bydy, la Jul 27 2008, 09:52 PM, a spus:
Cu ceea ce ti-am bolduit...eu sunt mai sceptica.
Pote nu e nici un "iaurt" si e doar o trasatura a lui de caracter.
In fine...
suferinta cred ca mi-o aduc eu singura. el e genul "gigi durul", care chiar daca simte mult, arata putin si eu sunt genul care are nevoie de dovezi consistente de iubire si muuulta atentie.
si desi din ceea ce spune, imi dau seama ca-i e teama sa nu fie parasit. nu vrea o femeie frumoasa si nici una mult mai tanara ca el pt ca nu vor sta langa el, asa spune.
ceea ce cred eu e ca el inca nu a capitulat dar si cand va capitula...
sunt oameni care inainte de a-si darui inima vor s-o aiba pe a celuilalt si in conditiile astea e mai greu...
nu cred c-o sa fac vreodata din suferinta un drog si nici nu voi deveni un martir in numele iubirii, sa incasez si sa rabd pana la urmatoarea portie. dar am totusi rabdare pana ma dumiresc ...
andoradus, la Jul 27 2008, 10:05 PM, a spus:
Sa stii ca si eu ma recunosc in caracterizarea ta ...
Pana acum ~ 1 an ...
Rabdare ... poate sunt subiectiv ... dar ... MERITA !
Eu sunt totusi mai "bland" ...
asta zic si eu, ca MERITA!
nu-mi plac oameni care spun vorbe in vant. simt ca el odata atasat de cineva, o va face puternic. insa mi-e teama ca asa cum e el mai suparacios uneori, sa nu renunte usor la relatie din cauza ogoliului, ca are cu toptanul.
in ceea ce priveste blandetea, are si el una mai voalata. dar ma tachineaza cu multe lucruri pe care stie ca mi le doresc si sustine ca nu le va face niciodata. e multa gura de el... sper sa fie doar gura.
uneori am impresia ca-i face mare placere sa ma tachineze, sa ma chinuie...