sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Unghii false Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-May 08

Scris 25 July 2008 - 11:13 PM

In urma cu o luna, mi-am aplicat unghii false. Pretul mi s-a parut exagerat de mare ( 140 ron), iar intretinerea lor (lunara) este de 100 ron. In alte orase care este pretul pentru aplicarea unghiilor false?
0

#2 Utilizator offline   mirella08 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-May 08

Scris 26 July 2008 - 09:34 PM

Vezi postareaSilver_diamonds, la Jul 26 2008, 12:13 AM, a spus:

In urma cu o luna, mi-am aplicat unghii false. Pretul mi s-a parut exagerat de mare ( 140 ron), iar intretinerea lor (lunara) este de 100 ron. In alte orase care este pretul pentru aplicarea unghiilor false?

Cam asa e peste tot.depinde si de material,modelul unghiilor.dar stiu sigur k pt intretinere este in jur de 100 ron.exagerat de scump zic si eu,plus k dk le ai destul de lungi nu prea mai poti face mare lucru cu ele.
0

#3 Utilizator offline   andreea dulcik 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-June 08

Scris 27 July 2008 - 10:04 AM

DOAMNE LA NOI IN ORAS SUNT UNGHIDE PLPASTIC DE POATE FELURILE SI CHIAR SI COPII ISI CUMPARA COSA 2 LEI MAI BINE ITI IEI DE PLACTIC DECAT SA DAI BANII PE CINE STIE CA UNGHI :band: :bear: 8) :) :jester: ;) :oops: :orc: :party: :spiteful: :o: ;) :bye: ;)
0

#4 Utilizator offline   Marissa 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-August 06

Scris 27 July 2008 - 10:15 AM

:spiteful:
nu ma pot abtine: Dulciko, ti-ai incercat toate emoticoanele?

Aceasta postare a fost editata de Marissa: 27 July 2008 - 10:16 AM

0

#5 Utilizator offline   mirella08 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 27 July 2008 - 10:19 AM

Vezi postareaandreea dulcik, la Jul 27 2008, 11:04 AM, a spus:

DOAMNE LA NOI IN ORAS SUNT UNGHIDE PLPASTIC DE POATE FELURILE SI CHIAR SI COPII ISI CUMPARA COSA 2 LEI MAI BINE ITI IEI DE PLACTIC DECAT SA DAI BANII PE CINE STIE CA UNGHI :orc: :band: :) :jester: :party: ;) :bear: :orc: :oops: :spiteful: 8) ;) :bye: ;)

Aaa,peste tot se gasesc de-alea :o: da mai bine nu imi pun deloc :o: sincer,nu m-a tentat niciodata dar cunosc fete care si-au pus de aceea stiu preturile.mi se pare un lucru prea costisitor si prea putin folositor :lol:
0

#6 Utilizator offline   Etherial 

• Difuse it. Abuse it. Enjoy it!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-June 08

Scris 27 July 2008 - 11:34 AM

a apus vremea naturalului? lasati`va unghiile sa creasca natural.. nu va costa nici mult. trebuie doar sa fiti atente cu ele. punct.
0

#7 Utilizator offline   mirella08 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 27 July 2008 - 02:59 PM

Vezi postareaEtherial, la Jul 27 2008, 12:34 PM, a spus:

a apus vremea naturalului? lasati`va unghiile sa creasca natural.. nu va costa nici mult. trebuie doar sa fiti atente cu ele. punct.

Cred ca a apus demult vremea naturalului :spiteful: extensii,silicoane,unghii false etc sunt doar cateva exemple.E mult mai frumos naturalul dar deh fiecare cu ce-i place.
0

#8 Utilizator offline   Kilkoana 

• Master of Arts
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 27 July 2008 - 10:20 PM

Si la noi tot cam 100 de lei sunt unghiile false.
0

#9 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 03-May 08

Scris 27 July 2008 - 11:57 PM

Vezi postareaEtherial, la Jul 27 2008, 12:34 PM, a spus:

Degeaba le las sa creasca daca am lipsa de calciu si am niste unghii care mi se rup imediat ... :lol2: Daca mai am si nervi si incep sa le rod e si mai bine :good:) Cat despre unghiile de 2 ron ... nu se compara cu cele aplicate la salon ... am atasat o poza ca sa se observe ...

Am uitat sa dau upload :lol2:)

Fisiere atasate

0

#10 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 28 July 2008 - 12:12 AM

Vezi postareaSilver_diamonds, la Jul 28 2008, 12:57 AM, a spus:

Degeaba le las sa creasca daca am lipsa de calciu si am niste unghii care mi se rup imediat ... :lol2: Daca mai am si nervi si incep sa le rod e si mai bine :good:) Cat despre unghiile de 2 ron ... nu se compara cu cele aplicate la salon ... am atasat o poza ca sa se observe ...

Am uitat sa dau upload :lol2:)

Eu dau 150 ron pentru unghii false, dar cu siguranta merita, fiindca mereu imi rod unghiile. In ultima vreme insa, le-am mai lasat sa creasca si am renuntat la falsuri ; macar o perioada, pana-si mai revin, trebuiesc lasate sa respire din cand in cand.

Imi plac unghiile tale, numai ca-s putin intoarse, cred ca le-ai facut prea lungi. Eu de obicei mi le fac mai scurte si foarte patrate. Asa imi plac. Oricum, eu cred ca este o investitie care merita, in cazul femeilor care nu isi pot lasa unghiile mari.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Parfumuri deosebite
Parerea utilizatorilor despre parfumurile cu feromoni
Ochi de Paun  27 18.374
Hot Topic (New) Ceaiul verde amoramo44  19 25.591
Replici noi combinarea culorilor ptr un machiaj adecvat scolii sau unor evenimente importante simalexa  11 13.107
Hot Topic (New) Atasamente Haideti sa ne dam cu parerea...
fotografii ale machiajelor facute de noi...
Aislinn  81 15.236
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Pentru dependentele de dermatograf sau eye-liner!
sfaturi, idei, preferinte...
BrB  36 18.171