sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cei 'nascuti pe cuspida' (la granita dintre 2 semne) Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   valium 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-July 08

Scris 25 July 2008 - 11:03 AM

cand soarele natal se afla pe cuspida, adica la granita dintre doua semne zodiacale,atunci nativul incorporeaza energiile ambelor semne
soarele natal este determinantul vointei si ego-ului,al potentialului si individualitatii.
soarele natal reprezinta directia principala a vietii tale,pe ce anume iti concentrezi energia si determinarea de a duce la bun sfarsit ceea ce ai de facut.Iti reprezinta onestitatea si integritatea,abilitatea ta de a impune respect si capacitatea de a-i impresiona si influenta pe altii

eu propun sa veniti cu exemple concrete personale de ce influenta are asupra voastra soarele natal pe cuspida..cat de mult va identificati cu o zodie sau cu cealalta,ce se pastreaza de la fiecare zodie,ce domina in personalitatea voastra,cu care zodie va identificati mai mult.......
iata intervalele intre care soarele natal este pe cuspida:

April 19 - Aries/Taurus - April 23
May 19 - Taurus/Gemini - May 23
June 19 - Gemini/Cancer - June 23
July 19 - Cancer/Leo - July 23
August 19 - Leo/Virgo - August 23
September 19 - Virgo/Libra - September 23
October 19 - Libra/Scorpio - October 23
November 19 - Scorpio/Sagittarius - November 23
December 19 - Sagittarius/Capricorn - December 23
January 19 - Capricorn/Aquarius - January 23
February 19 - Aquarius/Pisces - February 23
March 19 - Pisces/Aries - March 23
0

#2 Utilizator offline   venusdoom 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-July 08

Scris 25 July 2008 - 11:10 AM

cred ca astfel de persoane sunt speciale , au mai multe calitati si ies mereu in evidenta.Au o personalitate armonioasa,nu contradictorie caci semnele zodiacale succesive se completeaza bine :P ..stiu vreo 2-3 cazuri dintre prietenii mei
0

#3 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 25 July 2008 - 11:12 AM

Nu am studiat niciodata "fenomenul", dar am observat faptul ca am luat caracteristici de la cele doua semne intre care ma aflu. Sunt nascuta pe 20 iunie, deci gemeni, dar am foarte multe trasaturi ale racilor.
Nu stiu cum ma influenteaza asta. Poti veni cu mai multe informatii?! Ai studiat mai mult aceste lucruri?

#4 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 25 July 2008 - 11:12 AM

cand spui ca semnele succesive se completeaza bine, te referi la personalitatea unei singure persoane, sau e valabil si pentru compatibilitatile intre semne?
0

#5 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 25 July 2008 - 11:13 AM

Vezi postareavenusdoom, la Jul 25 2008, 12:10 PM, a spus:

cred ca astfel de persoane sunt speciale , au mai multe calitati si ies mereu in evidenta.Au o personalitate armonioasa,nu contradictorie caci semnele zodiacale succesive se completeaza bine :roll: ..stiu vreo 2-3 cazuri dintre prietenii mei

Ehh in cazul meu, se bat cap in cap. :P Gemeni cu rac... nu au nimic in comun. Oricum gemenii sunt in contradictie cu ei, daca mai intervin si trasaturi de la raaaci.... :)

#6 Utilizator offline   venusdoom 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 July 2008 - 11:42 AM

Vezi postareaAmarena, la Jul 25 2008, 12:12 PM, a spus:

cand spui ca semnele succesive se completeaza bine, te referi la personalitatea unei singure persoane, sau e valabil si pentru compatibilitatile intre semne?

nu m-am referit la compatibilitatea dintre doua persoane in semne succesive,ci la influentele semnelor in cadrul unei singure persoane.

se spune ca intr-o relatie amoroasa de exemplu 2 semne succesive nu se inteleg,dar eu nun cred ca este asta o regula
0

#7 Utilizator offline   Amarena 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 July 2008 - 11:44 AM

Aha.. am inteles..
0

#8 Utilizator offline   venusdoom 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 July 2008 - 11:48 AM

Vezi postareaDarianna, la Jul 25 2008, 12:13 PM, a spus:

Ehh in cazul meu, se bat cap in cap. :P Gemeni cu rac... nu au nimic in comun. Oricum gemenii sunt in contradictie cu ei, daca mai intervin si trasaturi de la raaaci.... :)

nu stiu de ce spui ca gemenii si racii se bat cap in cap... este semn de aer cu semn de apa,contradictia ar fi intre aer si pamant
0

#9 Utilizator offline   valium 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 16-July 08

Scris 25 July 2008 - 11:59 AM

Vezi postareaDarianna, la Jul 25 2008, 12:12 PM, a spus:

Nu am studiat niciodata "fenomenul", dar am observat faptul ca am luat caracteristici de la cele doua semne intre care ma aflu. Sunt nascuta pe 20 iunie, deci gemeni, dar am foarte multe trasaturi ale racilor.
Nu stiu cum ma influenteaza asta. Poti veni cu mai multe informatii?! Ai studiat mai mult aceste lucruri?

Nu am aprofundat foarte mult problema asupra aspectelor planetare in astfel de cazuri...ma intereseaza mai mult cum se manifesta asta la fiecare individ..este o simpla curiozitate ..eu cunosc putine persoane nascute p cuspida si vreau mai multe exemple ca sa vad daca se poate aplica vreo regula

uite aici un link unde scrie despre cuspida gemeni/rac..http://www.astrology.com/allaboutyou/cusps/geminicancer.html
teoretic cam astea ar fi caracteristicile,dar sa-mi spui ce e evident la tine si ce nu daca citesti..:P

m revenit cu linkul

http://www.astrology...minicancer.html
0

#10 Utilizator offline   Amarena 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 July 2008 - 12:01 PM

am doi frati gemeni, nascuti pe 20 decembrie, fata si baiat.

din ce am observat eu la ei, el bate mai mult spre capricorn, ea spre sagetator. Fiind gemeni, e posibil sa se fi impartit.. aaa... caracteristicile si sa fie unul o zodie si celalalt, cealalta zodie? :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse