2. Cum sa cauti pe internet
Articolul se gaseste la adresa: http://www.roportal.ro/articole/2.htm
Scrieti aici comentariile voastre.
Pagina 1 din 1
2. Cum sa cauti pe internet
Scris 08 October 2004 - 11:05 PM
se zice ca la o cautare obisnuita ar trebui folosite cel putin 2 motoare de cautare... hmm.. banuiesc ca asta a venit asa ca sa opreasca tendinta de concentrare asupra google-ului... sa fim seriosi: din punctul de vedere al unui "cautator", nu cred ca este important sa gasesc informatia pe site-ul X in loc sa o gasesc pe site-ul Y, atata timp cat am gasit ce ma interesa... iar google-ul are grija sa ne puna pe tava ce ne intereseaza...
Scris 10 October 2004 - 08:18 PM
Citeaza
se zice ca la o cautare obisnuita ar trebui folosite cel putin 2 motoare de cautare... hmm.. banuiesc ca asta a venit asa ca sa opreasca tendinta de concentrare asupra google-ului... sa fim seriosi: din punctul de vedere al unui "cautator", nu cred ca este important sa gasesc informatia pe site-ul X in loc sa o gasesc pe site-ul Y, atata timp cat am gasit ce ma interesa... iar google-ul are grija sa ne puna pe tava ce ne intereseaza...
Daca doresti sa faci un studiu amanuntit este bine sa folosesti cel putin 2 motoare de cautare. Pentru cautarile obisnuite nu ai de ce sa te obosesti Google isi face datoria.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Efectele saunei asupra sanatatii | AndreeaIM | 25 | 2.842 |
|
Chestionar: 4. Spam-ul o problema | roportal | 12 | 15.954 |
|
Chestionar: 3. Introducere in SEO | roportal | 2 | 8.076 |
|