sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cui se ruga Iisus ? Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 29 July 2008 - 05:31 PM

Vezi postareaAzrael, la Jul 29 2008, 05:25 PM, a spus:

de ce nu? nu e atotputernic?

Nu ai inteles ce a vrut sa spuna. Nu s-a referit "nu poate" :roll: Este atotputernic si niciun om care crede in Dzeu nu va contesta asa ceva
0

#22 Utilizator offline   Azrael 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-November 07

Scris 29 July 2008 - 05:44 PM

Vezi postareajoannahart, la Jul 29 2008, 06:31 PM, a spus:

Nu ai inteles ce a vrut sa spuna. Nu s-a referit "nu poate" :roll: Este atotputernic si niciun om care crede in Dzeu nu va contesta asa ceva

a zis 'nu are cum'..nu a spus 'nu a vrut sa intre in matrix..'
0

#23 Utilizator offline   vaca_cu_cabina 

• הילדה היהו
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-July 08

Scris 08 September 2008 - 02:12 PM

E treaba lui cui se ruga. Mare lucru.
0

#24 Utilizator offline   lulutzik 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 12 September 2008 - 11:06 PM

Vezi postarearise_again, la Jul 25 2008, 01:37 PM, a spus:

asa dupa capsorul meu de nestiutoare se ruga lui Dumnezeu :jester:

se ruga lui Dumnezeu pt ca El este intreit in persoana , formand Sfanta Treime....se ruga pentru a da un exemplu oamenilor ca si acestia sa se roage atat la vreme de necaz, cat si la bucurie....sa ii impartasim totul lui Dumnezeu
0

#25 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 13 September 2008 - 11:30 AM

Vezi postarealulutzik, la Sep 13 2008, 12:06 AM, a spus:

se ruga lui Dumnezeu pt ca El este intreit in persoana , formand Sfanta Treime....se ruga pentru a da un exemplu oamenilor ca si acestia sa se roage atat la vreme de necaz, cat si la bucurie....sa ii impartasim totul lui Dumnezeu

Nu stiu de unde scoti asemenea prostii mincinoase?
Isus pe numele sau real Yeshua ben Yosef nu putea sa se roage unei Treimi apartinand altei religii atata vreme cat el era un bun credincios al religie sale Iudaismul!
Unde ai auzit tu ca iudei sa se inchine la aTreime?
O fi inebunit cumva bietul Yeshua si nu mai era responsabil de faptele lui, sau au inebunit crestinii care vad treime peste tot desi in Bible nu e niici vorba de Treime!
Ce ati patit ati mancat cumva tamaie sau ciuperci otravite si aveti efecte halucinogene?
0

#26 Utilizator offline   lulutzik 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 13 September 2008 - 01:31 PM

Vezi postareaSikaryan, la Sep 13 2008, 12:30 PM, a spus:

Nu stiu de unde scoti asemenea prostii mincinoase?

pai si Dumnezeu-Tatal, Dumnezeu-Fiul Si Dumnezeu-Sfantul Duh ce formeaza?nu Sfanta Treime?Sau religia crestina nu e monoteista, ca eu asa stiam...?
0

#27 Utilizator offline   Azrael 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 26 September 2008 - 01:41 PM

Vezi postarealulutzik, la Sep 13 2008, 02:31 PM, a spus:

pai si Dumnezeu-Tatal, Dumnezeu-Fiul Si Dumnezeu-Sfantul Duh ce formeaza?nu Sfanta Treime?Sau religia crestina nu e monoteista, ca eu asa stiam...?

se pare ca e pseudo-monoteista.. 8)
0

#28 Utilizator offline   bia 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 26 September 2008 - 06:20 PM

Cum adica cui se ruga? Pai se ruga lui Dumnezeu adica Tatalui sau . Nu sustine el de atatea ori ca Tatal lui l-a trimis? Din moment ce s-a declarat Fiul lui Dumnezeu este clar ca se ruga lui Dumnezeu , tatal lui.
Tot ce a facut Isus a facut ca sa ramana exemplu pt noi . La fel si ruga lui catre Dumnezeu . Oare nu el ne-a invatat sa spunem "Tatal Nostru carele esti in ceruri......" ?

PS Celor care nu inteleg cum si-a luat Allah un fiu le spun doar atat . Din moment ce Allah e atotputernic , omniprezent si omnipotent , ce mare scofala a fost pt el sa isi ia un fiu ?

Iar celor care nu pot sa doarma noaptea de grija cui se ruga Isus le spun sa-si faca griji mai bine din cauza versetelor aducatoare de ura si violenta din Coran a celui care s-a pretins "trimisul lui Dumnezeu" ca asta e mult mai grav decat cui se ruga Isus .

Aceasta postare a fost editata de bia: 26 September 2008 - 06:36 PM

0

#29 Utilizator offline   Azrael 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 26 September 2008 - 06:47 PM

Vezi postareabia, la Sep 26 2008, 07:20 PM, a spus:

Cum adica cui se ruga? Pai se ruga lui Dumnezeu adica Tatalui sau . Nu sustine el de atatea ori ca Tatal lui l-a trimis? Din moment ce s-a declarat Fiul lui Dumnezeu este clar ca se ruga lui Dumnezeu , tatal lui.
Tot ce a facut Isus a facut ca sa ramana exemplu pt noi . La fel si ruga lui catre Dumnezeu . Oare nu el ne-a invatat sa spunem "Tatal Nostru carele esti in ceruri......" ?

PS Celor care nu inteleg cum si-a luat Allah un fiu le spun doar atat . Din moment ce Allah e atotputernic , omniprezent si omnipotent , ce mare scofala a fost pt el sa isi ia un fiu ?

Iar celor care nu pot sa doarma noaptea de grija cui se ruga Isus le spun sa-si faca griji mai bine din cauza versetelor aducatoare de ura si violenta din Coran a celui care s-a pretins "trimisul lui Dumnezeu" ca asta e mult mai grav decat cui se ruga Isus .

aici nu e vb de coran sau de versetele de acolo...asa ca nu fii offtopic pls

ori e fiu = tatal , ori e fiu = creatie .deci care dintre astea doua e?
0

#30 Utilizator offline   bia 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 26 September 2008 - 07:52 PM

Vezi postareaAzrael, la Sep 26 2008, 06:47 PM, a spus:

aici nu e vb de coran sau de versetele de acolo...asa ca nu fii offtopic pls

ori e fiu = tatal , ori e fiu = creatie .deci care dintre astea doua e?

Hai lasa vrajeala ca la mine nu tine . Pe toti musulmanii ii f.. grija de Isus daca a fost Dumnezeu sau nu tu crezi ca esti primul musulman care pune intrebari tendentioase cu privire la Isus ? Stiu ce urmariti . Sa demonstrati ce rahat e Biblia si ce adevarat e Coranul vostru atunci cand condamna pe cei care il fac pe Isus fiulMariei ,Dumnezeu.

Necredinciosii sunt aceia care spun: „Dumnezeu e Mesia, fiul Mariei!” Doar a zis Mesia: „O, fii ai lui Israel, adorati-L pe Allah, Domnul meu si Domnul vostru!” Pe cel care aseaza langa Allah pe alcineva, allh il va opri de la Rai, iar adapostul lui va fi Focul si cei nelegiuiti nu vor afla ajutor./ Necredinciosi sunt aceia care spun: „Dumnezeu este treimea din trei, caci nu exista alta divinitate in afara de [Allah] cel Unic si de nu vor inceta sa vorbeasca asfel, ii va atinge si pe cei necredinciosi dintre ei chin dureros./Si, oare, nu vin ei sa se caiasca la Allah si sa-i ceara Lui iertare?

Aici ai vrut sa ajungi de fapt nu-ai asa? Ei bine las ca te-am ajutat eu sa ajungi mai repede nu sa le tot imbarligi si sa le dai cotite.
Iaca ce ai vrut sa demonstrezi !Ca in acord cu Coranul tau Isus nu e Fiul lui Dumnezeu si crestinii sunt niste rataciti necredinciosi pe care musulmanii se simt indreptatiti sa ii aduca pe calea "ce dreapta" nu-i asa?
Iaca cum iese adevarut la iveala , cat repect are islamul fata de crestini si cum sunt indemnati musulmanii sa ii vada pe crestini . Ca pe NECREDINCIOSI .
Spune Coranul destul de clar si aici care e soarta necredinciosilor .

Doar in islam e mai mare pacat sa spui ca Isus e Fiul lui Dumnezeu decat sa tai gatul la necredinciosi . Halal religie unde credinta altora e insultata si condamnata iar crima in numele lui Allah( adica uciderea necredinciosilor) e ridicata la rang de virtute!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis