andruta*, la Jul 24 2008, 02:18 PM, a spus:
Viata merge inainte, nu? Fostul ei prieten si-a continuat drumul, ea de ce n-ar face-o? Si tu de ce te-ai impiedica de acest mic amanunt?
Eu zic sa-i faci avansuri ; treci la treaba!
Andruta* cred ca e raspunsul pe care il asteptam! Si eu mi-am spus la fel: pana la urma e viata mea si fac ce vreau cu ea indiferent de ce obstacole intalnesti chiar si in acest caz... Multumesc inca odata pt raspuns
Darianna, la Jul 24 2008, 02:19 PM, a spus:
Daca se strica ceva cu "tovarasu'", ar fi numai pt ca e el idiot, io zic ca nu ai prieteni idioti, deci go for it.
Il mutam la Dragoste?
da, intr-adevar nu am prieteni idioti

, dar poate mi-e teama de reactia lui...
GinGin, la Jul 24 2008, 02:21 PM, a spus:
Neaparat trebuie sa-i ceri voie prietenului?Altfel,nu merge

Nu stiu ce sa zic... nu cred ca la asta m-am referit, oricum si asta poate fii ceva adevarat
XXI, la Jul 24 2008, 02:44 PM, a spus:
go for it... dar mai subtil asa... cum fac varsatorii: "invit-o in oras sub pretextul ca e o persoana interesanta... si dupa vreo cateva luni descoperi ca e femeie si e un punct de plecare destul de bun"
nu stiu ce principii si legi nescrise sunt intre baieti dar ai putea sa-i sugerezi si prietenului tau ca ti-ar placea o relatie cu ea... vezi cum reactioneaza. poate iti da si vreun sfat

Din pacate nu sunt varsator, dar ai fost foarte aproape: sunt pesti si cum poate stiti unii dintre voi pestii sunt mai timizi.. oricum, by the way, faza cu invitatu' in oras este foarte aproape de adevar; chiar ma gandeam sa ne intalnim sa stam de vorba de unele, de altele si poate de acest lucru... Pana acum nu m-am gandit sa-i spun prietenului meu; inca un motiv in plus de a ma gandii mai bine...