sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce s-ar intampla daca se va dovedi intr-adevar ca exista viata extraterestra inteligenta? isterie?indiferenta? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Stelaris 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 08

Scris 01 August 2008 - 08:20 AM

Vezi postareavali_, la Jul 31 2008, 04:42 PM, a spus:

exista si o biserica parca :D

n-am zis sa facem biserica, ci un grup de studiu al impactului pe care l-ar avea o debarcare a extraterestrilor. Stiu ca multi considera asta o prostie, dar nu e chiar asa... cu cat esti mai bine pregatit, cu atat esti mai putin socat de eveniment.
Cine doreste sa participe este rugat sa-mi scrie pe mesaj privat.
0

#22 Utilizator offline   Demiurgul 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-May 06

Scris 11 August 2008 - 08:47 PM

Ce s-ar intampla ...nimic ....s-a dovedit de 2000 de ani ca exista viata extraterestra inteligenta ...insa noi oamenii nu suntem avansati.... suntem inca in stadiul de primate ...
0

#23 Utilizator offline   The Chosen 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-August 08

Scris 17 August 2008 - 03:15 PM

nu-i nimic de dovedit.toata lumea stie de extraterestri.trebuie sa fi mai mult decat idiot sa afirmi contrariul :yahoo:
0

#24 Utilizator offline   senin8 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 07

Scris 28 August 2008 - 10:05 PM

Vezi postareaEnki, la Jul 28 2008, 04:51 PM, a spus:

Eu nu vad de ce ar trebui sa fie un soc asa mare pentru toata lumea, mi se pare mai mult decat evident ca la cat e universul asta de mare, e imposibil sa fim singura planeta cu viata inteligenta.

uite un om destept!!!!!!!sint si planete cu viata neinteligenta????
0

#25 Utilizator offline   .Goddess. 

• contrar opiniei.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-December 07

Scris 02 September 2008 - 10:51 AM

isterie, haos? n'ar trebui .. ar trebui sa fim destul de obisnuiti pana acum cu ideea. e absolut clar ca nu suntem singurii din univers, mi se pare chiar egoist din partea noastra daca am gandi asa.
cred chiar ca sunt foarte foarte inteligenti, dat fiind ca ei sunt capabili sa circule din galaxie in galaxie, si sa se faca oarecum vazuti.. pe cand noi ....

in fine. sper sa fie si .... aratosi .. :blink:

:)
0

#26 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 02 September 2008 - 11:19 AM

Vezi postarea.Goddess., la Sep 2 2008, 11:51 AM, a spus:

isterie, haos? n'ar trebui .. ar trebui sa fim destul de obisnuiti pana acum cu ideea. e absolut clar ca nu suntem singurii din univers, mi se pare chiar egoist din partea noastra daca am gandi asa.
cred chiar ca sunt foarte foarte inteligenti, dat fiind ca ei sunt capabili sa circule din galaxie in galaxie, si sa se faca oarecum vazuti.. pe cand noi ....

in fine. sper sa fie si .... aratosi .. :)

:blink:

cei mai aratosi anunaki :)
0

#27 Utilizator offline   vaca_cu_cabina 

• הילדה היהו
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-July 08

Scris 08 September 2008 - 01:34 PM

Si ce treaba au extraterestrii cu noi ? In univers sunt o infinitate de planete, mi-e foarte greu sa ma gandesc cate mii de forme de viata sunt :huglove: Normal ca exista extraterestii, imposibil sa fim singuri in univers :doh:
0

#28 Utilizator offline   ana_sab 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-July 07

Scris 27 September 2008 - 12:39 PM

Si eu cred ca exista extraterestri, dar daca s-ar anunta public si oficial de catre "autoritati" existenta lor, cred ca depinde de cum sunt anuntati, daca se creaza panica sau nu. Depinde de ce mesaj mai e pe langa acea confirmare. Daca s-ar spune : " Da, recunoastem, exista viata de pe alta planeta mai inteligenta decat noi... fugiti! Fugiti, oameni buni, ne invadeaza!" mai mult ca sigur s-ar crea panica. Dar daca mesajul e ceva de genul: " Avem bucuria de a va anunta ca s-au stabilit legaturi cu ... de acum inainte totul se va schimba, ei ne vor ajuta ne sa salvam planeta..." Nu vad de ce ar fi panica.
0

#29 Utilizator offline   Heal_The_World 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 20-December 08

Scris 27 December 2008 - 12:47 PM

dovezi sunt destule.....omul nu le accepta...ce ar fi sa-i zic lui tata leana k exista extraterestrii? =)) un exemplu stupid dar adevarat....
Multi din generatiile trecute NU cred in asa ceva...si asta reprezinta un procent major
Sa fim seriosi....se crede ca armata americana detine tehnologii extraterestre.....ce impact ar avea asta asupra populatiei? iata un exemplu neinsemnat din acea gramada de motive pentru care totul e tinut secret..nu vor sa stim :doh: :lazy:
0

#30 Utilizator offline   cassini 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-December 08

Scris 28 December 2008 - 06:24 PM

:wacko: Ha! Dovada existentei extraterilor si-a faptului ca se ''falfaie" pe Terra, cu sau fara voia noastra, ne vad, ne aud, ne viziteaza, etc.,... : un omulet verde, cenusiu, albastru, portocaliu sau mov, cu o capatana imensa, doi ochi pe masura, alte organe de simt nu se prea disting, cu un trup mic si firav si cu o pancarta destul de voluminoasa atarnata de un gat aproape inexistent, pe care scrie: ''eu sunt extraterul XYZ, venit sin constelatia WYURGZ..., sistemul stelar 4ALFA< BETA< GAMA...,
planeta MN327... si va salut!!!" Cam asa ar trebui sa se-ntample?! De simtul ridicolului a auzit careva? Ma refer si la stimabilul senin8 (parca asa isi spune) care ironizeaza pe cine apuca, punand intrebari f. inteligente de genul: exista planete cu viata neinteligenta? Dar una pe care ar vietui doar bacterii cum s-ar numi? Planeta bacteriilor inteligente? Si haos de ce sa se produca la un eventual contact cu o alta civilizatie inteligenta? De teama ''sfarsitului lumii"? Ca o civilizatie cu adevarat avansata (nu ca cea terestra care doar se autodefineste astfel fara a fi cu-adevarat) nu va distruge niciodata una inferioara cam din toate punctele de vedere, distrugerea nefiind o solutie ci o masura aberanta si primitiva si ca. mai degraba, ar grabi dezvoltarea tehnico-stiintifica si morala a terranilor pt. a gasi in ei parteneri, la varianta asta s-a gandit careva? Sa fim seriosi! Ati supt numai din sticla cu biberon negru al perspectivelor sumbre si-a negativismului si fatalismului? Uitati-va bine, mai exista si-o alta sticla, cu alta culoare a biberonului; incercati-o si pe aceea, cred ca va veti simti mai bine!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Programul Terra - Ce parere aveti ? seal_it_forever  175 37.498
Hot Topic (New) Atasamente ciocniri intre galaxii vali_  36 9.955
Replici noi Area 51
extraterestri
Cazzone  5 1.463
Replici noi Carti despre fenomenul OZN! vandus  4 2.081
Hot Topic (New) Mesaj de la vizitatori Equal  23 2.425