Ce s-ar intampla daca se va dovedi intr-adevar ca exista viata extraterestra inteligenta? isterie?indiferenta?
Scris 25 July 2008 - 12:35 PM
tocmai ce spuneam ... eu am ratat stirea asta. Merci Arcangelo.
Acum sunt disperat, ma duc sa sparg cateva geamuri de la magazine, sa fac urat ...
revin ! :-h
Acum sunt disperat, ma duc sa sparg cateva geamuri de la magazine, sa fac urat ...
revin ! :-h
Scris 28 July 2008 - 03:51 PM
Eu nu vad de ce ar trebui sa fie un soc asa mare pentru toata lumea, mi se pare mai mult decat evident ca la cat e universul asta de mare, e imposibil sa fim singura planeta cu viata inteligenta.
Scris 28 July 2008 - 04:26 PM
Enki, la Jul 28 2008, 04:51 PM, a spus:
Eu nu vad de ce ar trebui sa fie un soc asa mare pentru toata lumea, mi se pare mai mult decat evident ca la cat e universul asta de mare, e imposibil sa fim singura planeta cu viata inteligenta.
ee catolicii au zis ca se poate sa existe acu sa vedem cand se trezeste si ortodoxia neoprotestantii tre sa mai doarma un secol
Scris 29 July 2008 - 07:00 PM
dar oare de ce s-au trezit tocmai catolicii?evident ca au cele mai multe informatii dintre toate religiile nu?poate ca ne pregatesc ceva........
Scris 30 July 2008 - 02:40 PM
Cred ca oamenii nu vor fi socati la aflarea vestii, ci atunci cand vor sta fata in fata cu un alien si vor trebui sa-l intrebe ceva sau sa raspunda la vreo intrebare de-a lui
Apropo, ce parere aveti despre infiintarea unei "Fratii a OZN-urilor" ?
Fara misto
Fara misto
Scris 30 July 2008 - 02:49 PM
12345m, la Jul 23 2008, 11:57 PM, a spus:
Cum credeti ca s-ar comporta masele de oameni la eventuala aflarii a vestii:"Nu suntem singuri in univers"?
Oare vor deveni isterici?spargeri?crime?razboaie?mitinguri?proteste?lupte de strada?revolte?razboaie civile? sau poate vor deveni mai interesati de stiinta?vor deveni mai buni?
Personal cred ca va fi o isterie in masa care va da curs la spargeri/crime si alte chestii de genu.Probabil lupte de strada,proteste violente si poate razboaie.
Vom trai si vom vedea nu?
Oare vor deveni isterici?spargeri?crime?razboaie?mitinguri?proteste?lupte de strada?revolte?razboaie civile? sau poate vor deveni mai interesati de stiinta?vor deveni mai buni?
Personal cred ca va fi o isterie in masa care va da curs la spargeri/crime si alte chestii de genu.Probabil lupte de strada,proteste violente si poate razboaie.
Vom trai si vom vedea nu?
Stim de cand ne-am fatat pe lume ca nu suntem singuri in univers si totusi nici n-am devenit mai buni, nici n-am luat-o razna (sau am?!?
S-ar isteriza tot cei asmutiti s-o faca, nu omu' de rand.
Scris 31 July 2008 - 03:42 PM
Stelaris, la Jul 30 2008, 03:40 PM, a spus:
Cred ca oamenii nu vor fi socati la aflarea vestii, ci atunci cand vor sta fata in fata cu un alien si vor trebui sa-l intrebe ceva sau sa raspunda la vreo intrebare de-a lui
Fara misto
Fara misto
exista si o biserica parca
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Chronos | 72 | 6.760 |
|
|
Kahila | 26 | 7.349 |