sau Inregistrare

• 539 Pagini +
  • « Prima
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • 527
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Post Restant Evaluare topic: * * * - -

#5241 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 19 February 2012 - 04:39 AM

Nu conteaza daca esti barbat sau femeie. Esti un suflet cald si ai o atitudine mai calma decat a multora. De cand sunt pe forum nu imi amintesc sa fi vazut vreun meci de insulte intre tine si altcineva sau vreun motiv sa cred ca ai samanta de scandal. Chiar nu vad de ce se face atata caz. Opiniile pot fi comentate facandu-se abstractie, doar sexul cuiva nu are relevanta in orice discutie. De fapt in majoritatea n-are.
Tare nu-mi plac atacurile nemotivate, mai ales in grup.
2

#5242 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 19 February 2012 - 06:38 AM

Ce s-ar face Roportalul fara sufletele calde, maicile preciste si astia cu samanta de scandal in ei ? Ne-ar ingheta posterioarele la toti si ne-am plictisi de moarte.

Apropo Finnian, sexul unui user nu are relevanta la bun inceput pe un forum cand te inregistrezi si unde nu te pune nimeni sa ti-l divulgi, si bineinteles atat timp cat nu spui la lume ca ai vagin pe cand de fapt tu ai oua sau viceversa, dar cand deja te-ai reprezentat ca femeie si toata lumea stie asta, sau a luat-o de buna, sa vii deodata sa vorbesti despre tine ca si cum ai fi barbat, e mai mult decat ridicol. E dea dreptul weird. E ca si cum as purcede eu acum sa-mi schimb nick-ul, avatarul si as incepe sa ma refer la mine insumi prin formulari la sexul masculin. Cum ti s-ar parea asta, stiind bine ca sunt femeie ? Te-ai intreba in sinea ta " Oare Naeema face misto de mine ? " Imagine amplasata
Asta ar indica probleme psihice in subconstient sau ca fac misto de useri.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 19 February 2012 - 06:51 AM

3

#5243 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 February 2012 - 06:41 AM

Sau fara cei care se prefac mai rai si mai artagosi decat sunt. :)

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 19 February 2012 - 06:42 AM

0

#5244 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 19 February 2012 - 07:06 AM

Conteaza daca esti barbat sau femeie .
0

#5245 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 February 2012 - 07:56 AM

Vezi postareaNaeema, la 19 February 2012 - 06:38 AM, a spus:

Cum ti s-ar parea asta, stiind bine ca sunt femeie ? Te-ai intreba in sinea ta " Oare Naeema face misto de mine ? "

Promit ca nu raspund decat odata ca altfel o sa suparam pe cineva.

Nu mi s-ar parea in niciun fel. Eu stiu ca esti femeie si tu stii ca eu stiu asta - daca vrei sa te prezinti ca barbat unor useri noi, sau unor useri vechi dar care nu te cunosc, e complet alegerea ta, nu ma apuc sa iti iscodesc motivele sau sa strig in gura mare ca minti. De ce sa se modifice interactiunea ta cu mine din cauza asta? Ce le spui altora despre tine e intre tine si ei; nu vad de ce sa ma bag eu si sa nu pot purta conversatii cu tine in public, care sa nu implice referirea la tine ca la un barbat/o femeie.

Nu ma afecteaza cu nimic sa aflu ca un user e de fapt de sex opus. M-am luat odata de cineva dar pentru ca nu il suportam. Conteaza doar in masura in care esti pe forum pentru altceva decat conversatie. Daca iti place sa interactionezi cu acel user si iti place cum gandeste, mare branza. La fel vei conversa si pe viitor.

Mi se pare ca se face prea mult caz din asta, inutil. Plus ca nu a spus decat ca refuza sa spuna, si sa se faca abstractie de asta. Nu a spus ca e barbat ci ca vrea sa i se adreseze lumea ca si cand nu ar sti. Forumul e un loc unde userii vin si pleaca, nu raman aceiasi pentru totdeauna.

Se permite de pilda sa ceri invizibilizarea topicelor unde dai detalii despre viata ta personala, pentru ca informatia sa nu mai fie publica si cei care nu le-au vazut sa nu afle anumite lucruri, chiar daca altii au aflat deja. Iar cei care stiu nu e neaparat sa le faca altora biografia ta ca si cand nu ar avea alta treaba. E acelasi lucru.

In plus, e o realitate faptul ca de multe ori femeile nu sunt luate in serios.
Altfel, poate explica cineva de ce ar conta sexul in expunerea unor idei. Dar nu aici, nu vreu sa incit la dialog. :)

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 19 February 2012 - 07:59 AM

2

#5246 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 19 February 2012 - 08:49 AM

Bataia de joc inseamna atac la persoana, pentru cine se face ca nu stie.
2

#5247 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 19 February 2012 - 04:47 PM

Vezi postareaFinnian, la 19 February 2012 - 07:56 AM, a spus:

Am avut useri care si-au facut clone unde si-au declarat alta identitate sexuala.
Doar un ex, a fost un user, barbat, care spunea ca este femeie si, in felul asta, a comunicat, pe forum si pm, cu mai multe femei. Unora le-a devenit chiar 'amica', afland poate lucruri care, daca respectivele stiau ca este barbat, nu ar fi vorbit despre ele.
Un alt user a deschis topic ca si cand ar fi femeie si ar avea o problema. Desi topicul era interesant si facea trafic, noi l-am inchis si am sanctionat userul respectiv.
Asta este un aspect...
Un alt aspect, daca stii de atat timp ca eu sunt femeie, si de maine iti spun ca vreau sa mi te adresezi ca si cand as fi barbat[pt ca, NEUTRU, nu ai cum in acest context], ce ai spune? Sau ca vreau sa mi te adresezi cu... 'Grivei'? Ai crede sau nu ca imi bat joc de tine? Ca sa nu spun ca ai putea crede si altceva... dar nici macar asta nu te-ar obliga sa imi faci pe plac.

Oricum, discutia pe tema asta imi pare a fi inutila. Sper ca este un caz unic si izolat. Altfel, ar fi totul anapoda, nu s-ar mai sti cine cu cine vorbeste sau interactioneaza.
E o comunitate unde se pot lega si prietenii, amicitii, iubiri etc. Nu ne limitam la a discuta niste idei expuse intr`un topic. Stii asta.

Ti-am explicat asta in calitate de administrator al acestui site.
Ca om sau ca user, poate sa nu`mi pese sau ma poate amuza situatia. Corect?
1

#5248 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 19 February 2012 - 06:13 PM

Vezi postareaFinnian, la 19 February 2012 - 07:56 AM, a spus:

Forumul e un loc unde userii vin si pleaca, nu raman aceiasi pentru totdeauna.

Userii vin, pleaca si, mai ales, REVIN. De ce oare?! Cu foarte putine exceptii, pe forumul roportal, cu o anumita regularitate, userii revin.
Eu fac 7 ani pe forum, mai acusi. Si ca mine mai sunt multi. Este printre putinele forumuri cu useri atat de vechi. Again, de ce oare?

Da' ce legatura avea cu subiectul? :P

#5249 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 19 February 2012 - 06:17 PM

Userii revin pentru ca isi dau seama ca nu este un forum comercial, e un forum care se gandeste in primul rand la nevoile utilizatorilor .
0

#5250 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 February 2012 - 06:25 PM

Asa e, si eu am observat asta, ca revin chiar si dupa absente lungi.
Ziceam ca poate cineva vrea sa ascunda cateva detalii incepand cu un anumit moment, presupunand ca vor fi si useri noi care nu il vor cunoaste deloc. Cum e si cu topicele invizibilizate, pe care stii ca le-au citit unii useri dar nu vrei sa ramana acolo sa le mai poata citi si altii. Nu ca ai putea sa stergi totul cu buretele si sa o iei de la 0 cu toata lumea, dar poate unii useri simt nevoia sa faca ceva asemanator din cand in cand.

Vezi postareamița, la 19 February 2012 - 04:47 PM, a spus:

Ti-am explicat asta in calitate de administrator al acestui site.
Ca om sau ca user, poate sa nu`mi pese sau ma poate amuza situatia. Corect?

Da, asa e. Eu pot privi lejer pentru ca nu trebuie sa imi fac griji in legatura cu asa ceva.
Dar cred ca difera complet cazul in care cineva minte de la bun inceput de cel in care spune ca vrea sa fie rezervat de acum inainte.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 539 Pagini +
  • « Prima
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • 527
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou