Sari la conținut
Forum Roportal
ActorGrabit

POT AFLA CINE MA SUNA CU NR. ASCUNS?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu poti vedea numarul "ascuns" pentru ca nu este trimis de retea...

Daca faci transfer de apel (deviere cum spui tu) tu vei plati apelul de la numarul tau la numarul unde ai transferat. Deci probabil nu ai interesul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu devierile active, stati linistiti ca nu am platit nimic. Dupa cum v-am mai spus, sunt pe cartela, nu pe abonament si mi-am verificat de mai multe ori creditul dupa ce am facut acest lucru. Bineinteles, ca nu am nici un cent in minus in afara de cat am folosit pt apeluri si mesaje. ;) Mai mult, nu stiam ca pe Orange se taxeaza devierile. Tot ce stiu este ca in afara (in Suedia, de ex) nu costa nimic. Asa ca.. am sa deviez de toti peretii cu persoana respectiva. :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ieri am depus si eu o plangere la o sectie de Politie din Ploiesti in legatura cu un telefon care i-a fost furat fetitei mele.Era un telefon pe care il foloseam foarte rar si nu ne-am dat seama de lipsa lui decat dupa vreo 3 saptamani ( mea culpa , dar copilul cred ca s-a speriat si nu ne-a spus).Am primit o atentionare de la operatorul de telefonie ca am o factura de valoare foarte mare ( 510 lei , cu toate ca ei aveau limita peste care avertizeaza clientul de 300 lei, dar probabil viteza cu care s-au tot dat telefoane a fost mare si i-a luat prin surprindere ).

Am solicitat desfasuratorul in care apar foarte multe numere de la toti operatorii de telefonie (plus convorbiri internationale, evident , ca daca-i moca atunci omul vorbeste ) , chiar si numar de telefon fix Romtelecom.Evident ca la o cerere a organelor in drept, adica a Politiei ( nu cred ca SRI , asa cum si-a dat cineva cu parerea din sectia respectiva , angajat civil parea) , operatorii le pot pune la dispozitie numele si adresele destinatarilor apelului , lucru confirmat mie de operatorul de la care am serviciul de telefonie.

Am fost intampinat cu scepticism , ca asa ceva nu se rezolva , ca este complicat , ca trebuie sa aprobe comandantul sectiei , ca trebuie apelat la SRI, de parca munca doare . Astazi ma infiintez din nou la ei sa-i incurajez si sa vad daca au inceput macar ceva in legatura cu demersul meu.N-as vrea sa-i stresez dar cred ca daca nu ma declar interesat de cazul meu acesta va fi uitat si una este acum sa intrebi pe cineva din lista de convorbiri cu cine a vorbit acum 2-3 zile timp de o ora cu x si alta este sa-l intrebi peste cine stie cat timp de la cine a primit apelul.

Sunt optimist in legatura cu solutionarea acestui caz dar dupa ce am dat o raita prin forumuri am inceput sa ma intreb daca am noroc sa dau peste cineva competent la acea sectie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se rezolva, daca cunosti pe cineva la Orange,Cosmote,etc de unde ai cartela/abonament, sau te duci frumusel la politie faci o plangere si ei afla imediat cine cum si in ce fel ( doar daca ti se aduce injurii, amenintari ).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Evident ca la o cerere a organelor in drept, adica a Politiei ( nu cred ca SRI , asa cum si-a dat cineva cu parerea din sectia respectiva , angajat civil parea) , operatorii le pot pune la dispozitie numele si adresele destinatarilor apelului , lucru confirmat mie de operatorul de la care am serviciul de telefonie.

Am fost intampinat cu scepticism , ca asa ceva nu se rezolva , ca este complicat , ca trebuie sa aprobe comandantul sectiei , ca trebuie apelat la SRI, de parca munca doare .

Aha, si tu crezut tot ce ti-a spus acel operator ? :lol2: Banuiesc ca vei dori si CNP-ul rudelor celor care au fost apelati, pana gradul patru.

 

Dar daca s-a apelat cartele preplatite, ce adrese vor furniza ?

 

 

 

Cat costa?

sau e gratis?

Vrei si gratis acum ? :lol: La pariu ca e vre-o teapa. Si te mai pune sa si platesti.

 

vreau si eu sa aflu cine ma suna cu numar ascuns e important pentru mine va rog mult sa ma ajutati

Si daca afli un numar de tel, ce vei face cu el ? :roll:

 

Ok, recunosc, eu te sunam. :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×