sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema web Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   baiusergiu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-July 08

Scris 22 July 2008 - 08:28 PM

Buna mi-am achizitionat un webcam pentru messenger, nu am dat mult pe el doar 20 de lei , nu are nicio firma pe webcam :tease: vanzatorul mi-a spus ca nu ii trebuie cd de instalare merge fara :crazy: . am conectat-o prin USB si nu merge, in device manager imi apre semnul (!) la USB driver :P . am dat udate dar nu merge ca nu are de unde sa isi ia driverul. :yahoo: Cum pot face sa rezolv problema ? Credeti ca va merge webcam-ul ? Stiti vreo solutie ? Multumesc anticipat :salut:

Aceasta postare a fost editata de baiusergiu: 22 July 2008 - 08:31 PM

0

#2 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 23 July 2008 - 01:23 AM

cred ca ti-ai luat teapa....daca era de la vreo firma fie aia si de cacao tot mai aveai sanse sa gasesti drivere pe net da asa....trust me e mai indicat sa dai ceva mai mult dar sa ai o siguranta decat sa cumperi de la comerciantii ce imput oborul sau astfel de zone...
0

#3 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 23 July 2008 - 10:07 AM

Vezi postareabaiusergiu, la Jul 22 2008, 08:28 PM, a spus:

Buna mi-am achizitionat un webcam pentru messenger, nu am dat mult pe el doar 20 de lei , nu are nicio firma pe webcam 8) vanzatorul mi-a spus ca nu ii trebuie cd de instalare merge fara ;) . am conectat-o prin USB si nu merge, in device manager imi apre semnul (!) la USB driver :P . am dat udate dar nu merge ca nu are de unde sa isi ia driverul. ;) Cum pot face sa rezolv problema ? Credeti ca va merge webcam-ul ? Stiti vreo solutie ? Multumesc anticipat :P

In device manager in properties la device-ul respectiv poti gasi informatiile de tip vendor id si product id. Cu ele se poate gasi driverul pe net; exista in mod sigur un driver pentru webcam-ul respectiv
0

#4 Utilizator offline   baiusergiu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-July 08

Scris 23 July 2008 - 09:51 PM

N-am rezolvat nimic :jester: m-am uitat in properties si nu pot afla nimic peste tot unavailable si unknown :P Oricum va multumesc pentru raspuns :crazy:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Proble cu vista Pigeon  2 1.297
Replici noi StrongDC++ 2.05. ceapaev  2 2.320
Replici noi windows explorer
ma intreaba cu ce sa deschida partitia