sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bubulina89 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-July 08

Scris 22 July 2008 - 01:34 PM

Buna! Sunt noua pe aici si incerc sa gasesc cat mai multe informatii despre aceasta facultate! M-am inscris si maine se dau rezultatele dar nu stiu nimic despre cazare in camine? Cum se procedeaza ca sa t inscrii la un camin? Sau,stie cineva mai multe date despre aceasta facultate(cum ar fi examenele,cate sunt,orarul,etc).Sper sa ma ajute cineva.Multumesc anticipat!
0

#2 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 22 July 2008 - 01:46 PM

Pentru camin se completeaza un formular la secretariat si apoi, dupa repartizare, te duci sa confirmi locul. Sa ai la tine actele pe care ti le cer ei si prima rata plus inca o taxa. Ai 7 examene in fiecare semestru (sport si limba straina incluse)-2 anatomii, 2 biochimii, 1 chimie, 1 biofizica, 1 biologie, 1 biologie celulara, 1 fiziologie, 1 informatica, 1 psihologie. Orarul e de luni pana vineri, destul de incarcat + de 3 ori pe saptamana disectii. :haha:

Multa bafta. ;)
0

#3 Utilizator offline   Bubulina89 

• Ghiocel

Scris 22 July 2008 - 01:51 PM

Ms mult pt informatii,dar eu sunt cam zapacita si am uitat sa precizez ca m-am inscris la sectia de balneo-fiziokinetoterapie! Si la asta as dorii informatii daca ai :haha: iar de camin nu am completat inca nici un formular,poate maine dupa rezultat,nu? MS inca o data de informatii! Si sper sa mai ai raspunsuri la intrebarile mele.MS ;)
0

#4 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 22 July 2008 - 01:53 PM

Vezi postareaBubulina89, la Jul 22 2008, 02:51 PM, a spus:

Ms mult pt informatii,dar eu sunt cam zapacita si am uitat sa precizez ca m-am inscris la sectia de balneo-fiziokinetoterapie! Si la asta as dorii informatii daca ai :haha: iar de camin nu am completat inca nici un formular,poate maine dupa rezultat,nu? MS inca o data de informatii! Si sper sa mai ai raspunsuri la intrebarile mele.MS ;)

Nu ai pentru ce. :haha:

Nu stiu la fizio...cel mai bine e sa intrebi la secretariat. Formularul...maine, da.
0

#5 Utilizator offline   Bubulina89 

• Ghiocel

Scris 22 July 2008 - 01:57 PM

Ms inca o data de informatii! totusi daca stie cineva mai multe informatii despre aceasta facultate, as dorii sa imi raspunda.Multumesc anticipat :haha:
0

#6 Utilizator offline   Bubulina89 

• Ghiocel

Scris 26 July 2008 - 12:03 PM

Nu stie nimeni despre sectia kinetoterapie de la facultatea de medicina din Timisoara, nimic??? :lol2: Ceva detalii , inforamtii va rog!Multumesc!
0

#7 Utilizator offline   spartacus24pit 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 31 August 2008 - 01:23 PM

Vezi postareaCrazyLady, la Jul 22 2008, 02:46 PM, a spus:

Pentru camin se completeaza un formular la secretariat si apoi, dupa repartizare, te duci sa confirmi locul. Sa ai la tine actele pe care ti le cer ei si prima rata plus inca o taxa. Ai 7 examene in fiecare semestru (sport si limba straina incluse)-2 anatomii, 2 biochimii, 1 chimie, 1 biofizica, 1 biologie, 1 biologie celulara, 1 fiziologie, 1 informatica, 1 psihologie. Orarul e de luni pana vineri, destul de incarcat + de 3 ori pe saptamana disectii. :D

Multa bafta. :-

Buna, CrazyLady, imi poti spune cand e repartizarea?
0

#8 Utilizator offline   Gherasima 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-June 09

Scris 17 June 2009 - 09:32 AM

am o intrebare foarte importanta:

(prima data imi cer scuze daca fac prea multe greseli scriind pe romaneste, traiesc de 17 ani in germania ...)prietenul meu fiind neamt nascut in germania ar vrea sa studieze medicina la timisoara si mas bucura tare daca cineva poate sa-mi dea informatii utile despre acest studiu pentru studenti venind din strainatate. cum ar putea sa se pregateasca pentru admitere si cit de mare este taxa anuala daca reuseste (sau nu) sa ia admiterea?
Va multumesc mult pentru oarecare informatie!
0

#9 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 17 June 2009 - 09:59 AM

Incearca la intri pe site-ul UMF Timisoara http://www.umft.ro/newpage/ Ar trebui sa gasesti ceva informatii utile. Daca mergi la Contact pe site-ul respectiv o sa gasesti Relatii internationale. Sunt date niste numere de telefon si o adresa de mail.
Mult succes!
0

#10 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 17 June 2009 - 07:03 PM

Am eu un prieten care e anul 3 la medicina in Timisoara. Daca vrei mai multe informatii pot sa il intreb pe el mai multe despre asta. Oricum, din cate mi-a zis pana acum facultatea asta e foarte grea. Asa ca prietenul tau trebuie sa fie constient ca facultatea asta nu e ca altele care poti sa le treci fara sa inveti sau sa fi prezent. Si o alta problema ar putea sa fie limba. Daca nu stie limba romana, atunci ar fi bine sa o invete repede, ca nu e de gluma cu facultatea asta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic