Notebook Toshiba Satellite A300D-11V achizitionare
Scris 22 July 2008 - 12:09 PM
As vrea sami cumpar un notebook Notebook Toshiba Satellite A300D-11V ( http://www.emag.ro/n...PSAK0E-00800HR3 ).
Mias dori sa aflu ce avantaje\dezavantaje are de la cineva care mai are aceasta achizitie sau are idee despre el , dak merg jocuri mai noi pe el , placa video dak e buna\slaba ,bateria dak e ok , webcamul cum se misca,... si ce credeti ca ar trebui sa mai stie un incepator ( nu prea ma pricep cu chestii de astea ).
Eu as vrea sa stiu dak e bun si merge ok in urmatoarele cazuri:
1. Sa navighez pe net cam 12 ore pe zi.
2. Sa ascult muzica 12 ore pe zi
3. Sa joc niste jocuri pe el ceva mai noi gen gta , quake 4 , nfs pro street.
4. Sa vad niste filme clare si fara sa se intepe ca pe pc.
Si cam atat , dar in special as vrea sa stiu dak merg jocuri mai noi pe el . Se merita acei bani pe el ? Sunt disponibil sa ofer 2500 ron pe un laptop mai bunicel care sa suporte si ceva jocuri mai noi dak la la acesta nu merg. Astept parerile voaste si sa ma sfatuiti ce sa fac si cum e mai bine. Orice propunere e bine venita . Multumesc mult pentru timpul acordat !
Scris 22 July 2008 - 12:22 PM
2.Daca vrei un laptop bun ia'ti unu' cu procesor t9300 (intel).Un laptop cu un astfel de procesor sare de 2500 ron.Pretul se invarte in jurul sumei de 1000 de euro - vrei sa aibe o placa video f. buna,hdd mare,memorie la fel atunci va trebui sa platesti mai mult.
3.Cu 2500 Ron nu'ti poti achizitiona un laptop care sa poata rula jocuri noi.Nici macar la SH.
Scris 22 July 2008 - 06:27 PM
de ex un dell cu procdesor core2 duo 2 gb ram hard de 250 gb plac video nVidia 8200(parca oricum 8000+) dvd-rw LG il pot achizitiona cu maxim 2000 ron...
Aceasta postare a fost editata de csifer: 22 July 2008 - 06:35 PM
Scris 22 July 2008 - 09:29 PM
csifer, la Jul 22 2008, 07:27 PM, a spus:
Cu placa aia se poate sa'ti mearga carbonul dar ala nu e joc nou iar in ceea ce priveste cerintele este mai putin pretentios chiar si de cat most wanted,predecesorul acestuia.Eu m'am referit la jocuri noi.Atat.Nici cu 8600 nu poti juca ceva nou cum trebuie.
Incerci sa te erijezi intr'un soi de burebista al roportalului - n'ai nici o sansa.
Scris 22 July 2008 - 10:19 PM
ideea de baza a fost clara sistemele bune nu sunt obligatoriu scumpe nu stiu ce te ataci att suferi de complexe de inferioritate cumva? daca da mergi nene la psiholog nu face crize muieresti pe aici ca nu-ti sade bine....
cat de erjat afla ca mi se rupe mie de acest forum e o adunatura de biti ca oricare altul daca pt tine puctul culminant al vietii e sa fi mare scula de bascula pe o adunatura de biti e problema ta asa ca vezi mai patratel de viata ta ca e mai bine....si foloseste cuvinte uzuale ca faze d-astea cu erijari poate orice pacalici cu dex-ul online langa el....sau l-a folosit careva pe tine si te-a impresionat asa rau incat l-ai memorat si te dai cult cu el.....
Aceasta postare a fost editata de csifer: 22 July 2008 - 10:29 PM
Scris 23 July 2008 - 09:24 AM
csifer, la Jul 22 2008, 11:19 PM, a spus:
Asta demonstreaza ca legatura ta cu pc'ul si cu forumurile romanesti de specialitate e fictiva.
Habar n'ai despre nimic - asta e si motivul pentru care reactionezi ca un profund frustrat,te exprimi ca un pseudo/smecheras de coltu' blocului,te ceri a fi recunoscut ca un veritabil fante de obor.
Scris 23 July 2008 - 05:42 PM
si lasa psihologia si pune mana pe lopata ca sincer ti-ai gresit cariera
acestea fiind spuse te las in balta ta ca am treburi mai importante decat sa imi pierd vremea si sa fac offtopic cu caractere de rangul tau...o zi buna in continuare...
Aceasta postare a fost editata de csifer: 23 July 2008 - 05:44 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme placa retea | narok27 | 1 | 1.837 |
|
Blocare mouse | kataramas | 4 | 5.869 |
|
audio | stany | 0 | 1.114 |
|