M-am gandit sa propun o noua tema, de actualitate...cati dintre noi nu si-au luat teapa atunci cand au mers pe litoralul romanesc? Teapa mea este destul de recenta asa ca m-am gandit sa va avertizez si pe voi cu privire la " asociatii" de la vilele Consentino si Raisa.
Am sunat la numerele de telefon afisate pe site (turist info) si am cerut sa ni se opreasca 2 camere...gandindu-ne la camerele pozate de ei. Mai intai au cerut avans insa am refuzat sa le viram banii deoarece nu ni se oferea nici o garantie. In cele din urma ne-au sunat si au zis ca ni le opresc si fara avans..au insistat sa ne astepte la gara..ne-au luat chiar cu masina...si cand am ajuns acolo am constatat ca nu vrem sa ramanem in acele camere..conditiile find proaste. Nu mica ne-a fost uimirea cand am aflat ca daca vrem sa ne recuperam bagajele trebuie sa le platim camerele pe care"le-am rezervat". Bineinteles ca am refuzat.insa au rasarit ca de nicaieri niste asa zisi asociati ( persoana cu care vorbisem la tel nu era prezenta) care au inceput cu amenintarile si cu injuraturile..Totul a degenerat astfel incat pentru a inceta circul am fost nevoiti sa ii platim pentru a ne primi bagajele...amuzant, nu?
Morala povestii: NU COMITETI IMPRUDENTA DE A VA CAZA LA "VILELE" CONSENTINO SI RAISA+ NU VA LASATI BAGAJELE IN MASINA PROPRIETARILOR
Contact
Facebook
Twitter
RSS