sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

problema de mouse sau de pc ? deelay(lipsa de precizie la mouse in timp ce joc c-strike) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   PlayerX 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-July 08

Scris 21 July 2008 - 02:19 AM

Am o problema inca din primele zile de viata ale pc-ului meu!
In timp ce ma joc counter-strike(doar atunci!!!)imi apare un deelay la mouse sau sa o numesc lipsa de precizie.bineinteles ca am incercat sa modific setarile din control panel si apoi cele din joc insa fara rezultat.am schimbat 5 tipuri de mouse-uri printre care a4tech x7, logitech g7,etc.am dus pc-ul la firma de la care l-am cumparat pe configuratie,avand si service bineinteles insa ei sustin ca e din cauza mouse-ului.interesant:nici unu din cele 5 nu merge.se pare ca ei nu pot gasi problema ....somebody help me pls?macar indrumati-ma catre un profesionist sau cineva care imi poate da si mie rezultatul problemei mele!

Vezi postareaPlayerX, la Jul 21 2008, 03:16 AM, a spus:

Am o problema inca din primele zile de viata ale pc-ului meu!
In timp ce ma joc counter-strike(doar atunci!!!)imi apare un deelay la mouse sau sa o numesc lipsa de precizie.bineinteles ca am incercat sa modific setarile din control panel si apoi cele din joc insa fara rezultat.am schimbat 5 tipuri de mouse-uri printre care a4tech x7, logitech g7,etc.am dus pc-ul la firma de la care l-am cumparat pe configuratie,avand si service bineinteles insa ei sustin ca e din cauza mouse-ului.interesant:nici unu din cele 5 nu merge.se pare ca ei nu pot gasi problema ....somebody help me pls?macar indrumati-ma catre un profesionist sau cineva care imi poate da si mie rezultatul problemei mele!

Am uitat sa mentionez daca e nevoie scriu si configuratia pc-ului !
0

#2 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 21 July 2008 - 02:57 AM

te-ai gandit ca de vina e mai probabil sa fie jocul sau de ce nu conexiunea de care dispui?
0

#3 Utilizator offline   PlayerX 

• Ghiocel

Scris 21 July 2008 - 03:11 PM

Vezi postareacsifer, la Jul 21 2008, 03:57 AM, a spus:

te-ai gandit ca de vina e mai probabil sa fie jocul sau de ce nu conexiunea de care dispui?

M-am gandit sa schimb si kit-ul de instalare al jocului si am schimbat vre-o 3 kit-uri printre care adaug si faptul ca joc si de pe steam si are aceeasi problema,deci ma gandesc ca iasa din calcul si aceasta varianta,cat despre providerul de internet rds nu cred ca intra in discutie cata vreme de pe pc-ul cel vechi mergea perfect si deasemeni merge si prietenilor mei care nu au aceasta problema.Astept in continuare alte pareri....
0

#4 Utilizator offline   PlayerX 

• Ghiocel

Scris 22 July 2008 - 01:06 AM

nu se incumeta nimeni sa-mi dea sfaturi ?ar trebui macar cineva sa stie unde gasesc un expert ce ma poate ajuta?nici asta nu-mi poate zice careva unde pot gasi ?
0

#5 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 22 July 2008 - 06:56 PM

incearca pe forumurile de CS ca poate au mai avut si altii problema asta...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Recuperare parola admin!
solicit ajutor urgent!
Popcorn!  2 1.389
Replici noi PC-ul se restarteaza singur..care e problema?
de fiekre data cnd vreau sa deschid un joc sau sa vad un film se rr PC
Thrash  12 20.312
Replici noi retele
vreau sa invat
darku  2 3.430
Replici noi caut driver webcam Gabrielle abz  0 1.839
Replici noi Calc. isi ia restart dupa ce apare ecran albastru
Apare ecran albastru care scrie ceva de ndis.sys
Patronulll  0 448