Dragostea in privinta omului.
Scris 21 September 2005 - 10:11 AM
stiti voi, easy come easy go...
have fun !
Scris 21 September 2005 - 10:21 AM
Scris 25 September 2005 - 10:15 PM
In octombrie a venit la mine....ne-am vazut pt prima data si ne-am placut si mai tare...E posibil sa nu il fi observat daca as fi trecut pe langa el pe strada, dar dupa ce i-am cunoscut sufletul, pr mine a devenit cel mai frumos om din lume.....chiar daca in relitate ar fi semanat cu "Bestia".
Daca tot ce v-am povestit poate fi luat in seama in cadrul topicului atunci, DA!!! Pt mine exista dragoste la prima vedere...
Scris 25 September 2005 - 10:30 PM
Am coborat shi i`am strans mana fara sa`mi dau seama de ceea ce fac... m`a luat in brate shi m`a sarutat. el era cald, avea ochii albastri shi era brunet. era imbracat cu totul in negru, ii statea superb...
Nu ne`am spus absolut nimic... l`am urmarit cu privirea , pana cand am vazut k s`a urcat intr`un x3 negru. A venit dupa mine pana la magazin ... shi m`a urmat shi pana la hotelul unde stateam... shi unde, in momentul acela, ma astepta Ionutz al meu , ingrijorat foc k nu stia ce se intampla cu mine de intarzii atat. cand l`a vazut pe Ionutz, a parcat mashina... am crezut k o sa vina dupa mine shi imi era frica sa nu se iste vreun scandal intre ei. defapt, tipul statea in acelasi hotel, la acelasi etaj, dar la cateva camere distanta... Asta am aflat a doua zi de dimineata , cand ne`am intersectat in drum spre cafenea...
Nu am dormit toata noaptea... Si acum imi mai amintesc cand shi cum s`a intamplat cand l`am vazut...
A fost unul dintre putine lucruri ciudate, dar placute , care mi s`au intamplat...
Scris 25 September 2005 - 11:49 PM
Shiva*, la Sep 26 2005, 09:30 AM, a spus:
Am coborat shi i`am strans mana fara sa`mi dau seama de ceea ce fac... m`a luat in brate shi m`a sarutat. el era cald, avea ochii albastri shi era brunet. era imbracat cu totul in negru, ii statea superb...
Nu ne`am spus absolut nimic... l`am urmarit cu privirea , pana cand am vazut k s`a urcat intr`un x3 negru. A venit dupa mine pana la magazin ... shi m`a urmat shi pana la hotelul unde stateam... shi unde, in momentul acela, ma astepta Ionutz al meu , ingrijorat foc k nu stia ce se intampla cu mine de intarzii atat. cand l`a vazut pe Ionutz, a parcat mashina... am crezut k o sa vina dupa mine shi imi era frica sa nu se iste vreun scandal intre ei. defapt, tipul statea in acelasi hotel, la acelasi etaj, dar la cateva camere distanta... Asta am aflat a doua zi de dimineata , cand ne`am intersectat in drum spre cafenea...
Nu am dormit toata noaptea... Si acum imi mai amintesc cand shi cum s`a intamplat cand l`am vazut...
A fost unul dintre putine lucruri ciudate, dar placute , care mi s`au intamplat...
Tare faza....Ionutz al tau a fost "in locul nepotrivit, ; momentul nepotrivit"....
Scris 26 September 2005 - 08:24 PM
ariana2006, la Sep 26 2005, 12:49 AM, a spus:
CLAR!
Fisiere atasate
-
mare699.jpg (10.63K)
Number of downloads: 25
Scris 26 September 2005 - 08:57 PM
Shiva*, la Sep 26 2005, 09:24 PM, a spus:
viata ne trage teapa de cate ori are ocazia.... Eu una, nu cred ca era "ms right" ...cateva indicii, nu te cunostea dar te-a sarutat. te-a urmarit o vreme si ti-a intrat in minte...."cuceritorul de inimi" hehehe. Oare era pentru prima data cand facea asta..iti trebuie putin tupeu.
Si inca ceva...daca dupa o vreme buna nu simti ca Ionutz e "acela" ... incheie relatia, nu trebuie sa te consideri vinovata .... asta e! life goes on.
Scris 27 September 2005 - 09:17 AM
Aceasta postare a fost editata de ellla: 27 September 2005 - 09:17 AM
Scris 28 September 2005 - 07:59 PM
cica sunt eu mereu irascibila shi ciufuta... k nu isi poate da seama cum ma mai suport k dak ar fi in locul meu , shi`ar "spala caracteru`" ...
Shi , recunosc , e vina mea...
Scris 02 October 2005 - 10:17 AM
Io m-am casatorit cu cine n-am visat vreodat ca as alege , a fost frumos dar fara foc...asa ca am renuntat si mai astept...mai caut...pana la urma drumul conteaza nu destinatia.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum sarbatoriti 8 MARTIE ? | elenutzabalenutza | 21 | 8.283 |
|
Femeie buna/ Barbat bun.. | crystyann | 35 | 11.764 |
|
Trebuie sa ne casatorim, dar am aflat ca m-a inselat, AJUTOR | MihaiRolli | 14 | 1.587 |
|
Problema mare | Mihai.oanca | 2 | 1.467 |
|
Relatiile cu persoanele nehotarate | amorcito | 11 | 5.352 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis