sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce este Raul? Un raspuns pentru NeXuS (si cei ce pot citi mai mult de 2 randuri) Evaluare topic: - - - - -

#151 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 18 August 2009 - 07:53 PM

Vezi postareaISLumi, la Aug 18 2009, 05:30 PM, a spus:

Ce este RAUL?
Deschideti TV-ul si o sa il vedeti, de la ... care a violat-o pe baba ... sau mai rau, s-ai violat/ucis propiul copil, de la ... care a condus ca un inconstient si a curmat viata celor care il insoteau sau a altora care se aflau in momentul nepotrivit la locul nepotrivit, pana la iubitii nostri conducatori condusi de lacomie; nu conducatorii tarisoarei noastre - ci luat global.
Credeti ca sunt acolo ca sa hotarasca ce e bine pentru cei multi? Pentru ei nu suntem decat multi si prosti si usor de manipulat. Schimbarea puterii se face in favoarea unui grup de afaceristi/bancheri sau in favoarea celuilalt, dar nici unul nu iese in pierdere pentru ca fac afaceri impreuna !
Desi toti oamenii ne-am nascut egali si avem dreptul la respect, dupa cum singuri simtiti pe pielea voastra, nu suntem tratati cu respect si suntem incurajati/indemnati sa nu ne tratam nici noi unii pe altii cu respect. Pe langa respect as adauga demnitate, omenie... Asta e RAUL din zilele noastre.

Tu spui realitatea, dar multi nu o vad, pentru ei este mai simplu sa dea vina pe Diavol decat sa-si asume responsabilitatea propriilor fapte!
1

#152 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 19 August 2009 - 06:11 AM

Vezi postareaISLumi, la Aug 18 2009, 05:30 PM, a spus:

Ce este RAUL?
....................................
Desi toti oamenii ne-am nascut egali si avem dreptul la respect, dupa cum singuri simtiti pe pielea voastra, nu suntem tratati cu respect si suntem incurajati/indemnati sa nu ne tratam nici noi unii pe altii cu respect. Pe langa respect as adauga demnitate, omenie... Asta e RAUL din zilele noastre.

Suntem pe un topic religios si cred ca posturile ar trebui sa reflecte acest lucru .
Nicaieri in Biblie nu se mentioneaza faptul ca toti oamenii sunt egali ci doar egali in fata lui Dumnezeu !
De asemenea notiunile de respect , demnitate , omenie -caracteristice umanismului -nu se regasesc in aceasta carte . Singurul rau din punct de vedere biblic este neascultarea poruncilor divine , restul nu are nici-o relevanta....
0

#153 Utilizator offline   Heschel 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-September 09

Scris 21 September 2009 - 09:02 PM

Raul?grea intrebare.Asa in sens universal raul e o notiune relativa,subiectiva si obiectiva.Pentru a supravituii sistemele isi fura intre ele energia sau o iau pur si simplu cu forta si atunci din punctul nostru de vedere e bine ca am prins un peste si l-am mancat dar pentru el nu prea e bine,e chiar fatal.Te referi desigur la raul dintre oameni.Ei bine,existenta raului intre oameni ne dovedeste ca ne supunem acelorasi legi universale numai ca intre oameni el capata o amploare nemaiintilnita in univers.Daca in univers sistemele isi fac rau unele altora pentru a supravietui,pe pamant oamenii isi fac rau unii altora din placere.Unii spun ca rautatea vine din prostie dar nu sunt prea convins ca am vazut multi oameni destepti si rai.Sfatul meu ar fi acela sa va feriti cat puteti de oamenii rai si sa n-aveti increderea ca vor deveni vreodata buni.Prostia se mai indreapta dar rautatea niciodata.
0

#154 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 09 December 2009 - 11:57 AM

Dar cum ii deosebesti? Dupa ecusoane?
0

#155 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 14 December 2009 - 06:31 AM

Vezi postareavanghelis007, la Dec 9 2009, 11:57 AM, a spus:

Dar cum ii deosebesti? Dupa ecusoane?

Raul nu poarta niciodata ecusoane si nici nu are lozinci care sa indemne oamenii sa faca rau! Raul poate fi descoperit doar analizand faptele sale, pentru ca vorbele-i sunt foarte frumoase. Analizati-i pe cei mai mari dictatori ai lumii, toti aveau mesaje frumoase, dar fapte abominabile!
0

#156 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 16 December 2009 - 09:47 AM

Sa intelegem atunci ca sunt oameni care desi vorbesc foarte prost, sunt plini de intentii bune?
0

#157 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 24 July 2011 - 08:58 AM

Raul e un tip cu mustata, care are simtul umorului bine dezvoltat si caruia ii place vinu...sau bere, sau vinu' si berea.
0

#158 Utilizator offline   Majer 

• Live together , die alone ...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-March 09

Scris 07 May 2012 - 11:51 PM

Vezi postareaVEMANS, la 19 August 2009 - 06:11 AM, a spus:

Nicaieri in Biblie nu se mentioneaza faptul ca toti oamenii sunt egali ci doar egali in fata lui Dumnezeu !
De asemenea notiunile de respect , demnitate , omenie -caracteristice umanismului -nu se regasesc in aceasta carte . Singurul rau din punct de vedere biblic este neascultarea poruncilor divine , restul nu are nici-o relevanta....

De unde nu stim ca tocmai curentele umanist-iluministe ne-au deformat felul in care vedem realitatea ?
Inainte de ele , lumea vedea lucrurile altfel, sunt convins. Mediteaza putin la asta.
,, de ce trebuia sa mi se intample asta si de ce tocmai mie ?'' - cam asta e prima intrebare dupa ce ti-ai revenit putin dintr-un atac al raului.
Nu cred ca asa se intrebau si martirii din arenele romane.

Aceasta postare a fost editata de Majer: 07 May 2012 - 11:52 PM

0

#159 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 08 May 2012 - 12:32 AM

Raul/Raoul este un nume.
0

#160 Utilizator offline   Danfodor 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-May 12

Scris 08 May 2012 - 06:06 PM

Vezi postareaSikaryan, la 20 July 2008 - 09:43 AM, a spus:

Corect ...problema este sa intelegem faptul ca aceasta a fost o solutie buna intr-o societate primitiva in care nu existau alte mijloace sau institutii de educare a maselor ...acum cand exista scoala ...inutilitati ca Biserica nu isi mai au rostul!

Evreii au fost huliti doar de catre cei care le-au furat religia, scriptura cat si personajele religioase ...si era normal sa fie asa ... pentru ca amenintau sa scoata in evidenta ca religia crestina nu este decat unb furt intelectual lansata si impusa de un criminal!

Ma ... parca vorbeste soimos prin tine ... esti cumva soimos?

Raul institutionalizat fie in institutii ca Biserica Crestina, SS-ul ,KGB-ul, sau Al Quaida etc ... este doar o personalizare a Diavolului...din oameni care le sustin ...adica credinciosii abnegati ai acestor institutii!! !

Ai perfecta dreptate
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Acatist de multumire "Slava lui Dumnezeu pentru toate!"
Cantat de Marian Moise
Fotoromania  4 5.845
Poll (No New) Chestionar:    Este divinitatea imorala ? Fornever  133 9.827
Hot Topic (New) De ce a facut Dumnezeu femeia? L@urentiu95  78 8.046
Replici noi > 2 = DA; 1 = NU? octav.c  1 505
Hot Topic (New) Atasamente Botezul: cum este corect botezul? Primim Duhul la botezul cu apa? * * * * -
orice despre botez
zexelica  903 55.012