sau Inregistrare

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Adriana Iliescu, mama sau ...? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 19 July 2008 - 10:29 AM

Vezi postareaAmarena, la Jul 19 2008, 11:26 AM, a spus:

Cat din ce face e si pasiunea ei? picteaza, canta la pian. Stii ce greu e pianul? Pentru un copilas de 4 ani e o tortura.

Doar daca nu'i place ceea ce nu poti decat sa presupui nu sa si afirmi.
0

#22 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 19 July 2008 - 10:31 AM

Da, presupun. Dar ce probabilitate este ca, la varsta de 4 ani, un copil sa faca o pasiune pentru un instrument.. si unul atat de greu?
0

#23 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 19 July 2008 - 10:32 AM

Vezi postareaGinGin, la Jul 19 2008, 11:28 AM, a spus:

E un copil batran si asa va fi toata viata.

Sunt copii nascuti si apoi parasiti de tinere mame.Mai de condamnat ele decat femeia asta.
0

#24 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 19 July 2008 - 10:34 AM

ele sunt inconstiente ...
mai de condamnat e un om cu toata mintea la cap ( sau asa se presupune ) profesor universitar si mai stiu ei ce, care face un copil din ambitie prosteasca si nu se gandeste la viiitorul acestuia, care vrea sa arate lumnii nu stiu ce, care a avut posibilitatea naturala sa faca copil la tinerete dar a preferat cariera, care a putut sa faca si la 50 de ani copil dar inca credea ca nu i-a sosit timpul, dupa care chiar nu s-a mai putut din punct de vedere fizic
0

#25 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 19 July 2008 - 10:35 AM

Let's rock! :blink:

Imagine amplasata

Imagine amplasata
0

#26 Utilizator offline   Amarena 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 July 2008 - 10:36 AM

Copiii nascuti si abandonati urmeaza sa fie infiati de familii, nici macar nu vor sti ca i-a abandonat cineva.
Fetita asta va trai pierderea mamei. A mamei, nu a bunicilor, unchilor, etc. Numai pe ea o are.
0

#27 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 19 July 2008 - 10:37 AM

Vezi postareaSeqenenreTao, la Jul 19 2008, 11:32 AM, a spus:

Sunt copii nascuti si apoi parasiti de tinere mame.Mai de condamnat ele decat femeia asta.

Deschidem topic si pentru ele,daca-i musai...De discutat,nu de condamnat...si in orice caz de nerepetat experienta.
Ma gandesc ce-o face bietul copil cand va merge la scoala,intre ceilalti cu parinti de varsta normala...
0

#28 Utilizator offline   waltari 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-July 08

Scris 19 July 2008 - 10:38 AM

totul este discutabil. La urma urmei aici e vorba de o viata, obtinuta fie si prin amestecul dintre dorinta de celebritate a unui doctor si nebunia unei femei. Ce cred eu ca e aiurea e mediatizarea excesiva. Nimeni nu o sa stie niciodata cum va evolua copilul ala inainte de a creste. Poate sa fie bine poate sa fie rau. Iar treaba cu pianul la 4 ani e iar interpretabila. Sint multi parinti, cu alte virste si alte posibilitati financiare care-si tortureaza copiii de la 3 ani cu pian, dans si 3 limbi straine nelasindu-le timp de joaca. Eu una nu m-as apuca de facut copii la 70 de ani, dar, fiecare cu alegerea lui.
0

#29 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 19 July 2008 - 10:50 AM

Vezi postareaAmarena, la Jul 19 2008, 11:36 AM, a spus:

Copiii nascuti si abandonati urmeaza sa fie infiati de familii, nici macar nu vor sti ca i-a abandonat cineva.

Daca tu chiar crezi ce'ai scris aici discutia nu'si mai are rostu' - in romania avem copii si tineri pe care ii numim aurolaci - minorii sunt fugiti de acasa sau de la orfelinate,cei ce au peste 18 ani sunt dati afara din orfelinate.Majoritatea copiilor abandonati sunt vulnerabili psihic.

Vezi postareaAmarena, la Jul 19 2008, 11:36 AM, a spus:

Fetita asta va trai pierderea mamei. A mamei, nu a bunicilor, unchilor, etc. Numai pe ea o are.

E natural sa traiesti pierdarea parintilor - nu la o varsta atat de frageda dar e natural.

Vezi postareaGinGin, la Jul 19 2008, 11:37 AM, a spus:

Ma gandesc ce-o face bietul copil cand va merge la scoala,intre ceilalti cu parinti de varsta normala...

Am avut un coleg in generala ai caror parinti aveau peste 60 amandoi.Baiatul era mai lent in miscare si nu extrem de inteligent.Se facea haz pe seama lui dar nu datorita varstei parintilor ci datorita faptului ca purta ochelari - e nevoie ca fetita sa ajunga undeva pe la 14 ani pentru ca varsta mamei sa devina subiect de batjocura la adresa sa,ori daca e suficient de inteligenta va sti a ignora prostia.

Aceasta postare a fost editata de SeqenenreTao: 19 July 2008 - 10:51 AM

0

#30 Utilizator offline   Amarena 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 July 2008 - 10:51 AM

Eu ma refer strict la bebelusi. Asa te-ai exprimat si tu. Ii nasc si ii abandoneaza. Copiii abandonati la varste mai mari ... aia e alta discutie.

vorbeam exact de pierderea mamei la o varsta frageda. Despre asta era vorba, nu?

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 19 July 2008 - 10:53 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 22 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou