sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Amenajat/decorat camera pt fata de 20 de ani Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Aniava 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-July 08

Scris 18 July 2008 - 09:16 PM

Am tot cautat si tot cautat ceva, macar o idee cu ce as vrea eu pt camera mea. Mi-ar placea enorm pereti galbeni, si detaliile gen covorul, cuvertura, draperiile de la geam pe mov, insa in cazul asta nu prea as sti ce culoare sa fie mobila, parchetul... dar ma gandesc la ceva deschis. Camera trebuie sa fie functionala in primul rand, si anume as avea nevoie cu siguranta de birou ca am o pasiune declarata pt calculator, plus ca nu as avea unde sa invat/scriu etc... chiar daca nu o fac asa de des :blink:, totusi trebuie sa fie.. Patul il vreau mare 2m/1.20-1.40 m; si bineinteles imi trebuie un dulap ceva, desi langa camera voi avea o mica debara de 2.36 in care voi face un mini-dressing, defapt dulap ca nu vad cum as putea sa-i spun dresser. In orice caz vreau idei practice, si bineinteles frumoase, deoarece camera va fi locul in care imi voi petrece f mult timp in ea.
0

#2 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 18 July 2008 - 09:43 PM

Frunzareste cateva cataloage/reviste cu amenajari interioare, e mult mai usor sa-ti dai seama vizual de ce iti place si ce nu si ce ti s-ar potrivi, decat din orice sfat scris.
0

#3 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 18 July 2008 - 10:03 PM

Vezi postareaAniava, la Jul 18 2008, 10:16 PM, a spus:

Am tot cautat si tot cautat ceva, macar o idee cu ce as vrea eu pt camera mea. Mi-ar placea enorm pereti galbeni, si detaliile gen covorul, cuvertura, draperiile de la geam pe mov, insa in cazul asta nu prea as sti ce culoare sa fie mobila, parchetul... dar ma gandesc la ceva deschis. Camera trebuie sa fie functionala in primul rand, si anume as avea nevoie cu siguranta de birou ca am o pasiune declarata pt calculator, plus ca nu as avea unde sa invat/scriu etc... chiar daca nu o fac asa de des :blink:, totusi trebuie sa fie.. Patul il vreau mare 2m/1.20-1.40 m; si bineinteles imi trebuie un dulap ceva, desi langa camera voi avea o mica debara de 2.36 in care voi face un mini-dressing, defapt dulap ca nu vad cum as putea sa-i spun dresser. In orice caz vreau idei practice, si bineinteles frumoase, deoarece camera va fi locul in care imi voi petrece f mult timp in ea.

iti recomand ( asa cum a spus si fitzroy ) sa rasfoiesti cateva reviste de gen..poti sa incepi prin a rasfoi "Art and Decoration"---este o revista franceza --se gaseste pe la benzinarii dar si pe la unele chioscuri...
este pe categorii--bucatarii--livinguri--bai--dormitoare--
costa in jur de 9 ron--este foarte bogata in informatie si imagini..
0

#4 Utilizator offline   Aniava 

• Ghiocel

Scris 18 July 2008 - 10:41 PM

ma gandeam la reviste.. .da majoritatea au pt camere imense. A mea va fi undeva la 3*4... deci nu f mare... si nu vad cum voi reusi.. acum am cam acelasi lucru in camera da e foarte inghesuit, si intradevar acum camera e mai mica decat cea din viitor, nu cu mult da oricat se simte diferenta
0

#5 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 18 July 2008 - 11:10 PM

Vezi postareaAniava, la Jul 18 2008, 11:41 PM, a spus:

ma gandeam la reviste.. .da majoritatea au pt camere imense. A mea va fi undeva la 3*4... deci nu f mare... si nu vad cum voi reusi.. acum am cam acelasi lucru in camera da e foarte inghesuit, si intradevar acum camera e mai mica decat cea din viitor, nu cu mult da oricat se simte diferenta

iti fac niste poze din revistele mele ( art and decoration )
poate te inspira
asteapta o țāră..ok?

Aceasta postare a fost editata de newtask: 18 July 2008 - 11:25 PM

0

#6 Utilizator offline   Aniava 

• Ghiocel

Scris 18 July 2008 - 11:33 PM

astept in continuare mai multe sugestii, si ms mult newtask pt numele revistei, pe care o voi cauta de maine :blink:
0

#7 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 18 July 2008 - 11:55 PM

poze
nu stiu de ce...dar nu pot atasa pozele...
a mers una, dar restul vad ca nu
am sa mai incerc

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de newtask: 19 July 2008 - 12:02 AM

0

#8 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 03 October 2008 - 09:32 AM

Nu stiu daca am voie sa postez link catre un site (daca e reclama, sorry, sa mi se atraga atentia, ca nu e site-ul meu :airkiss: )...Asa, ei bine, pe site-ul asta ma gasit modele de camere de tineret absolut superbe, asta daca preferati varietatea de culori vesele...

http://www.termoplanet.ro/dormitoare-copii...la-tineret.html
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic