sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Munca de voluntariat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 18 July 2008 - 08:11 AM

Sunt voluntar de aproape 2 ani de zile la persoane cu dezabilitati intelectuale. Este un lucru ce-l fac cu placere. intamplator am vazut anuntul in mijloacele de transport in comun si m-am implicat. am fost la interviu si m-au acceptat.
Inainte de asta am gasit alt anunt sa devi voluntar la persoane vasnice si tot am sunat la numarul indicat pe afis, dar tot intra mesageria si asta timp de 2 luni. Acest lucru ma nemultumeste

Concluzie: celor de la fundatii li se rupe sa atraga voluntari, pur si simplu sunt prea comozi sa faca asta
0

#2 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 18 July 2008 - 10:32 PM

Vezi postareabahuczki, la Jul 18 2008, 08:11 AM, a spus:

Sunt voluntar de aproape 2 ani de zile la persoane cu dezabilitati intelectuale. Este un lucru ce-l fac cu placere. intamplator am vazut anuntul in mijloacele de transport in comun si m-am implicat. am fost la interviu si m-au acceptat.
Inainte de asta am gasit alt anunt sa devi voluntar la persoane vasnice si tot am sunat la numarul indicat pe afis, dar tot intra mesageria si asta timp de 2 luni. Acest lucru ma nemultumeste

Concluzie: celor de la fundatii li se rupe sa atraga voluntari, pur si simplu sunt prea comozi sa faca asta

...alte interese ....de cei necajiti nu le pasa....important sa fie aprobat proiectul,sa primeasca bani,sa-i foloseasca si sa pacaleasca!
0

#3 Utilizator offline   dee14 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-July 08

Scris 27 July 2008 - 03:21 PM

ma intereseaza sa fac voluntariat in judetul galati.am mai facut voluntariat la o gradinita, dar vreau sa fac ceva serios.ma poate ajuta cineva cu detalii despre ONG-urile din galati???pe internet nu am gasit nimic folositor. :spiteful:
0

#4 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 27 July 2008 - 03:23 PM

Vezi postareabahuczki, la Jul 18 2008, 08:11 AM, a spus:

Spune-mi te rog, cate ore mergi? In acelasi loc? Cum se aleg institutiile in care se face voluntariat?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic