sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cu politicienii romani la psihiatru! ce ziceti de o evaluare psihiatrica periodica... Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 17 July 2008 - 11:25 PM

...a senatorilor, deputatilor, ministrilor si tuturor inaltilor demnitari responsabili de prezentul si viitorul tarii? Nu avem in randul acestora cam multe exemplare cu pitici pe creier? E nevoie sa dau si exemple? :)
0

#2 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 17 July 2008 - 11:58 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Jul 18 2008, 12:25 AM, a spus:

...a senatorilor, deputatilor, ministrilor si tuturor inaltilor demnitari responsabili de prezentul si viitorul tarii? Nu avem in randul acestora cam multe exemplare cu pitici pe creier? E nevoie sa dau si exemple? :)

Manipulatorii nu ajung la psihiatru. Doar manipulaţii.

Ca să poţi manipula masele, e nevoie să cunoşti f bine ambele feţe ale monedei, BINELE şi RĂUL.
Cum ar trebui să fie, şi cum vrei tu să fie în beneficiul personal, la limita care permite gloatei funcţionarea la cota de avarie. Manipularea e cu atât mai facilă şi eficientă cu cât gloata cunoaşte şi practică o singură faţă a monedei, RĂUL.

La noi lumea a început să devină ceva mai educată. E nevoie să mimezi BINELE către popor in mod din ce in ce mai perfectionat, pentru a-l cuceri.
Cu cât se controlează mai bine (vezi Videanu, Udrea, deja de domeniul trecutului, dar pot reveni peste 4-5 ani) cu atât câştigă mai mulţi bani, pentru că sunt simpatici prostimii care îi votează. Cu cât deraiază in discursuri, vezi gloata peremista in frunte cu Bolcaş şi Vadim, nu există şanse de creştere în sondaje.

Faptul ca oameni ca Baselu si Vicleanu au mimat onestitatea si ceva urme de constiinta de sine, nu i-a impiedicat in final sa fure cat au putut, in spatele unor oameni precum Costica Constanda, si altii din serialul rechinii retrocedarilor.

Chiar asa, cine credeti voi ca sunt rechinii cei mari din spatele rechinilor?

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 18 July 2008 - 12:10 AM

0

#3 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 18 July 2008 - 12:23 AM

Vezi postareaCleric Preston, la Jul 17 2008, 10:58 PM, a spus:

Chiar asa, cine credeti voi ca sunt rechinii cei mari din spatele rechinilor?

Unii destul de inteligenti si versati ce se pricep de minune la ce fac .
Si ma tem ca nu vom stii prea curand cine sunt aceia .
0

#4 Utilizator offline   deceivedC 

• Slave To Darkness
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-July 08

Scris 18 July 2008 - 12:23 AM

Vadim sa se duca
0

#5 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 July 2008 - 12:30 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Jul 18 2008, 01:23 AM, a spus:

Unii destul de inteligenti si versati ce se pricep de minune la ce fac .
Si ma tem ca nu vom stii prea curand cine sunt aceia .

Ei cum nu? Nu sti ce se spunea despre sotia lui Fritzl, ca e inocenta, ca nu stie nimic ce face sotul ei. La urma s-a dovedit ca stia si tainuia de la bun inceput. Tot asa si aici.

Noi vedem numai sotiile fritzilor la televizor si le credem inocente. Ai vazut ca rechinii intermediari erau trecuti fara poza in documentarul respectiv (rechinii retrocedarilor). La adresele din buletin erau absenti.

Rechinii adevarati sunt cei pe care-i votam odata la 4 ani. Acum, tocmai sau votat noi rechini la primarii. Primarul e rechinul sef, iar consilierii aghiotantii, mafia urbana. In spatele fiecarui consilier stau firme care platesc cat si ce vor la bugetul de stat, iar daca au pile mari, pana sus, la deputati, senatori cu imunitate, beneficiaza inclusiv de returnari ilegale de TVA (culmea tupeului).

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 18 July 2008 - 12:33 AM

0

#6 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 18 July 2008 - 01:05 AM

Ce gluma..psihiatru. Locul gunoaielor in tomberon sau groapa. Consulatre cu farasul poate.
0

#7 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 18 July 2008 - 01:14 AM

Vezi postareaCleric Preston, la Jul 17 2008, 11:30 PM, a spus:

Rechinii adevarati sunt cei pe care-i votam odata la 4 ani. Acum, tocmai sau votat noi rechini la primarii. Primarul e rechinul sef, iar consilierii aghiotantii, mafia urbana. In spatele fiecarui consilier stau firme care platesc cat si ce vor la bugetul de stat, iar daca au pile mari, pana sus, la deputati, senatori cu imunitate, beneficiaza inclusiv de returnari ilegale de TVA (culmea tupeului).

Perfect adevarat cea ce spui tu.
Numai ca putina lume vede asta, si au si dreptate sa ne ia de prosti, cand vad cat de creduli suntem. La sfarsitul madatului ei se apuca sa asfalteze, sa curete,si noi credem ca le pasa ca au inima mare si fac cea ce au promis inainte sa ii alegem, nu vedem ca trebuie sa cheltuiasca si banutii aia ramasi. :)
0

#8 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 July 2008 - 01:41 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Jul 18 2008, 02:14 AM, a spus:

Numai ca putina lume vede asta, si au si dreptate sa ne ia de prosti, cand vad cat de creduli suntem.

Nu vedem pentru că ei suntem noi. Acei mereu ei, suntem tot noi cu o oglindă în faţă.

Maimuţa se recunoaşte pe sine în oglindă. Electoratul de maimuţoi nu are capacitatea de a se recunoaşte încă în oglinda politică a aleşilor. Ne place să ne arate oglinda numai ce vrem noi, pentru că ne place să ne credem mereu fără pată.

Cei care dau sunt aceiaşi care primesc, la toate nivelurile

http://www.youtube.c...h?v=lhxYr6h0cOw

Să nu uităm ca un studiu al britanicilor ne plasează în prezent pe noi şi bulgari pe ultimul loc la IQ în UE. Alt studiu arata ca 50% din tinerii nostrii sufera de analfabetism functional (datorită educaţiei din familie şi din şcoală, cu alte cuvinte, copiii devin la fel de prosti ca si parintii si profesorii lor, prin simpla imitare a acestora).

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 18 July 2008 - 02:12 AM

0

#9 Utilizator offline   Hellena MD 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 18 July 2008 - 08:48 AM

Vezi postareaActorGrabit, la Jul 18 2008, 12:25 AM, a spus:

Da, ar fi nevoie să dai şi exemple. Cei care aveau într-adevăr nevoie de psihiatru, ca Vadim Tudor, Gheorghe Dumitraşcu, Gheorghe Funar sau Ion Predescu nu mai reprezintă problema principală a României.

Iar cei care ţin România în starea actuală de corupţie instituţionalizată, ar ieşi perfect normali la orice control psihiatric. Pentru că nu de psihiatrie ţin problemele lor, ci de Codul Penal.
0

#10 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 19 July 2008 - 12:43 AM

Vezi postareaHellena MD, la Jul 18 2008, 09:48 AM, a spus:

Da, ar fi nevoie să dai şi exemple. Cei care aveau într-adevăr nevoie de psihiatru, ca Vadim Tudor, Gheorghe Dumitraşcu, Gheorghe Funar sau Ion Predescu nu mai reprezintă problema principală a României.

Iar cei care ţin România în starea actuală de corupţie instituţionalizată, ar ieşi perfect normali la orice control psihiatric. Pentru că nu de psihiatrie ţin problemele lor, ci de Codul Penal.

Da: Mircea Geoana atunci cand incearca sa-si impuna punctul de vedere, Dan Voiculescu atunci cand este contrazis, Radu Mazare.. uneori numai cand te uiti la el! :blink: Ultimul dintre acestia ar merita si un control antidoping pt ca ridica suspiciuni, dar sa zicem ca eu m-am referit strict la pb psihice. Iar fenomene ca Gh. Funar inca mai reprezinta o pb. pt peisajul politic si legislativ al tarii, vezi linkul de mai jos.

http://www.adevarul.ro/articole/buna-seara...ile-bune/357304
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Recuperarea creantei istorice de la Germania de peste 18 miliarde de euro
Aștept sprijinul românilor pentru a determina guvernul să cl
Zalmodegikos  1 1.369
Hot Topic (New) Fraude electorale
Posibile din cauza unei societati civile adormite
Moftangiu  24 4.122
Replici noi Recoltarea la scara larga de organe din China Ciprian_M  2 2.448
Hot Topic (New) MEMORIA - Spalarea creierelor - Psihopolitica lui Beria
Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic
Moftangiu  21 8.797
Hot Topic (New) Cine vrea sa falimenteze CFR-ul ?
Si de ce ?
S.R.  37 3.434