Care este parerea ta ?
Pagina 1 din 1
ESTI SRESAT ?,ESTI TINAR DAR AI O FUNCTIE DE CONDUCERE ? CE PARERE AI DESPRE SRESSMANAGEMENTUL PRIN ACUPUNCTURA. Acupunctura,o tehnica veche dar vesnic noua un mijloc foarte valoros i
Scris 30 July 2008 - 12:29 PM
e un mit acupunctura/tratamentele homeopate (le-am incercat si nimic) ! o prietena "buna" sau niste benzodiazepine , asta e singura cale
Scris 10 August 2008 - 05:53 PM
Cata intelepciune
Vrei sa zici ca remedii vechi de mii de ani folosite de orientali sunt nimic????? stii macar pe ce se bazeaza acupunctura? stii ce inseamna aia meridiane energetice??? Se pare ca nu ...Acupunctura foloseste stiinta meridianelor corpului uman care care sunt un sistem de linii energetice care imbraca corpul uman. stimulate aceste meridiane reechilibreaza starea psihica si fizica a omului , find capabila chiar de a echilibra bio-chimia. Omul fiind o fiinta facuta din mai mult decat carne si oase...este normal ca aceasta tehnica sa functioneze. Ceea ce animeaza corpul fizic este corpul energetic, daca aceste din urma nu functioneza la parametrii normali nici corpul fizic nu functioneaza bine...la fel stimularea anumitor puncte duce la calibrarea energiilor si a bio-chimiei corpului
Vrei sa zici ca remedii vechi de mii de ani folosite de orientali sunt nimic????? stii macar pe ce se bazeaza acupunctura? stii ce inseamna aia meridiane energetice??? Se pare ca nu ...Acupunctura foloseste stiinta meridianelor corpului uman care care sunt un sistem de linii energetice care imbraca corpul uman. stimulate aceste meridiane reechilibreaza starea psihica si fizica a omului , find capabila chiar de a echilibra bio-chimia. Omul fiind o fiinta facuta din mai mult decat carne si oase...este normal ca aceasta tehnica sa functioneze. Ceea ce animeaza corpul fizic este corpul energetic, daca aceste din urma nu functioneza la parametrii normali nici corpul fizic nu functioneaza bine...la fel stimularea anumitor puncte duce la calibrarea energiilor si a bio-chimiei corpului
Scris 19 August 2008 - 11:00 PM
Nu stiu cata incredere sa am in asa ceva. As incerca dar mi-e sa nu arunc banii pe fereastra...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
tratament homeopatic | Mariadeleanu | 8 | 1.651 |
|
terapii naturiste - masaje terapeutice
Georgel Filip"Este trist sa vezi tineri frumosi, dar mutilati de s |
AzulaFirePrincess | 3 | 1.905 |
|