fitzroy, la Jul 17 2008, 03:43 PM, a spus:
Nu e tocmai in aceeasi oala D60-ul cu 450D. E binisor mai scump si binisor mai bun Canon-ul.
Poate isi pune si Dune gemenele din Puerto Rico deoparte si-ti zice si el, ca are de unde.

Mdeap....ce sa zici...sa compari D60-ul cu 450D-ul, si sa ceri sfat de la unul care se īnchina la un D400 de māna a saptea, ca altceva nu si-a permis ....
andruta*, la Jul 17 2008, 04:49 PM, a spus:
Mhm.

Putin on-topic, va rugam.
Hm...
On topic, zici ?
Pai sa vina domnul Ares, singurul care ar avea īntr-adevar ceva de zis aici....
catelusulschiop, la Jul 17 2008, 09:22 PM, a spus:
nu zice nimeni sa ramai pana la anul si sa analizezi problema... dar depune macar un gram de efort si te intereseaza ce implica alegerea pe care o faci. Invata macar cat de cat despre ce inseamna sa faci o poza. Abia apoi
alegeti camera in functie de ce vrei sa faci cu ea.
citeste articolul asta:
http://www.kenrockwe...h/notcamera.htm
si arunca o privire si la How-to-urile care-ti fac cu ochiul de pe site-ul omului...
Fa-ti mai intai o idee clara apoi cumpara ce ai sa vrei sa cumperi.
dom' doctor, aveam pretentii....
Ei, si acuma on-topic, ca idee, daca ai azi o mie de para d-aia euro, ia-ti ceva de care sa nu-ti para rau māine.
Nici nu ezita, DSLR fara discutie.
Daca īti permiti, ia doua obiective, un 18-70, si un 70-300 sau 70-200.
Astfel, esti pregatita pentru orice situatie.
Don'soara ampera a achizitionat recent un D80 cu 2 obiective Sigma. E o alegere corecta.Dar eu as considera D80-ul de azi, tehnologia de ieri.
Personal, la ora actuala eu cred ca nici canon nici nikon nu ofera nimic "sexy" īn gama de pret pe care tu o ai...
de la canon nu as discuta nimic īn afara de 40D, iar la Nikon as astepta un D90 (care va veni prin septembrie, dupa photokina, cred)
Altfel, recomandarea mea este Pentax K20. ...sau ceva de la Olympus...a iesit un model now acuma, parca E520
Desigur, mai exista Sony, dar eu nu as putea recomanda niciodata un sony.