Probleme cu penisul iritatii, usturimi, bubite
Scris 17 July 2008 - 11:34 AM
Scris 17 July 2008 - 11:40 AM
Scris 17 July 2008 - 11:53 AM
Darianna, la Jul 17 2008, 12:40 PM, a spus:
Probabil ai dreptate Dariana, eu in schimb eram fara idei, daca era vorba de mine , ma duceam la ginecologie.. dar asa.. sincer nu stiam ce trebuie sa fac.. am crezut ca fiind o boala de piele , poate se trateaza la dermatologie... era doar o intrebare.. Dar si eu cred ca ar trebui sa merga la medicul de familie, si sa vedem unde ne va trimite. Si cred ca venerica e mult prea mult spus... Mersi oricum...
Scris 17 July 2008 - 11:55 AM
Scris 17 July 2008 - 12:02 PM
Si apoi, parerea mea e sa nu ia medicamente dupa ureche. Un control la medic e mai sigur.
Scris 17 July 2008 - 12:18 PM
Etherial, la Jul 17 2008, 12:55 PM, a spus:
Etherial, apreciez foarte mult ca mi-ai raspuns... Metronidazolul ptr c este d fapt? .. este si sub forma de unguent ? E antibiotic ?... Voi cauta si eu p net sa vad stiu mai multe.. Many Thanks...
Scris 17 July 2008 - 12:40 PM
Indicaţii: Trichomoniază. Infecţii cu tricomonas la femei şi bărbaţi. Metronidazolul are un rol īn tratamentul vaginitelor nespecifice ("amine colpitis") cauzate de Gardnerella vaginalis. Giardiaza. Diareea datorată infecţiei cu Giardia lamblia (Lamblia intestinalis). Amoebiaza. Tratamentul manifestărilor intestinale (dizenterie amoebiană acută) şi extra-intestinală (ex: abces hepatic amoebian) cauzate de infecţia cu Entamoeba histolytica. Cu toate acestea, īn cazul abceselor hepatice amoebiene, tratamentul cu metronidazol nu elimină necesitatea aspiraţiei sau drenajului puroiului. Infecţii cauzate de germeni patogeni sensibili la metronidazol ca īn: peritonite, abcese hepatice şi intraabdominale; infecţii tegumentare şi ale ţesuturilor moi; infecţii īn sfera ginecologică, ex: endometrite, endomiometrite, abcese tubare sau ovariene; septicemii bacteriene; infecţii ale oaselor şi articulaţiilor; infecţii ale SNC, inclusiv meningite şi abcese cerebrale; infecţii ale tractului respirator inferior ca pneumonii, empieme, abcese pulmonare; endocardite (cauzate de Bacteroides species); profilaxia antibacteriană īn general şi īn chirurgia ginecologică. Īn infecţiile mixte aerobe şi anaerobe este necesar un tratament adiţional cu un antibiotic adecvat pentru acoperirea componentei aerobe. Tratamentul infecţiilor anaerobe severe se īncepe cu metronidazol intravenos, dar oricānd poate fi īnlocuit cu forma orală dacă condiţiile pacientului o permit.
nu e numai pentru femei si ginecologie. ti`am spus ca si prietenul meu a luat asa ceva si i-a trecut .
alta posibilitate : ia-i niste antibiotice
Scris 21 September 2008 - 08:49 PM
EDIT:Am vazut avertizarea.Imi cer scuze , ma asteptam ca topicurile vechi sa fie blocate.Voi fi mai atenta pe viitor.
Aceasta postare a fost editata de Summer Dream: 21 September 2008 - 09:25 PM
Scris 21 September 2008 - 09:04 PM
Summer Dream, la Sep 21 2008, 09:49 PM, a spus:
O rugaminte, draga Summer Dream: cand dai sfaturi, verifica si termenul de valabilitate a problemei!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tatuaj
Informatii in privinta costului scoateri unui tatuaj |
boros_zola | 21 | 14.191 |
|
Puncte negre | ZuzuSun | 5 | 1.144 |
|
melasma | ocsa | 1 | 2.312 |