Cum scapam de monotonie!
Scris 23 August 2005 - 11:54 AM
Nu mai este cum a fost... Lipseste ceva! Unde gasim acel ceva si mai ales cum...
Este o solutie despartirea... daca monotonia a aparut ?
Scris 23 August 2005 - 04:21 PM
Dar ce te faci cand vb cu ea ore la tel at cand nu e langa tine...
(iti spune ca te iubeste, crezi asta ... dar vb cu un x 5 min si mintea ii zboara in alta parte. Apoi te suna vb o noapte si spune da-i draq pe toti pe tine te iubesc ... 1,2,3 zile si se cam repeta... in diverse ipostaze)
Ce mai poate fi salvat...? Cine greseste el pentru ca o iubeste sau ea pentru ca nu mai cauta pasiunea in relatia lor... dar nici nu-la poate "elibera"... plange si spune ca doar pe el il iubeste... si ii cere sa o ajute sa-si revina... sa faca ordine in viata ei...
Scris 23 August 2005 - 04:46 PM
Scris 23 August 2005 - 04:53 PM
E vreo sansa ca lucrurile sa decurga bine... sa salvezi relatia...
Scris 23 August 2005 - 07:31 PM
TiGeR_as, la Aug 23 2005, 05:53 PM, a spus:
E vreo sansa ca lucrurile sa decurga bine... sa salvezi relatia...
[snapbacca]62104[/snapbacca]
este necesar ca el sa incerce sa o inteleaga, sa incerce ceva nou, ceva nebunesc dar care stie ca ei ii place mult, poate in acest fel poate sa readuca totul la cum a fost. Asa, dupa cum ai expus tu problema, sa-ar putea ca ea doar sa joace teatru cand e cu el, pentru ca se simte in siguranta alaturi de elsau poate pur si simplu din rutina, stiind ca pe el asta il face fericit.
Dupa parerea mea, monotonia poate disparea facand lucruri nebunesti, hazlii care plac amandurora
Scris 23 August 2005 - 09:42 PM
ee o replica (aproximativa) dintr`un film
Scris 23 August 2005 - 10:18 PM
Scris 23 August 2005 - 10:25 PM
TiGeR_as, la Aug 23 2005, 11:54 AM, a spus:
[snapbacca]62035[/snapbacca]
Da. Despartirea poate fi o solutie chiar buna.
Scris 24 August 2005 - 12:05 AM
Ceva concret... sau ceva f. bun!
Avand in vederea ca sunt de foarte mult timp impreuna (ani de zile) el a avut surpriza sa vada ca nu o cunoaste atat de bine pe cat credea...
Tot timpul ia oferit siguranta(cadouri,calatorii...),a fost cu ea peste tot a facut din ea o parte din viata lui... Ca o "carte de vizita" -- toti care`la cunosc o cunosc si pe ea... ca fiind iubita lui...
Situatia eii financiara nu e una rea, deci nu cred ca ar fi vorba despre bani, nu cred ca ar putea fi materialista!
Dar atunci unde e problema... In faptul ca el a iertat mereu unele nimicuri...?
Sau ca acesti doi parteneri se iubesc inegal ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce pot face ? oare tine la mine ? | Andrei Rx | 7 | 2.612 |
|
relatie de durata | iris_picture3 | 4 | 2.682 |
|
Sansa! | anah | 67 | 14.136 |
|
Relatiile cu persoanele nehotarate | amorcito | 11 | 5.349 |