ok nush daca am ales topicul bine dar nu stiu unde s-ar putea incadra... am nevoie de un pic de ajutor va rog. am ajuns in fata situatiei de a ma duce la un majorta mai mult din obligatie. mi-a cazut sarcina de a cumpara cadoul sarbatoritei, nu stiu nimic despre ea nu am vb decat de doua ori cu persoana in cauza. mi s-a spus sa cumpar ceva de durata, numai ca nu stiu ce. cel mai important lucru fata e de bani gata si isi permite orice in schimb eu nu ma pot aruca la sume mari cheltuite pe cadouri.
Pagina 1 din 1
cadouri
Scris 16 July 2008 - 04:29 AM
Cu sarbatoriti din astia care-si pot permite orice,e mereu dilema asta "ce sa-i cumpar". Sfatul meu este sa nu te gandesti la un cadou care i-si poate masura valoarea in bani.De obicei oamenii de bani gata nu sunt impesionati de lucruri scumpe pentru astea si le pot cumpara si ei.Mai degraba apreciaza ceva cu insemnatate.
M-am gandit putin la ce i-as cumpara eu daca as fi in locul tau.I-as cumpara un album frumos de poze iar pe coperta as face la comanda un "engraving" (cum dracu se spne in romaneste...of) pe care sa-i scrie numele ei si "majoratul meu" urmat de data. L-as impacheta frumos si cu un buchet de flori albe as rezolva povestea.
My 2 cents...
M-am gandit putin la ce i-as cumpara eu daca as fi in locul tau.I-as cumpara un album frumos de poze iar pe coperta as face la comanda un "engraving" (cum dracu se spne in romaneste...of) pe care sa-i scrie numele ei si "majoratul meu" urmat de data. L-as impacheta frumos si cu un buchet de flori albe as rezolva povestea.
My 2 cents...
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 16 July 2008 - 04:32 AM
Scris 16 July 2008 - 04:34 AM
Da, vorba lu' Naeema, din asta sigur nu are, chiar daca are bani multi.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
par uscat si varfuri despicate | Yulik | 5 | 17.879 |
|
masti pentru un ten "fericit" :) | spider | 13 | 105.126 |
|
Romboutique
Shop online pentru Ploiesteni |