Vroiam sa va intreb daca s-a nimerit sa mearga cineva dintre voi acolo si sa-mi spuneti impresile voastre, mai ales legate de mancare
Pagina 1 din 1
Hotel Flora Mamaia
Scris 15 July 2008 - 11:02 PM
anul acesta am un bilet la hotel flra din Mamaia. Este prima oara cand o sa merg, am cautat pe net despre el si iniatial am gasit numai de bine..adica hotelul arata bine, e curat, aer conditional, piscina, wireless, 2 restaurante..eram chiar nerabdator de ajung acolo. In ultimele zile insa am gasit niste articole pe net in care mai multe persoane se plangeau de mancarea din restaurant, de servirea proasta o chelnerilor...adica m-a lovit unde ma doare mai rau.....la mancare
. asta din cauza ca am un pachet care include si 2 mese sau ceva de genul asta.
Vroiam sa va intreb daca s-a nimerit sa mearga cineva dintre voi acolo si sa-mi spuneti impresile voastre, mai ales legate de mancare
..macar sa stiu sa fiu pregatit sufleteste
Scris 27 May 2009 - 08:53 PM
Spune-mi te rog daca ai fost la acest hotel pana la urma ce note ii dai deoarece si eu am optat pentru acest hotel si mi-ai dat de gandit, as vrea sa stiu "totul". Multumesc astept raspunsul cu nerabdare
Scris 30 May 2009 - 11:16 PM
Afara arata bine, sper ca si in interior este asa cum crezi tu ... daca ramai dezamagit, te rog anunta-ne si pe noi! Si in acest caz, iti voi recomanda Hotel Golden Tulip (fostul Fantasy Beach), este genial dar e cam scump, am stat un weekend acolo si am ramas foaaaarte placut impresionata sau Aurora - destul de curat, anul acesta e al treilea an cand merg acolo... e la indemana tuturor.... Asteptam. Si iti uram vacanta placuta!
Aceasta postare a fost editata de PunkY StylE: 30 May 2009 - 11:18 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Preturi cazare cabana | Heto | 1 | 4.697 |
|
Litoralul Romanesc Mamaia
Litoralul vazut din aer |
Laur1973 | 0 | 1.683 |