sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Hotel Flora Mamaia Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   allergic 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-December 05

Scris 15 July 2008 - 11:02 PM

anul acesta am un bilet la hotel flra din Mamaia. Este prima oara cand o sa merg, am cautat pe net despre el si iniatial am gasit numai de bine..adica hotelul arata bine, e curat, aer conditional, piscina, wireless, 2 restaurante..eram chiar nerabdator de ajung acolo. In ultimele zile insa am gasit niste articole pe net in care mai multe persoane se plangeau de mancarea din restaurant, de servirea proasta o chelnerilor...adica m-a lovit unde ma doare mai rau.....la mancare :) . asta din cauza ca am un pachet care include si 2 mese sau ceva de genul asta.
Vroiam sa va intreb daca s-a nimerit sa mearga cineva dintre voi acolo si sa-mi spuneti impresile voastre, mai ales legate de mancare :doh: ..macar sa stiu sa fiu pregatit sufleteste
0

#2 Utilizator offline   nindesign 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-November 07

Scris 27 May 2009 - 08:53 PM

Spune-mi te rog daca ai fost la acest hotel pana la urma ce note ii dai deoarece si eu am optat pentru acest hotel si mi-ai dat de gandit, as vrea sa stiu "totul". Multumesc astept raspunsul cu nerabdare
0

#3 Utilizator offline   PunkY StylE 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-November 06

Scris 30 May 2009 - 11:16 PM

Afara arata bine, sper ca si in interior este asa cum crezi tu ... daca ramai dezamagit, te rog anunta-ne si pe noi! Si in acest caz, iti voi recomanda Hotel Golden Tulip (fostul Fantasy Beach), este genial dar e cam scump, am stat un weekend acolo si am ramas foaaaarte placut impresionata sau Aurora - destul de curat, anul acesta e al treilea an cand merg acolo... e la indemana tuturor.... Asteptam. Si iti uram vacanta placuta! :D

Aceasta postare a fost editata de PunkY StylE: 30 May 2009 - 11:18 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Preturi cazare cabana Heto  1 4.697
Replici noi Litoralul Romanesc Mamaia
Litoralul vazut din aer