sau Inregistrare

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

"Statul la gramada" Ce parere aveti? Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 14 July 2008 - 10:04 AM

Salut...hey, sper ca nu mai e vreu topic la fel cu asta si vreau sa va intreb ce parere aveti despre "statul la gramada" intr-o casa? Ma refer la parinti, copii casatoriti...deci cumnati, cumnate, copiii cumnatilor...
Sunt foarte speriata de o eventuala casatorie, intrucat tatal prietenul meu e obisnuit sa stea cu ambii copii (prietenul meu si fratele lui) in aceeasi casa si dupa cei doi isi intemeiaza o familie. Si mama lui, inainte sa moara, spunea mereu ca nu concepe sa stea fara baietii ei.
God, voua vi se pare normal? Ma ingrozeste gandul asta...eu mi-as dori o casuta numai pentru noi doi, nu la gramada cu frati-su', cumnata-sa, nepotelul si tatal lui.
Please, help!!!
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 14 July 2008 - 10:06 AM

E o idee foarte proasta. Probabil iti dai si tu seama. Este moarte sigura pentru cuplu. Nici nu e nevoie sa zic mai mult. Deja doar parintii in aceeasi casa sunt o idee proasta. Sa stai cu toata familia.. :jester:
Nici nu vreau sa ma gandesc.
0

#3 Utilizator offline   Justine_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-July 08

Scris 14 July 2008 - 10:12 AM

Statul la gramada nu este o idee rea in sine, dar depinde cu cine te ingramadesti in casa :jester: Intrucat la tine e vorba de parinti, NOOOOO WAY.
0

#4 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 14 July 2008 - 10:14 AM

sunt avantaje in ambele cazuri. daca stai "la gramada" cum spui tu esti mai apropiata de familie, te bazezi pe ei, fie vrei fie nu, dar apar mai des conflicte domestice care se pot croniciza. dar ai un ajutor in momentul in care apar copii.
singuri la casa voastra are avantaje multiple concentrate sugestiv prin ideea " nu se baga nimeni in treburile noastre, noi hotaram". dezavantaje sunt si de data asta, mai ales dupa ce apar copii dar si inainte de acest moment.

noi stam singuri dar de multe ori ii invidiez pe cumnatii nostri care, daca le vine sa plece pleaca, vin cand au chef, nu au gandul copilului care e lasat pe maini bune la parinti...nemaivorbind ca socrii mei o ajuta mult la menaj si toate treburile casei. se mai ciondanesc ei dar pana la urma e bine....
0

#5 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 14 July 2008 - 10:17 AM

Da, si nu e vorba de casa, ca e mare, slava Domnului! Dar ma gandesc ca e vorba de atatia oameni. Mie nu mi-ar placea sa imi tina cineva contul de cate ori pe saptamana merg la cumparaturi, la cosmetica sau cu prietenele in oras. Ce ma doare cel mai tare e ca iubitul meu nu e mereu de acord cu mine. Inainte, gandea total aiurea (chiar mi-a zis odata ca "niciodata nu vei fi ca mama"). Deci, va dati seama...daca as mai sta cu toti in casa, as innebuni. Eu sunt mai secretoasa...imi place sa il am pe "El" numai pentru mine. Sigur, nu exagerat acum...mergem in vizita la parinti, cumnati, etc...dar CASA E CASA, nu?
0

#6 Utilizator offline   Amarena 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 14 July 2008 - 10:17 AM

copiii pot fi lasati la bunici si fara sa se locuiasca impreuna...
apoi, depinde si de relatiile din familie.
Eu am un exemplu in familia mea. Sta cu soacra, care o iubeste, dar se baga - nu din rea vointa - in treburile ei, ii dicteaza cum si ce sa faca, repet, fara intentii rele, iar pe ea o enerveaza. Cand se repeta lucrurile astea, ajungi sa vrei sa-ti iei lumea in cap. Si nimeni nu-ti vrea raul.
0

#7 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 14 July 2008 - 10:21 AM

Vezi postareaAmarena, la Jul 14 2008, 11:17 AM, a spus:

copiii pot fi lasati la bunici si fara sa se locuiasca impreuna...
apoi, depinde si de relatiile din familie.
Eu am un exemplu in familia mea. Sta cu soacra, care o iubeste, dar se baga - nu din rea vointa - in treburile ei, ii dicteaza cum si ce sa faca, repet, fara intentii rele, iar pe ea o enerveaza. Cand se repeta lucrurile astea, ajungi sa vrei sa-ti iei lumea in cap. Si nimeni nu-ti vrea raul.

Aoleu...cunosc! Eu zic ca oricat de bine te-ai intelege cu cineva, cand stati sub acelasi acoperis, intervin certurile. Pai ma cert eu si cu parintii, si vorba aia...sunt ai mei. Dar altii?
Oricum, prietenul meu s-a mai schimbat putin...noroc ca am reusit, ca nici el nu concepea sa stea fara parinti. Dar inca mai am de lucru la educatia asta a lui.
Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa il aduc impotriva familiei lui (chiar si el mi-a zis odata asa), dar ma doare cand vad ca ma da la o parte pentru ei. Pana la urma, daca vrea sa ramana cu mine si ma iubeste cu adevarat, cum zice el, de ce are atitutinea asta?
0

#8 Utilizator offline   Amarena 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 14 July 2008 - 10:25 AM

Dar nu e nimic anormal sa-ti doresti casa ta si familia ta. El va avea tot timpul acel "cordon ombilical" intact, daca nu pleaca de la ei.
0

#9 Utilizator offline   annadanna 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-January 08

Scris 14 July 2008 - 11:14 AM

Vezi postareaandrya, la Jul 14 2008, 11:04 AM, a spus:

Salut...hey, sper ca nu mai e vreu topic la fel cu asta si vreau sa va intreb ce parere aveti despre "statul la gramada" intr-o casa? Ma refer la parinti, copii casatoriti...deci cumnati, cumnate, copiii cumnatilor...
Sunt foarte speriata de o eventuala casatorie, intrucat tatal prietenul meu e obisnuit sa stea cu ambii copii (prietenul meu si fratele lui) in aceeasi casa si dupa cei doi isi intemeiaza o familie. Si mama lui, inainte sa moara, spunea mereu ca nu concepe sa stea fara baietii ei.
God, voua vi se pare normal? Ma ingrozeste gandul asta...eu mi-as dori o casuta numai pentru noi doi, nu la gramada cu frati-su', cumnata-sa, nepotelul si tatal lui.
Please, help!!!

Cel mai normal ar fi intr-adevar sa aveti voi locuinta voastra, sa nu se amestece nimeni in treburile voastre.
Eu cred ca vei avea foarte mult de luptat cu el, in incercarea de a-i schimba mentalitatea. Daca va fi sa stati impreuna, fa-l sa inteleaga ca tu vei fi SOTIA lui, nici intr-un caz MAMA lui... Ai nevoie de rabdare, intelepciune, fermitate...
0

#10 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 14 July 2008 - 11:15 AM

Domne, facutul amorului cu sexul la...ew...cu sufletul la gura e cam kinky. Trebuie incercat macar o data in viata.
Altfel, eu sunt un om decent, ma duc la bordel.
0

Impartaseste acest subiect:

• 18 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Femeile vor sa devina barbati, iar barbatii nu vor sa devina gay 1 flogabriel  44 3.575
Hot Topic (New) Dragoste la prima vedere?
credeti ca exista dragoste dupa cateva ore?
gogo84  61 7.524
Hot Topic (New) Ce pot face? resemnat  26 2.818
Hot Topic (New) Cand parintii intervin... fata_cu_ochi_visatori  69 10.359
Hot Topic (New) Atasamente Casatoriile in urma relatiilor Internet. Naeema  111 8.382