sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Am o oferta de lucru in engleza Şi nu ma pricep la contabilitate pentru a intelege exact ce se of Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Trixi 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-July 06

Scris 14 July 2008 - 08:46 AM

Salut,am datele exacte trimise de firma din Anglia dar am nevoie de ajutor pentru a pricepe cum e cu calculale lor(cazarea,cursul,cit ramane in buzunar...).As vrea sa trimit un mesaj personal unei persoane care cunoaste engleza,Anglia si are ceva notiuni de contabilitate.Este vorba de ingrijire bolnavi.Va rog sa ma ajutati.

Aceasta postare a fost editata de Trixi: 14 July 2008 - 08:48 AM

0

#2 Utilizator offline   Trixi 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 14 July 2008 - 10:39 PM

De fapt nu-i mare lucru,nu e o chestiune pură de contabilitate,dar nu am găsit o secţiune pe forum cu locuri de muncă.Este vorba de 4 pagini īn Word,scris mare,neplictisitor.Oricine care are habar de matematică mă poate ajuta,că mie parcă mi s-a dus mintea...Help! :hi:

Aceasta postare a fost editata de Trixi: 14 July 2008 - 10:40 PM

0

#3 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 14 July 2008 - 11:21 PM

Pai daca nu sti suficienta engleza incat sa intelegi misiva, a gasi un traducator s-ar putea sa fie ultima ta problema. Daca jobul presupune cunostinte de engleza la un anumit nivel, e foarte posibil sa nici nu ajungi acolo in lipsa lor, ca-ti traduce cineva, ca nu. Ai de trecut printr-un interviu la ambasada, in engleza, s.a.m.d.
0

#4 Utilizator offline   deceivedC 

• Slave To Darkness
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-July 08

Scris 14 July 2008 - 11:35 PM

Eu sunt mare in engleza
0

#5 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 July 2008 - 09:29 PM

Vezi postareadeceivedC, la Jul 14 2008, 11:35 PM, a spus:

Eu sunt mare in engleza

Mi-e teama ca fie nu te-a crezut, fie i-a trimis cineva poze deocheate cu mine, de cand eram in Anglia. Pentru ca mi-a bagat pe gat documentul de trei ori. :doh: :)

Okay Trixike. Iti zic aici, ca in cazul in care ai mai sharuit documentu' sa nu ne repetam. Here is da' breakdown. :doh:

Ei au facut un calcul bazat pe cheltuielile aproximative pe care le vei avea. Aici intra cazare, masa, si costurile legate de cursul pe care-l vei face. Care trebuie platit - de retinut aici, ei vor 400 de lire de la inceput, inainte sa-ti dea primul salar. Eh, pe baza calculului lor, ramai cu 5270 de lire dupa 2 ani (din valoarea pe care ai mentionat-o pe net, se scade si contravaloarea cursului). Amu' eu as rezuma asa:

- financiar nu e evident o afacere spectaculoasa
- jobul e FOARTE greu - citez · "Assist in the promotion of continence." :roll: :) :roll:
- ti se cere sa ai "effective communication skills in English" - adica un nivel de cunoastere al englezei care, banuiesc, il depaseste pe al tau in momentul de fata
- singura situatie in care, personal, mi se pare o oferta de considerat e daca cursul pe care-l faci e relevant si iti va permite sa ramai acolo pe o treapta net superioara ulterior. De asta ar trebui sa te interesezi. Altfel e un sacrificiu inutil. Normal, nu-ti stiu situatia personala - poate esti disperata sa pleci oricum, oriunde, caz in care privesti fara nici o indoiala altfel lucrurile.

PeSeu - ce calificare/experienta ai?

Aceasta postare a fost editata de fitzroy: 15 July 2008 - 09:42 PM

0

#6 Utilizator offline   Trixi 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 15 July 2008 - 10:11 PM

PeSeu - ce calificare/experienta ai?[/quote]

Nici una,dar tot parcă nu reiese că aş rămīne cu 5270 lire fiindcă cele £1950.00(Course Fee & Airport Pickup and Hotel)se presupune că le-am plătit,adică le scad ei din ceea ce voi cīştiga,nu?Deci voi avea īn buzunar doar 7.220 de lire,eu aşa īnţeleg,ceea ce e groaznic de puţin...

Vezi postareadeceivedC, la Jul 15 2008, 12:35 AM, a spus:

Eu sunt mare in engleza

Iartă-mă te rog da'm-am speriat puţin de avataru' tău.E bine să ştim engleză...

Mulţumesc foarte mult pentru ajutor,Fitzroy :doh:

Aceasta postare a fost editata de Trixi: 15 July 2008 - 09:53 PM

0

#7 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 July 2008 - 10:12 PM

Trixi beibi. :)

Ai vazut The Prestige? No', atunci nu ma fa sa ma repet. ARE YOU WATCHING CLOSELY? :doh:

Saving Over Two Years £7,220
Course Fee & Airport Pickup and Hotel £1950.00
TOTAL SAVINGS AFTER ALL EXPENSES AFTER TWO YEARS £5270.00

Concluzie: e si mai putin decat groaznic de putin. Cum spuneam, merita doar pentru calificare. Din moment ce nu ai nici una, DACA e o calificare buna, POATE merita sa o consideri.
0

#8 Utilizator offline   Saharian 

• porc paranoic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 15 July 2008 - 10:30 PM

5000 de pounzi pot parea o suma importanta - asta pana realizezi ca o bere e cam 3 pounzi, un bilet de autobuz e 2 pounzi si o intrare la un concert minim 50 de pounzi
Un litru de benzina costa cam 1, 25 pounzi - asta in eventualitatea improbabila ca iti vei lua masina ...
Si tu nu stii engleza boaba - ce sa cauti acolo ??? :doh:
Eu zic sa reconsideri - mai bine la capsuni in Spania - vei iesi mai castigat
0

#9 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 July 2008 - 10:34 PM

Vezi postareaSaharian, la Jul 15 2008, 10:30 PM, a spus:

5000 de pounzi pot parea o suma importanta - asta pana realizezi ca o bere e cam 3 pounzi, un bilet de autobuz e 2 pounzi si o intrare la un concert minim 50 de pounzi
Un litru de benzina costa cam 1, 25 pounzi - asta in eventualitatea improbabila ca iti vei lua masina ...
Si tu nu stii engleza boaba - ce sa cauti acolo ??? :)

Deh, depinde unde in Anglia e afacerea. Cat de litru' de benzina, in caz ca-si ia masina, va fi ultima ei grija dupa ce da cu ochii de scoru' pentru un rahat de third-party ins. :doh:

Trixi, lasand gluma la o parte, cum ziceam, singura chestie care e posibil sa merite e calificarea. Mai tre' sa te interesezi.
0

#10 Utilizator offline   Trixi 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 15 July 2008 - 11:04 PM

Măi,lăsaţi-o baltă!Fitzroy,şi mie mi s-a părut totul o escrocherie chiar de la īnceput,dar aveam nevoie ca cineva să īmi confirme că este reală(mă gīndeam că poate nu pricep eu).Păi īn Romănia se fac bani cu duiumu faţă de ce ne propun ăştia!

Vezi postareaSaharian, la Jul 15 2008, 11:30 PM, a spus:

Si tu nu stii engleza boaba - ce sa cauti acolo ??? :doh:

:) Ba ştiu engleză boabă şi să ştii că-mi iau şi supermaşină cu bani cīştigaţi īn ţara mea!Te invit la un raid de pe acum.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Mesaj pentru Tineri Romani seriosi, nascuti dupa 1989...
sprijin in deschiderea unei afaceri
Cecilia elena  1 1.517
Topic inchis iar 22% !
cresterea TVA
Victor Apostu  19 9.465
Topic inchis Chestionar:    Cota de impozitare bunicutzuION  4 6.737
Topic inchis Promotie la aventura.3xforum.ro Devil_boy  1 2.334
Topic inchis Sistemul electronic de plati Regis simplu  1 5.511