Aceasta postare a fost editata de Trixi: 14 July 2008 - 08:48 AM
Am o oferta de lucru in engleza Şi nu ma pricep la contabilitate pentru a intelege exact ce se of
Scris 14 July 2008 - 08:46 AM
Scris 14 July 2008 - 10:39 PM
Aceasta postare a fost editata de Trixi: 14 July 2008 - 10:40 PM
Scris 14 July 2008 - 11:21 PM
Scris 15 July 2008 - 09:29 PM
deceivedC, la Jul 14 2008, 11:35 PM, a spus:
Mi-e teama ca fie nu te-a crezut, fie i-a trimis cineva poze deocheate cu mine, de cand eram in Anglia. Pentru ca mi-a bagat pe gat documentul de trei ori.
Okay Trixike. Iti zic aici, ca in cazul in care ai mai sharuit documentu' sa nu ne repetam. Here is da' breakdown.
Ei au facut un calcul bazat pe cheltuielile aproximative pe care le vei avea. Aici intra cazare, masa, si costurile legate de cursul pe care-l vei face. Care trebuie platit - de retinut aici, ei vor 400 de lire de la inceput, inainte sa-ti dea primul salar. Eh, pe baza calculului lor, ramai cu 5270 de lire dupa 2 ani (din valoarea pe care ai mentionat-o pe net, se scade si contravaloarea cursului). Amu' eu as rezuma asa:
- financiar nu e evident o afacere spectaculoasa
- jobul e FOARTE greu - citez · "Assist in the promotion of continence."
- ti se cere sa ai "effective communication skills in English" - adica un nivel de cunoastere al englezei care, banuiesc, il depaseste pe al tau in momentul de fata
- singura situatie in care, personal, mi se pare o oferta de considerat e daca cursul pe care-l faci e relevant si iti va permite sa ramai acolo pe o treapta net superioara ulterior. De asta ar trebui sa te interesezi. Altfel e un sacrificiu inutil. Normal, nu-ti stiu situatia personala - poate esti disperata sa pleci oricum, oriunde, caz in care privesti fara nici o indoiala altfel lucrurile.
PeSeu - ce calificare/experienta ai?
Aceasta postare a fost editata de fitzroy: 15 July 2008 - 09:42 PM
Scris 15 July 2008 - 10:11 PM
Nici una,dar tot parcă nu reiese că aş rămīne cu 5270 lire fiindcă cele £1950.00(Course Fee & Airport Pickup and Hotel)se presupune că le-am plătit,adică le scad ei din ceea ce voi cīştiga,nu?Deci voi avea īn buzunar doar 7.220 de lire,eu aşa īnţeleg,ceea ce e groaznic de puţin...
deceivedC, la Jul 15 2008, 12:35 AM, a spus:
Iartă-mă te rog da'm-am speriat puţin de avataru' tău.E bine să ştim engleză...
Mulţumesc foarte mult pentru ajutor,Fitzroy
Aceasta postare a fost editata de Trixi: 15 July 2008 - 09:53 PM
Scris 15 July 2008 - 10:12 PM
Ai vazut The Prestige? No', atunci nu ma fa sa ma repet. ARE YOU WATCHING CLOSELY?
Saving Over Two Years £7,220
Course Fee & Airport Pickup and Hotel £1950.00
TOTAL SAVINGS AFTER ALL EXPENSES AFTER TWO YEARS £5270.00
Concluzie: e si mai putin decat groaznic de putin. Cum spuneam, merita doar pentru calificare. Din moment ce nu ai nici una, DACA e o calificare buna, POATE merita sa o consideri.
Scris 15 July 2008 - 10:30 PM
Un litru de benzina costa cam 1, 25 pounzi - asta in eventualitatea improbabila ca iti vei lua masina ...
Si tu nu stii engleza boaba - ce sa cauti acolo ???
Eu zic sa reconsideri - mai bine la capsuni in Spania - vei iesi mai castigat
Scris 15 July 2008 - 10:34 PM
Saharian, la Jul 15 2008, 10:30 PM, a spus:
Un litru de benzina costa cam 1, 25 pounzi - asta in eventualitatea improbabila ca iti vei lua masina ...
Deh, depinde unde in Anglia e afacerea. Cat de litru' de benzina, in caz ca-si ia masina, va fi ultima ei grija dupa ce da cu ochii de scoru' pentru un rahat de third-party ins.
Trixi, lasand gluma la o parte, cum ziceam, singura chestie care e posibil sa merite e calificarea. Mai tre' sa te interesezi.
Scris 15 July 2008 - 11:04 PM
Saharian, la Jul 15 2008, 11:30 PM, a spus:
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mesaj pentru Tineri Romani seriosi, nascuti dupa 1989...
sprijin in deschiderea unei afaceri |
Cecilia elena | 1 | 1.517 |
|
iar 22% !
cresterea TVA |
Victor Apostu | 19 | 9.465 |
|
Chestionar: Cota de impozitare | bunicutzuION | 4 | 6.737 |
|
Promotie la aventura.3xforum.ro | Devil_boy | 1 | 2.334 |
|
Sistemul electronic de plati Regis | simplu | 1 | 5.511 |