sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

bebe ingeras Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 14 July 2008 - 01:35 PM

Vezi postareaAmarena, la Jul 14 2008, 02:18 PM, a spus:

:hi: nu te supara, da'... ai sarit calul :o:

Aşa scrie, egal că ne place sau nu. Nu poţi īnfrunta pe Dumnezeu şi să te miri că şi se īntāmplă nenorociri.
Mersul şi asocierea cu o biserică care face idolatrie nu rămān nepedepsite.

Deci, nu sar calul, ci declar ce scrie.
Acuma să nu īnţelegi că mă bucur că biata fată a păţit aşa, īn niciun caz. Dar, i-am dat un răspuns biblic.
0

#22 Utilizator offline   babyofangels 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-July 08

Scris 14 July 2008 - 01:50 PM

Multumesc pentru raspunsuri, ma bucur ca vad ca cineva ma intelege. E bine sa primesc si critici pt ca vreau sa stiu mai multe despre Dumnezeu. Dar eu nu merg la biserica pentru icoane sau ca sa ma vada lumea acolo. De obicei mergeam la biserica pt ca acolo ma pot ruga mai bine si de obicei dupa masa cand era cat mai putina lume. Niciodata nu pup icoanele si pt mine nu au importanta. Nu am o religie anume, cred in El, atat, intru in orice biserica daca simt nevoia. Ma rog mai bine intr-o biserica. Si inca ceva, nu mi-e frica de El, pt pedepsele Lui si nu pt asta IL iubesc. Chiar de nu m-ar pedepsi niciodata, tot l-as iubi pt ca El e liniste, pace, incredere, speranta, Binele universal, fara de care eu nu as putea trai. Poate nu Dumnezeu m-a pedepsit, poate am fost mai slaba in credinta si diavolul a putut interveni si mi-a facut rau. deocamdata sunt dezorientata, dar vreau sa ma intorc la El si sa fiu mai buna, mai credincioasa decat inainte. Se spune ca timpul vindeca tot, asta astept si eu sa ma vindec macar cat de cat(stiu ca total nu o sa fiu niciodata vindecata) si apoi sa pot sa sper, sa am incredere in El.
0

#23 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 14 July 2008 - 01:53 PM

versetul 18 e interpretat de tine si adaptat situatiei :hi:

Tot in Biblie scrie ca pe cei rai, Dumnezeu ii lasa in voia firii lor... Nu cred ca asta e explicatia, e prima oara cand aud astfel de argumentatie si mi se pare deplasata :o:
0

#24 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 14 July 2008 - 01:53 PM

Vezi postareaAmarena, la Jul 14 2008, 02:18 PM, a spus:

:hi: nu te supara, da'... ai sarit calul :o:

lasa-l in ... doctrina lui! fiecare cum isi asterne, asa va dormi...sau nu.

pentru initiatoarea topicului: da, exact pentru ca n-ai tinut ca lumea postul, s-a hotarat Dumnezeu sa-ti ia copilul! 8) ce secol e asta? 14 ? :roll:
0

#25 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 14 July 2008 - 01:59 PM

Vezi postareababyofangels, la Jul 14 2008, 02:50 PM, a spus:

Chiar de nu m-ar pedepsi niciodata, tot l-as iubi pt ca El e liniste, pace, incredere, speranta, Binele universal, fara de care eu nu as putea trai.

Si in primul mesaj il cam incriminai. Vezi cat de schimbatori sunt oamenii? In tine cauta raspunsul nu in diavol ... el e acolo ca sa te ispiteasca, dar nu el te face sa cedezi.
0

#26 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 July 2008 - 02:04 PM

Vezi postareaAmarena, la Jul 14 2008, 02:53 PM, a spus:

versetul 18 e interpretat de tine si adaptat situatiei :hi:

Nu l-am adaptat şi nici interpretat. Este fătul rodul trupului sau vrei să spui că nu este? Scrie că va fi blestemat? Scrie. Ce am interpretat eu?

Citeaza

Tot in Biblie scrie ca pe cei rai, Dumnezeu ii lasa in voia firii lor...

Tot īn Biblie mai scrie şi că El URĂŞTE pe păcătoşi. Asta iarăşi nu convine, pt că bisericile v-au īmpuiat capul cu un alt dumnezeu, nu cel descris de Scriptură. Dar de scris scrie.....

Psalmi 5:5

5Nebunii nu pot să stea īn preajma ochilor Tăi; Tu urăşti pe cei ce fac fărădelegea,

Iar, să te duci la o biserică care sfidează pe Dumnezeu, este fărădelege.

Romani 1

32Şi, măcar că ştiu hotărīrea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sīnt vrednici de moarte, totuş, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.

Fata vrea răpunsuri din Biblie. Ce să fac? Īi dau. Nu-mi pare bine, iar şi eu am trecut prin aşa ceva, deci ştiu.

Vezi postarea...suflet..., la Jul 14 2008, 02:24 PM, a spus:

Nu e niciun liber arbitru. Nimeni nu poate ţine Legea.

asa ai zis sau nu?

Aşa scrie. Doar cei salvaţi, sunt FĂCUŢI de Dumnezeu să īmpinească poruncile Sale (Ezechiel 36:27)
0

#27 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 14 July 2008 - 02:06 PM

Vezi postareazexelica, la Jul 14 2008, 02:04 PM, a spus:

Tot īn Biblie mai scrie şi că El URĂŞTE pe păcătoşi. Asta iarăşi nu convine, pt că bisericile v-au īmpuiat capul cu un alt dumnezeu, nu cel descris de Scriptură. Dar de scris scrie.....

Mai usor cu persoana a doua plural. Nu stii ce religie am eu.
0

#28 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 July 2008 - 02:08 PM

Vezi postareaAmarena, la Jul 14 2008, 03:06 PM, a spus:

Mai usor cu persoana a doua plural. Nu stii ce religie am eu.

Da, ai dreptate.

Oamenii, īn general, consideră că Dumnezeu este bun şi nu pesepseşte decāt ce consideră ei că trebuie pedepsit.
0

#29 Utilizator offline   babyofangels 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-July 08

Scris 14 July 2008 - 02:16 PM

Poate gresesc, dar gandirea mea era asa(acum nu mai stiu sunt foarte dezorientata):
Dumnezeu e o forta dura, am citit in vechiul testament si asa mi se pare. Poporul pe care il numeste a Lui au omorat mii de oameni, femei copii, nu conta, in drumul lor spre pamantul fagaduintei. Si Domnul a fost cu ei, ajutandu-i. Dar a venit Isus, care prin jertfa Sa suprema l-a facut pe Dumnezeu mai bun, mai ingaduitor, a a facut mai usoare, mai neteda calea catre Domnul. Asta cred eu, poate gresesc, nu stiu.
0

#30 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 July 2008 - 02:26 PM

Vezi postareababyofangels, la Jul 14 2008, 03:16 PM, a spus:

Poate gresesc, dar gandirea mea era asa(acum nu mai stiu sunt foarte dezorientata):
Dumnezeu e o forta dura, am citit in vechiul testament si asa mi se pare. Poporul pe care il numeste a Lui au omorat mii de oameni, femei copii, nu conta, in drumul lor spre pamantul fagaduintei. Si Domnul a fost cu ei, ajutandu-i. Dar a venit Isus, care prin jertfa Sa suprema l-a facut pe Dumnezeu mai bun, mai ingaduitor, a a facut mai usoare, mai neteda calea catre Domnul. Asta cred eu, poate gresesc, nu stiu.

Nu mai bne citeşti tu singură Biblia şi nu te mai iei după nimeni? Aşa e cel mai bine. Că salvarea nu depinde de īnţelegerea Cuvāntului, ci este un REZULTAT al ei.
Sper să treci de perioada asta dificilă şi să mai īncerci.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Spre ce poate duce religia ?
...Ce actiuni extreme sunt facute in numele credintei ?
XoXoXo  19 3.523
Topic inchis Pentru cunoscatorii CORANULUI
doresc o lamurire
revelation  19 7.853
Replici noi Kabbalah
ce stiti si ce vreti sa aflati
MariaB  13 17.477
Topic inchis A fi sau a nu fi ... neutru ! dark_light  115 14.177
Hot Topic (New) cautam adevarul Carrina_19  23 9.653