bebe ingeras
Scris 14 July 2008 - 12:46 AM
M-am rugat 3 ani pentru un copil, el nu venea, dar niciodata nu mi-am pierdut speranta. Am tinut posturi, am fost la manastiri, m-am rugat mult si am stiut ca copilul va veni, desi sotul meu si altii imi spuneau ca nu poate sa aiba copii. Si in luna lui mai am ramas gravida, am simtit ca Dumnezeu mi-a facut o minune. Am simtit binecuvantarea Lui. Nu pot descrie in cuvinte bucuria si mununea care o simteam. Apoi nu m-am mai dus la biserica in fiecare zi pt. ca ma simteam tare obosita, nu am putut sa tin post fara carne o luna cum mi-a spus preotul, am tinut 2 saptamani, pt ca aveam o teribila pofta de carne.
Dupa 6 saptamani la un control doctorul mi-a spus ca sarcina e oprita din evolutie de 2 saptamani. Eu stiu ca asemenea lucruri se intampla des, dar nu inteleg cum a putut lasa Dumnezeu una ca asta? Nu inteleg. De ce m-a facut sa ma simt binecuvantata ca apoi sa-mi dau seama ca totul a fost de fapt o farsa? De ce? Pt ca nu am putut tine postul? De ce Dumnezeul meu bun ma face sa trec prin o asemenea suferinta? De ce mi l-a mai dat, daca mi l-a luat asa de repede? Nu inteleg. Nici acum nu-mi vine sa cred ce sa intamplat. Unde am gresit? Eu il iubesc pe Dumnezeu si cu atat mai mult ma doare. Dumnezeu da viata acolo unde e imposibil, face imposibilul posibil, Dumnezeu face minuni daca crezi in El. Si atunci de ce? De ce mi s-a intamplat asa ceva? De ce mi-a facut o minune atat de dorita pentru ca apoi sa o transforme in cea mai grea suferinta?
Scris 14 July 2008 - 08:00 AM
Ai incredere in El in continuare.
Nu-i vorba de "mi-a dat si mi-a luat"....El nu se pricepe la business!
Roaga-te in continuare.Roaga-te de doua ori mai mult! De zece ori mai mult! Roaga-te neincetat.
Nu trebuie sa mergi neaparat la biserica. Rugaciunea o poti spune oricand, oriunde, oricat.
Si scoate-ti din cap prostia asta de "am tinut post si mi-a dat si acum daca nu mai tin post, mi l-a luat" - asta-i o forma de conditionare.
ROAGA-TE! Dar Nu cersi! Mai degraba multumeste. Rugaciunea sa-ti fie STARE SI MULTUMIRE!!!
Cere indrumare, cere linistirea gandurilor, spune-i ca ai incredere in EL!
Dar nu cersi niciodata nimic!!!!!!!!!!
Succes si spor la treaba!!!
Scris 14 July 2008 - 08:52 AM
Aceasta postare a fost editata de NeXuS-Warrior of Thruth: 14 July 2008 - 08:53 AM
Scris 14 July 2008 - 08:55 AM
babyofangels, la Jul 14 2008, 01:46 AM, a spus:
Raspunsurile tale vin de aici. Nu inteleg cum poti iubi si sa-ti fie si frica de o persoana. Si sa nu ne mai gandim la Dumnezeu ca la un mos cu barba alba care sta pe tron si cand are el chef ne face sa suferim. Incearca sa intelegi Viata si Legile ei nescrise si vei intelege si de ce ai trecut prin toate acestea.
Scris 14 July 2008 - 09:07 AM
Scris 14 July 2008 - 09:13 AM
Scris 14 July 2008 - 09:22 AM
cat sa se abtina o femeie gravida de la poftele ei??...e ceva normal...chestia cu nasterea, dak vrei copil...infiaza....si creste-l pala pana faci unu, de fertilizare in vitro ai auzit?? dute la preot....stie el ce sa faca cu pipeta
Scris 14 July 2008 - 09:30 AM
NeXuS-Warrior of Thruth, la Jul 14 2008, 09:07 AM, a spus:
Bunatatea lui Dumnezeu are limite? Asta nu stiam. Si cum ramane cu "El nu oboseste iertand"?
El`luchador, la Jul 14 2008, 09:22 AM, a spus:
ce sfaturi "la rece" dai... esti femeie, ai pierdut vreun copil, in momentul in care ti-l doreai nespus? Ce usor spui "in vitro"...
Scris 14 July 2008 - 09:42 AM
Ti-ai dorit mult copilul si l-ai pierdut, dar gandeste-te si altfel. Ti s-a demonstrat ca POTI avea copii. Se mai intampla ca sarcinile sa se opreasca din evolutie, mai ales la femeile care nu se asteapta sa fi ramas insarcinate. Nu va poticniti in bariera asta! Mergeti mai departe si incercati in continuare.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce NU este biserica.../autoritatea bisericii
...in lumina Bibliei |
Elia | 32 | 9.593 |
|
pentru cei interesati |
daisy_ro | 137 | 20.634 |
|