sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Extractie lipom Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 10 July 2008 - 03:44 PM

Buna tuturor...va rog mult sa imi spuneti cum as putea sa il conving pe tatal meu sa mearga la un chirurg sa isi scoata un lipom de pe umar. E asa periculos? Stiu ca se fac niste analize, in prealabil. Prietenul meu a avut cativa in cap. Unul dintre ei se cam marise, se vedea ca un corn in cap...il avea chiar in fata. Cat sunt de periculoase punctele astea de grasime? Ce riscuri implica si ce efecte au dupa extratie? Sper sa primesc si eu raspuns de la voi. Va pup! :)
0

#2 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 25 November 2008 - 11:57 PM

Lipomatozele iau diverse forme. Cea mai frecventa si cea mai caracteristica este reprezentata prin boala lui Launois-Bensaude: de cauza necunoscuta exact, aceasta boala afecteaza mai ales barbatul alcoolic spre varsta de 50 ani; lipoamele, relativ simetrice, sunt amplasate pe gat, deformand ceafa in forma de cocoasa de bizon", deasupra si dedesubtul claviculelor, apoi se intind spre piept, abdomen si pulpe.
Singurul tratament este cel chirurgical.
Nu este mai periculos decat orice alta interventie chirurgicala superficiala.............
0

#3 Utilizator offline   Electra2008 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-October 08

Scris 18 May 2009 - 09:20 PM

Esti sigura ca ceea ce are tatal tau e lipom?Te intreb chestia asta pentru ca mama mea a fost operata vineri dupa vreo 3 ani de convingeri....avea la fel niste chestii pe corp, una pe abdomen si una exact la ceafa, ca o cocoasa mica, toti credeam ca e lipom insa, tot stand asa si amanand vizita la medic cel de pe burta a inceput sa se inroseasca, dedesubt la palpare era tare, credeam cu totii ca e depunere de grasime insa a fost diagnosticata cu flegmon.Doctorul i-a spus ca daca mai statea vorbea cu bunica din ceruri.Fereasca Dumnezeu!Unchiul meu la fel...dupa aparitia unui lipom pe fata s-a operat si la analizele de dupa extragerea lipomului a fost diagnosticat cu cancer de piele...Spune-i tatalui tau sa mearga de urgenta la medic si sa nu mai amane ca nu e de glumit cu astea!Sanatate multa!

Aceasta postare a fost editata de Electra2008: 18 May 2009 - 09:23 PM

0

#4 Utilizator offline   Flyby81 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-October 09

Scris 17 October 2009 - 09:42 AM

Vezi postareaandrya, la Jul 10 2008, 04:44 PM, a spus:

Buna tuturor...va rog mult sa imi spuneti cum as putea sa il conving pe tatal meu sa mearga la un chirurg sa isi scoata un lipom de pe umar. E asa periculos? Stiu ca se fac niste analize, in prealabil. Prietenul meu a avut cativa in cap. Unul dintre ei se cam marise, se vedea ca un corn in cap...il avea chiar in fata. Cat sunt de periculoase punctele astea de grasime? Ce riscuri implica si ce efecte au dupa extratie? Sper sa primesc si eu raspuns de la voi. Va pup! :bye:

Buna,

viitorul meu sot este chirurg. Din cate am auzit de la el, daca este vorba despre lipom si nu despre altceva interventia este destul de simpla, nu implica pericole majore. Trebuie scoase pentru ca in timp se pot mari si/sau inmulti ori infecta. Daca se infecteaza sunt mai dificil de scos. Daca nu sunt scoase cu camasa cu tot, se formeaza din nou.
Sper sa-ti fie de folos informatiile.

Flyby
0

#5 Utilizator offline   minacov 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-January 09

Scris 30 November 2011 - 06:46 PM

salut sunt probabil omul cu cele mai multe lipoame din tara (300)probabil .cele mai inestetice sunt cele de pe brate dar probabil o operatie ar costa foarte mult,asa ca pentru inceput m-ar interesa daca le pot opera doar pe cele mari(10)si cat ar costa.
0

#6 Utilizator offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-November 11

Scris 30 November 2011 - 07:43 PM

E nevoie de poze.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1