salut......are cineva vreo idee de cum se foloseste un eToken pro 32k ? k am gasit unu j nush cum se foloseste.....astept raspuns...ms :*
Pagina 1 din 1
eToken eToken
Scris 09 July 2008 - 08:56 PM
Il conectezi la portul usb, bagi parola si ta-daaa
Nu uita ca aici esti pe un forum nu pe telefonul mobil, ai o tastatura cu toate literele, asa ca depune un mic efort sa scrii corect
Nu uita ca aici esti pe un forum nu pe telefonul mobil, ai o tastatura cu toate literele, asa ca depune un mic efort sa scrii corect
Scris 10 July 2008 - 10:25 PM
poi da...asta am facut si eu.....l-am bagat dar nu stiu unde trebuie sa bag parola k nu aparenicaieri...si daca are nu o stiu k eu l-am gasit...as vrea sa il resetez cumva sa ii pun eu o parola sau ceva de genu ...stii ? sau unde intru sa bag parola ?
Scris 11 July 2008 - 02:50 PM
Exista o aplicatie eToken PKI Client (http://www.aladdin.com) dar nu cred ca poti reseta eToken-ul fara sa stii "factory password" care o primesti cand cumperi aparatul respectiv.
Scris 12 November 2008 - 12:11 PM
BladeRo, la Jul 9 2008, 08:40 PM, a spus:
salut......are cineva vreo idee de cum se foloseste un eToken pro 32k ? k am gasit unu j nush cum se foloseste.....astept raspuns...ms :*
este un pic mai complicat. Insa m-ar interesa sa il pot achizitiona. poti sa ma suni la 0724.749.035 Catalin. Iti multumesc
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
CD-ROMul are file system.ul RAW?!? | dr.DLTL | 4 | 7.077 |
|
BLOCK
BLOCK |
gaby_4u2000 | 2 | 1.251 |
|