Uite ca pot.
False prietenii
Scris 20 July 2010 - 01:36 PM
Eu da, atat timp cat fiecare isi vede de treaba lui si nu intervin alte chestii. Aproape 7 ani am avut un prieten foarte bun. Si am fost doar prieteni. Asta ca sa raspund si intrebarilor de gen: o femeie si un barbat pot fi doar prieteni?
Uite ca pot.
Uite ca pot.
Scris 20 July 2010 - 01:49 PM
Cred ca ar trebui sa avem mai putine asteptari de la oameni...
Am o singura prietena...ne stim de 30 de ani. N-as blama-o daca n-ar avea timp sau chef de mine intr-o situatie grea, important este ca atunci cand ne intalnim suntem 100% autentice una fata de cealalta si avem sentimentul ala de "incarcare" cu energie pozitiva.
Cred ca este singurul om de pe lume care ma cunoaste cu adevarat si reciproc.
In rest, amice/amici am, am avut si voi mai avea...depinde de contextul in care ii cunosc si ne desfasuram vietile.
Am o singura prietena...ne stim de 30 de ani. N-as blama-o daca n-ar avea timp sau chef de mine intr-o situatie grea, important este ca atunci cand ne intalnim suntem 100% autentice una fata de cealalta si avem sentimentul ala de "incarcare" cu energie pozitiva.
Cred ca este singurul om de pe lume care ma cunoaste cu adevarat si reciproc.
In rest, amice/amici am, am avut si voi mai avea...depinde de contextul in care ii cunosc si ne desfasuram vietile.
Scris 03 October 2011 - 08:36 AM
Si eu am o multime de amici si doar vreo 5 prieteni(2 baieti si 3 fete). Iar acei prieteni ii cunosc de cand am 7 ani si mi-ar fi foarte greu daca as rupe relatia cu unul/una dintre ei.Ma sprijina mult si imi readuc zambetul pe buze cand am nevoie.
Uneori am tendinta sa cred ca unii amici stau prin preajma mea doar pentru ca vor ceva de la mine.
Uneori am tendinta sa cred ca unii amici stau prin preajma mea doar pentru ca vor ceva de la mine.
Scris 06 October 2011 - 02:52 PM
Pana la urma am ajuns la concluzia ca nu exista prieteni adevărați.
Sau...
Prietenii adevărați sunt extrem de putini, dar și mai rari sunt cei care știu sa-și facă.
Sau...
Prietenii adevărați sunt extrem de putini, dar și mai rari sunt cei care știu sa-și facă.
Contact
Facebook
Twitter
RSS