sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

I had many wars with deamons in my dreams since I was a child vise Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 09 July 2008 - 11:55 AM

Un alt vis interesant pe care l-am avut acum 2 ani:
Am visat ca mi-a dat o persoana imbracata intr-o mantie alba o cruce foarte interesanta, nu era mare, dar era diferita de crucile care exista, era incrustata cu pietre de smarald si diamante si era foarte puternica asa mi s-a zis, a zis sa o apar chiar cu pretul vietii, sau daca nu reusesc sa o tin la mine sa o ascund intr-un loc sigur, ca ma vor cauta multi demoni sa mi-o ia. Cand am primit crucea, persoana care mi-a inmanat-o a disparut, am luat crucea si am inceput sa fug cu ea cat ma tin picioarele iar in spatele meu a inceput sa apara o armata de demoni mari si puternici. Am mers peste vai si dealuri, prin paduri, rauri....iar dintr-o data liniste surda, atunci pe moment am zis ca dealuri au ochi si urechi si cand incerc sa inaintez in fata mea se afla un rau, dar nu oricare, ci un rau plin cu sulf, iar in spatele meu erau demoni cat vedeai cu ochii. Am reusit sa trec acel rau si dupa ce mai merg un timp am reusit sa ascund intr-un loc sigur crucea si am scapat pentru moment de demoni pana cand.....ma intalnesc din nou cu ei si m-au intrebat unde am ascuns crucea si le-am zis intr-un loc unde ei nu o sa-l gaseasca niciodata....pentru ca in locul unde am ascuns crucea era o groapa adanca in care era.......apa sfintita.
0

#22 Utilizator offline   Glamorous_witch_girl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 09 July 2008 - 12:49 PM

Simple vise........te preocupa ceva,sau ai vazut un film/o emisiune care te-a impresionat,etc.Si macar sunt demoni,nu criminali in serie cum visez eu de la un timp foarte des.
0

#23 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 09 July 2008 - 02:29 PM

Vezi postareaGlamorous_witch_girl, la Jul 9 2008, 01:49 PM, a spus:

Simple vise........te preocupa ceva,sau ai vazut un film/o emisiune care te-a impresionat,etc.Si macar sunt demoni,nu criminali in serie cum visez eu de la un timp foarte des.

Ma preocupa studiul religiei si al demonilor, in momentul acela nu am vazut o emisiune, care sa-si fi pus cumva amprenta in timpul visului, mai bine as visa niste criminali, decat sa vad ce urat pot sa arate demonii :P
0

#24 Utilizator offline   Glamorous_witch_girl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 09 July 2008 - 03:35 PM

Oricum,sunt vise.Plasmuiri ale imaginatiei.Am avut si eu un vis cu un demon.......doar ca era dragut,si mi-a "dat" un sfat referitor la un fel de problema pe care o aveam........ma certasem cu una dintre cele mai bune prietene........Acum,doar nu o sa incep sa cred ca era chiar un demon,care a venit la mine ptr ca il interesa viata mea personala :P
0

#25 Utilizator offline   Marinius 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 09 July 2008 - 05:40 PM

Vezi postareaGlamorous_witch_girl, la Jul 9 2008, 04:35 PM, a spus:

Acum,doar nu o sa incep sa cred ca era chiar un demon,care a venit la mine ptr ca il interesa viata mea personala :doh:

poate ca da :P

Da, este doar imaginatia care se imbina cu memoria... (pe scurt)
0

#26 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 12 July 2008 - 10:54 AM

Vezi postareaNeXuS-2008, la Jul 9 2008, 12:55 PM, a spus:

Un alt vis interesant pe care l-am avut acum 2 ani:
Am visat ca mi-a dat o persoana imbracata intr-o mantie alba o cruce foarte interesanta, nu era mare, dar era diferita de crucile care exista, era incrustata cu pietre de smarald si diamante si era foarte puternica asa mi s-a zis, a zis sa o apar chiar cu pretul vietii, sau daca nu reusesc sa o tin la mine sa o ascund intr-un loc sigur, ca ma vor cauta multi demoni sa mi-o ia. Cand am primit crucea, persoana care mi-a inmanat-o a disparut, am luat crucea si am inceput sa fug cu ea cat ma tin picioarele iar in spatele meu a inceput sa apara o armata de demoni mari si puternici. Am mers peste vai si dealuri, prin paduri, rauri....iar dintr-o data liniste surda, atunci pe moment am zis ca dealuri au ochi si urechi si cand incerc sa inaintez in fata mea se afla un rau, dar nu oricare, ci un rau plin cu sulf, iar in spatele meu erau demoni cat vedeai cu ochii. Am reusit sa trec acel rau si dupa ce mai merg un timp am reusit sa ascund intr-un loc sigur crucea si am scapat pentru moment de demoni pana cand.....ma intalnesc din nou cu ei si m-au intrebat unde am ascuns crucea si le-am zis intr-un loc unde ei nu o sa-l gaseasca niciodata....pentru ca in locul unde am ascuns crucea era o groapa adanca in care era.......apa sfintita.

si tu ce crezi despre acest vis?
nu toate visele sunt niste "simple vise" :D
0

#27 Utilizator offline   Ziggurat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 08

Scris 12 July 2008 - 02:35 PM

Vezi postareaMarinius, la Jul 9 2008, 12:48 AM, a spus:

M-am luptat direct cu un demon, repet in vis, doar o singura data (defapt acel demon, care am impresia ca era Lucifer insusi -- daca analizam din punct de vedere religios) .

Crezi ca esti atat de special incat sa stai fata in fata cu insusi Lucifer?

Si inca ceva. De ce sa te lupti cu "aducatorul de Lumina"? Faci diferenta intre Satan si Lucifer? (desi amandoi sunt nascociri ale Bisericii, presupun ca in mintea ta fiecare are o imagine bine-definita)

Am visat si eu demoni. Ciudat este faptul ca in visele mele, toti demonii salasluiau in copii mici.

Aceasta postare a fost editata de dennis_morph3uss: 12 July 2008 - 02:36 PM

0

#28 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 12 July 2008 - 02:44 PM

demonul simbolizeaza raul iar tu, marinius din cat am vzut din postarile tale esti un "aparator" al binelui, a ceea ce simbolizeaza binele.
cand eram copil si eu visam ca ma lupt cu dracii. nu simteam deloc frica. ii luam de coada si dadeam cu ei de pamant pana-i lasam lesinati :D si eram o mare luptatoare in apararea dreptatii :P
acum lupt mai mult cu mine...
0

#29 Utilizator offline   Marinius 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 12 July 2008 - 02:49 PM

Haha, nu cred in demoni si vreau sa iti spun ca sunt agnostic. + Nu cred ca deasupra mea este o imparatie iar sub mine un infern. Ai inteles? Am citit mult si mai citesc, totodata analizez. Cunosc faptul ca religia crestina are elemente pagane (din egiptul antic in special) totodata ca are elemente comune cu budismul. (buddhism)
si cunosc faptul ca personajul fictional Lucifer este acelasi cu Satana sau cu Dracul, totodata are asemanari cu Hades.

mica_ curioasa acest razboi il duc si eu. :D razboiul cel mai nobil fiind impotriva instinctelor.

edit: "daca analizam din punct de vedere religios" trebuia sa subliniezi. Nu mai ataca o persoana pe care nu o cunosti, dennis_morph3uss.

Aceasta postare a fost editata de Marinius: 12 July 2008 - 03:03 PM

0

#30 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 12 July 2008 - 02:52 PM

Vezi postareaMarinius, la Jul 12 2008, 03:49 PM, a spus:

mica_ curioasa acest razboi il duc si eu. :D razboiul cel mai nobil fiind impotriva instinctelor.

cel mai nobil si cel mai greu!

bravo tie ca te-ai angajat in aceasta lupta. sper sa-ti aduca doar satisfactii!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis