sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

I had many wars with deamons in my dreams since I was a child vise Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   jeny_lidi 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-October 06

Scris 27 August 2009 - 05:42 PM

Vezi postareaMarinius, la Jul 8 2008, 06:24 PM, a spus:

Rar am povestit visele pe care le-am avut si pe care inca mai le am. Cum scrie in titlu: I had many wars with deamons in my dreams since I was a child.
Cel mai intens vis pe care l-am avut a fost cand eram aproape de a ucide un demon. Ma "trezisem" in fata unei biserici, brusc aparand un demon masiv. M-am ingrozit si am reusit sa imi fac crucea, indata mi-a aparut in mana dreapta (sper ca este corect) o sticla de aghiasma iar apoi in mana stanga o cruce din metal. Am aruncat aghiasma pe chipul demonului luand foc insa dupa cateva "secunde" a sarit la mine dar am ridicat crucea si a fugit.
Acela a fost primul meu vis cu un demon. Am avut nenumarate vise de atunci, mici razboaie sau doar sa admir privelistea iadului... corpuri diforme, fiinte urland, serpi decapitati, orase distruse, cladiri in flacari, cutremure, coridoare, locuri pustii (desert), trenuri deraiate, si desigur alti demoni dar nu la fel precum primul etc.

Ce parere aveti? --- nu prea stiu ce sa spun.

Salut
Sunt noua pe aici... Vreau sa va spun ca eu am vise ciudate de cand eram mica.In vise imi apar demoni cu care vror sa imi faca rau sau copii morti (in varsta de 5,6,7 ani...) care imi cer ajutorul.In vis sunt imbracata exact cum am adormit si simt totul, chiar daca cineva din vis ma loveste, simt lovitura sau daca unul dintre copii ma ia de mana, ii simt mana rece. Cand imi apar demoni, spun in gand o rugaciune si imi fac cruce sau pur si simplu zic sa ma lase in pace ca eu cred in Bunul Dumnezeu. Visele sunt aproape reale.
In afara de vise, se intampla lucruri ciudate... Va dau un exemplu: cand eram in liceu (clasa a9-a) aveam un amic Alexandru care venea pe la noi mereu.Era mai mic decat mine, eram vecini si venea cu parintii aproape zilnic pe la noi. Intr-o miercuri seara a venit cu mama lui la noi.Mi-a spus ca joi, a doua zi dimineata pleaca la bunici si ne vedem cand se intoarce. Joi dimineata ma apucasem sa imi fac tema la franceza si, dintr-o data, am inceput sa ma simt ciudat. Eram foarte agitata si ziceam intr-una "Se intampla ceva cu Alexandru". Sora mea, care era in camera cu mine, nu intelegea ce am si incerca sa ma linisteasca. Pana seara am fost foarte agitata. Mai tarziu am aflat ca joi dimineata, cand eu incepusem sa fiu agitata, Alexandru a murit la bunici.Alexandru mi-a aparut in vis mult timp plangand si spunand ca e singur.
Se intampla multe lucruri ciudate.
Voi ce credeti despre toate astea?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Carti astrologie geen  2 5.099
Topic inchis Nostradamus...impostor sau adevarat profet
...
Ovu'  52 11.955
Topic inchis Curs de Astrologie Natala in Bucuresti nightwish  20 3.202
Topic inchis Clarvazatori
Doru Parv, Viorel pop
aligadot  10 9.088
Topic inchis vreau o astrograma
rog sa mi se faca o astrograma( doar ptr astrologi)
IuliachristaL  9 2.539