sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Anxiolitice bune vs rele Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   gabone77 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-March 07

Scris 08 July 2008 - 09:09 AM

Am deschis topicul asta pt ca vrea un feedback din partea celor care le-au incercat. Eu unul m-am ferit sa iau asa ceva dar vreau si parerile celor ce le-au incercat. Vreau sa stiu ce ati incercat si cum v-ati simtit, daca v-au facut bine sau rau, daca starile s-au intors si tot asa. In special ma intereseaza Cipralex - un medicament antidepresiv utilizat in special in partea de nord a Europei, acolo lumina pica altfel decat la noi... Am inteles ca regleaza nivelul serotoninei care daca e prea multa produce anxietate daca e prea putina produce depresie, iar medicamentul asta cam asta face, dar trebuie luat minim 6 luni. As vrea astfel sa dezbatem putin problema acestor medicamente, eu unul nu am luat si am auzit diferite pareri referitor la anxiolitice, indiferent din clasa din care fac parte. Sper sa nu facem din topicul asta un razboi personal ci doar o discutie civilizata mai ales din partea celor care le-au si incercat pe propria piele.

multumesc!
0

#2 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 08 July 2008 - 09:16 AM

Eu sunt impotriva oricarui medicament, cauta ceva natural, plante, ceaiuri, tincturi, pulberi ... dar lasa chimicalele astea :D
0

#3 Utilizator offline   gabone77 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 July 2008 - 09:26 AM

tot ce vreau e sa nu divagam si sa ajungem sa vedem posturi gen o sa te faca praf sau o leguma sau te vor vindeca. vreau pareri cum am mai spus din partea celor ce au incercat sau care au studiat problema, deci vreau opinii avizate si argumentate. nu caut nimic, doar vreau sa stiu mai multe despre subiectul asta. si eu sunt reticent si in a lua un extraveral de exemplu deci nu sunt vreun pastilat de profesie.
0

#4 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 July 2008 - 09:32 AM

No foarte bine atunci nu fii nici in continuare "pastilat". Am studiat psiho, am facut practica la neuro si am vazut destui "pastilati" din astia. Iti spun doar: take care!
0

#5 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 08 July 2008 - 09:40 AM

Doamne fereste, nu mai poate omu sa puna o intrebare ca sarim pe el sa ii facem slujba :D
Haide, mai, scrieti despre antidepresive, nu bateti campii aiurea. Nici sexul nu e bun - printre altele.......poti sa ajungi dependent ,sa iei Hiv sau sa iti creasca ciuperci. Ok, stim toate astea, asa ca haideti sa trecem la subiect..............

Aceasta postare a fost editata de joannahart: 08 July 2008 - 09:40 AM

0

#6 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 July 2008 - 09:46 AM

Vezi postareajoannahart, la Jul 8 2008, 10:40 AM, a spus:

Doamne fereste, nu mai poate omu sa puna o intrebare ca sarim pe el sa ii facem slujba :D
Haide, mai, scrieti despre antidepresive, nu bateti campii aiurea. Nici sexul nu e bun - printre altele.......poti sa ajungi dependent ,sa iei Hiv sau sa iti creasca ciuperci. Ok, stim toate astea, asa ca haideti sa trecem la subiect..............

Ce sa zic ... bagati in voi incostienti toate tampeniile, dar vorbim ca intre oameni civilizati ce "minune" a stiintei sunt toate chestiile astea colorate si mama mama ce ne ajuta. Fratilor faceti ce aveti chef, dar terminati cu ironiile la adresa altora de parca le-ati stii voi pe toate. Si cand cineva care e in domeniu va zice ceva sariti in sus ca "bate campii" :crazy:
Nu o sa incetez niciodata sa le zic ca nu sunt bune, chiar de o sa mi se zica ca bat campii si alte cele!
0

#7 Utilizator offline   gabone77 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 July 2008 - 09:53 AM

se intampla exact ce nu vroiam. nu vreau sa imi povesteasca cineva de USA vazuta la tv in documentare vreau sa imi povesteasca cineva care a fost acolo. m-am facut inteles?
0

#8 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 July 2008 - 09:55 AM

Vezi postareagabone77, la Jul 8 2008, 10:53 AM, a spus:

se intampla exact ce nu vroiam. nu vreau sa imi povesteasca cineva de USA vazuta la tv in documentare vreau sa imi povesteasca cineva care a fost acolo. m-am facut inteles?

:D Ok, poate ajungi si tu in SUA.
Si cu asta basta, mi-am facut "datoria".
0

#9 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 08 July 2008 - 09:59 AM

Vezi postareasamsara, la Jul 8 2008, 09:46 AM, a spus:

Ce sa zic ... bagati in voi incostienti toate tampeniile, dar vorbim ca intre oameni civilizati ce "minune" a stiintei sunt toate chestiile astea colorate si mama mama ce ne ajuta. Fratilor faceti ce aveti chef, dar terminati cu ironiile la adresa altora de parca le-ati stii voi pe toate. Si cand cineva care e in domeniu va zice ceva sariti in sus ca "bate campii" :crazy:
Nu o sa incetez niciodata sa le zic ca nu sunt bune, chiar de o sa mi se zica ca bat campii si alte cele!

Samsara, nu am spus ca nu ai dreptate etc. Toti cei cu creier mai mare de 100 gr stiu ca nu sunt bune, sa fim seriosi. Dar ce -ar fi sa nu mai avem topicuri "controversate" tocmai pentru ca facem pe puritanii? Daca omu isi deschide un topic despre sexul pe bani si vin eu si inca trei care il fac "codos" o sa se retraga sau nu?
Cred ca stii bine ce vreau sa spun, nu ti-am contestat caliatatile de "expert". :D Sau experta?
0

#10 Utilizator offline   gabone77 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 July 2008 - 09:59 AM

daca citeai cu adevarat ce am scris, ma intelegeai. nu sunt pro sunt mai degraba contra dar vreau sa stiu parerile celor care au incercat si medicatia. e ca si cum nu citesti despre Holocausat pt ca a fost ceva teribil. chiar daca nu ai sa citesti el tot a existat, got it?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Diagnosticele psihiatrice Un Om  9 4.624
Hot Topic (New) Eliberarea de cunoscut * * * * * Allexandrra  144 4.084
Hot Topic (New) Increderea in sine... oare ? Abc2009ro  40 3.931
Hot Topic (New) Seductia - se invata sau e dobandita? Ea.  293 6.395
Hot Topic (New) Da, confirm
sintem o natiune de oameni in general aprigi, suparati, incruntati ...
Victor Apostu  27 5.488