sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

A fi ratat Evaluare topic: * * * - -

#11 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 06 July 2008 - 10:23 PM

Vezi postareaJet Black, la Jul 6 2008, 11:18 PM, a spus:

Si aia care se drogheaza,aia care isi intemeiaza o familie,dar nu au din ce plati facturile cum sunt?

corect asa cred si io,aceea da sunt cu adevarat ratati pentru ca si-au irosit viata insa autoare topicului nu cred ca e asa din celea ce am citit,e deabia la inceput,si nu cred ca parintii procedeaza normal , in loc sa o incurajeze ei fac invers
0

#12 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 July 2008 - 10:24 PM

Vezi postareacatherinedeneuve, la Jul 6 2008, 10:19 PM, a spus:

Nu as vrea un copil ca mine :pardon:
Fratele meu a terminat Poli, fiind bursier si asistent acolo, si lucreaza, si mai face si istoria ca facultate, unde iar e printre cei mai buni.
Sora-mea, olimpica nationala la istorie, face drept si istorie.
Eu sunt un student mediocru, e o mare diferenta intre mine si fratii mei.

@jet black: nu stiu ce verau de la viata, poate sa plec in Franta si sa scap de Romania, doar atat.

sorry, probabil tu te simti in competitie cu ei..........Tine numai de tine sa iesi din starea asta- dar cred ca stii acest lucru.......Asta in cazul in care nu te simti bine........din cauza perceptiilor despre tine inseti.Spun asta pentru ca sunt oameni care se complac in aceasta "mediocritate". In plus ce inseamna "mediocru" daca ne referim la studentime.....? Ma gandesc ca numai geniile nu sunt mediocre niciodata in viata.........
Oricum, succes
0

#13 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 July 2008 - 10:25 PM

Vezi postareacatherinedeneuve, la Jul 6 2008, 11:19 PM, a spus:

Fratele meu a terminat Poli, fiind bursier si asistent acolo, si lucreaza, si mai face si istoria ca facultate, unde iar e printre cei mai buni.

@jet black: nu stiu ce verau de la viata, poate sa plec in Franta si sa scap de Romania, doar atat.

uitate in jur acum la moment cati oameni asa cum ai zis tu olimpici s-au aranjat viata,eu din ce vad am observat ca cei ce la scoala invata mai bine in viata nu se descurca ,e o parere personala creeata poate si din cauza regiunii in care traiesc,principalul lucru e sa fii multumita de tine iar parerea altora ascult-o dar procedeaza dupa cum gandesti tu insuti

Aceasta postare a fost editata de MaxJuve: 06 July 2008 - 10:26 PM

0

#14 Utilizator offline   Jet Black 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 07

Crezi ca a avea 10 pe linie si a face 3 facultati inseamna sa realizezi ceva in viata?

Intradevar e o chestie sa pleci din romania,dar nici de asta nu-mi mai pasa.
0

#15 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Vezi postareacatherinedeneuve, la Jul 6 2008, 10:04 PM, a spus:

Cred ca sentimentul asta m-a urmarit toata viata, simt ca sunt o pers ratata, nu am realizat nimic in viata mea. Mie imi place cum parintii imi zic ca sunt f dezamagiti de mien. Tata imi zice cel mai intelgent copil al lui e si cel mai ratat, mama ma face ca sunt o dezamagire si eu imi zic esti o ratata ce nu merita nimica.
Ma gandesc poate au pretentiile prea mari de la mine, dar mie nu imi place ce fac, de fapt mie nu imi place cam nimic. Si intr-un fel nu dau vina pe ai mei, dau vina pe mine, poate eu nu sunt in stare de nimic.
Si in relatiile sunt o persoana ratata, fug de ele, rar o relatie imi dureaza, fug si de persoanele ce nu imi plac si de cele care imi plac, nu stiu, nu inteleg de ce am tendinta de a esua orice as face.

Nu inteleg..........ai scris ca iti place cand ai tai iti spun ca esti o ratata?
0

#16 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 06 July 2008 - 10:26 PM

ia cuplati va jet si catherine . aveti aceleasi probleme si conceptii
0

#17 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 July 2008 - 10:27 PM

Vezi postareaJet Black, la Jul 6 2008, 10:25 PM, a spus:

Crezi ca a avea 10 pe linie si a face 3 facultati inseamna sa realizezi ceva in viata?

Intradevar e o chestie sa pleci din romania,dar nici de asta nu-mi mai pasa.

Nici noua :pardon:
Dupa ce mai scrii pe forum daca tot adaugi la fiecare post ca "nu-ti pasa" :D .
0

#18 Utilizator offline   catherinedeneuve 

• another stupid girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 08

Scris 06 July 2008 - 10:28 PM

Vezi postareaMaxJuve, la Jul 6 2008, 10:23 PM, a spus:

corect asa cred si io,aceea da sunt cu adevarat ratati pentru ca si-au irosit viata insa autoare topicului nu cred ca e asa din celea ce am citit,e deabia la inceput,si nu cred ca parintii procedeaza normal , in loc sa o incurajeze ei fac invers

ai dreptate aici, saracii copii care se drogheaza si isi distrug viata la propriu.

@joanna; chiar sunt in competitie in special cu fratele meu, mama intotdeauna l-a favorizat, chiar daca stia ca eu am iesit mai inteligenta decat el, intotdeauna zicea ca el era cel mai destept, a investit cel mai mult. Parintii mei ii dadeau lui ce sa citeasca, eu vedeam si pe urma citeam, de a ramas mama uimita de unde stiam atatea, m-am simtit neglijata.
Urasc psihanaliza, tot ajungi in copilarie si vezi ca pb tale pleaca de acolo.

@jet: nu imi pasa nici mie, oamenii sunt prea superficiali sa inteleaga anumite lucruri.

Aceasta postare a fost editata de catherinedeneuve: 06 July 2008 - 10:29 PM

0

#19 Utilizator offline   Jet Black 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 07

Scris 06 July 2008 - 10:35 PM

Vezi postareacatherinedeneuve, la Jul 6 2008, 10:28 PM, a spus:

@jet: nu imi pasa nici mie, oamenii sunt prea superficiali sa inteleaga anumite lucruri.

Mie nu-mi pasa de oameni,nu iubesc si nu am iubit niciodata pe nimeni,nu-mi pasa daca explodeaza acum tot pamantul si murim toti.

Am fost tot timpul un student mediocru,dar nici nu am invatat niciodata si nu-mi pasa,nu am motivatie.

Aceasta postare a fost editata de Jet Black: 06 July 2008 - 10:36 PM

0

#20 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 06 July 2008 - 10:36 PM

@jet black: nu stiu ce vreau de la viata, poate sa plec in Franta si sa scap de Romania, doar atat.

Asta e de fapt problema. E una mare si comuna foarte multor oameni. :D Si nu are nimic in comun cu a fi ratat in sens strict productiv - ci cu o descumpanire vis-a-vis de formularea unor obiective personale. Din pacate e practic imposibil de prevazut ce te-ar putea scoate din starea asta - se va intampla pur si simplu la un moment dat. Pentru cat timp, e alta poveste.

Intr-un fel sunt intr-o situatie asemanatoare. Un fel de lene perpetua, intrerupta de pulsatii de energie. Parca privesc viata printr-o fereastra de multe ori si o privesc cu prea multa detasare. Si nu are, cum spuneam, o legatura cu viata insasi - traiesc intr-un loc frumos, am un job excelent, hobby-uri pentru care lumea ma invidiaza, nu am probleme semnificative de nici un fel. Atata tot ca mi-e greu sa generez adrenalina - se intampla, evident, dar cu mari eforturi. Uite de exemplu am o chestie de facut pe maine pentru job. Am avut toata saptamana trecuta la dispozitie si n-am facut-o. Si stiam ca n-am s-o fac. Am avut weekendul la dispozitie si n-am facut nimic. De ce? Pentru ca-s atat de adormit si lenes incat am nevoie de adrenalina provocata de mica spaima a potentialului esec, deci las mult mai multe lucruri la limita decat un om normal. Chiar fac chestii mai extreme si mai imprevizibile doar ca sa ma "trezesc" un pic.

Poate ca solutia e sa gasesti o persoana care sa te schimbe. In sensul bun, care sa te faca sa te... activezi singura. Am vazut cazuri in care a functionat asta. Eu sunt deja prea dependent de micile placeri asociate stilului meu de viata incat sa mi se intample asa ceva. Cred ca tu nu. There's hope :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Nimeni nu m-ar crede....
despre sansa si nesansa, despre corectitudine si coruptie....
zanapadurilor  49 12.906
Hot Topic (New) De ce e asa de greu de gasit fericirea? kelly  321 39.802
Replici noi Oameni cu probleme psihice Strut  11 1.156
Hot Topic (New) Cand ati plans ultima oara? * * * * -
Spuneti-ne!
Anonymus Kline  952 58.630
Hot Topic (New) Atasamente "folosit/a" mentalica  62 1.825