A fi ratat
Scris 06 July 2008 - 10:04 PM
Ma gandesc poate au pretentiile prea mari de la mine, dar mie nu imi place ce fac, de fapt mie nu imi place cam nimic. Si intr-un fel nu dau vina pe ai mei, dau vina pe mine, poate eu nu sunt in stare de nimic.
Si in relatiile sunt o persoana ratata, fug de ele, rar o relatie imi dureaza, fug si de persoanele ce nu imi plac si de cele care imi plac, nu stiu, nu inteleg de ce am tendinta de a esua orice as face.
Scris 06 July 2008 - 10:07 PM
cand ai timp de o lectura citeste acea povestioara
Scris 06 July 2008 - 10:11 PM
@jet black: Nu stiu, poate om fi amandoi ratati.
Aceasta postare a fost editata de catherinedeneuve: 06 July 2008 - 10:11 PM
Scris 06 July 2008 - 10:12 PM
catherinedeneuve, la Jul 6 2008, 11:11 PM, a spus:
valeu . usor fratilor . nu e nimeni ratat .
Scris 06 July 2008 - 10:13 PM
catherinedeneuve, la Jul 6 2008, 10:04 PM, a spus:
Ma gandesc poate au pretentiile prea mari de la mine, dar mie nu imi place ce fac, de fapt mie nu imi place cam nimic. Si intr-un fel nu dau vina pe ai mei, dau vina pe mine, poate eu nu sunt in stare de nimic.
Si in relatiile sunt o persoana ratata, fug de ele, rar o relatie imi dureaza, fug si de persoanele ce nu imi plac si de cele care imi plac, nu stiu, nu inteleg de ce am tendinta de a esua orice as face.
Peace
Fata, daca iti spun parintii asa, prefa-te ca nu ii auzi, ba mai mult, spune-le ca daca ai avea o fata ai vrea sa fie exact ca tine!
Am inteles..............de pe celalalt topic ca esti stud la medicina (vorbeai de colegi) Eu consider ca medicii fac parte dintr-o "rasa superioara", am un respect deosebit fata de ei, poate si pentru ca majoritatea amicilor mei sunt medici........Asadar, termina-ti facultatea si fi tu insati mandra de tine!
Scris 06 July 2008 - 10:18 PM
catherinedeneuve, la Jul 6 2008, 10:11 PM, a spus:
Si aia care se drogheaza,aia care isi intemeiaza o familie,dar nu au din ce plati facturile cum sunt?
De fapt eu oricum nu vreau nimic de la viata.
Scris 06 July 2008 - 10:19 PM
Fratele meu a terminat Poli, fiind bursier si asistent acolo, si lucreaza, si mai face si istoria ca facultate, unde iar e printre cei mai buni.
Sora-mea, olimpica nationala la istorie, face drept si istorie.
Eu sunt un student mediocru, e o mare diferenta intre mine si fratii mei.
@jet black: nu stiu ce verau de la viata, poate sa plec in Franta si sa scap de Romania, doar atat.
Aceasta postare a fost editata de catherinedeneuve: 06 July 2008 - 10:20 PM
Scris 06 July 2008 - 10:21 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cazul Ralph {Bogdan Costache}
un socant caz....... |
CatQueen | 17 | 8.900 |
|
Cu ce sunt vinovati copiii sa se imbolnaveasca de cancer ?
Fetita Lianei Stanciu diagnosticata cu cancer la nici 2 ani |
Maąt | 184 | 18.743 |
|
Ce regreţi cel mai mult ? | Taquito | 39 | 1.705 |
|
Topic combinat. |
midnight-ghost | 1.171 | 74.642 |
|
De ce "e bine" sa minti? | spider | 64 | 16.545 |
Contact
Facebook
Twitter