sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pole Dance o adevarata activitate sportiva Pole Dance e o arta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Medea Felina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-July 08

Scris 05 July 2008 - 07:43 PM

Astazi Pole Dance-ul, este un fenomen de dans si fitness. Practicāndu-l, poţi obţine multe beneficii. Astfel, te ajuta sa rămai īn forma, īti ridica stima de sine şi siguranţa īn propria persoană şi, īn plus, este şi foarte distractiv!
Pole Dance-ul este adecvat tuturor femeilor. Nu conteaza dacă nu faceţi dans sau nu mergeţi la sală. Īn plus, Pole Dance-ul are un mare avantaj intrucāt este o alternativă mult mai complexă şi mai plăcută la exerciţiile comune de fitness, īmbinānd dansul, exerciţiile fizice, acrobaţia., toate acestea insoţite de muzica preferată!
Văzānd dansatoarele profesioniste care practică Pole Dance-ul , pare a fi uşor dar, īn realitate, acest tip de dans cere multă forţă! Este de ajuns să vă imaginaţi că, pentru practicarea lui, trebuie suportată greutatea corpului īntr-o mană sau īntr-un picior, sau este necesar să susţii greutatea din partea superioară a corpului numai cu muşchii abdominali!
O lecţie de Pole Dance arde mult mai multe calorii decăt o lecţie bună la sală.
Are beneficiile unei lecţii de gimnastică aerobică dar, īn plus, īmbunătăţeşte forţa părţii superioare a corpului, tonifică muşchii, īmbunătăţeşte ritmul cardiac, creşte flexibilitatea corporală, rezistenţa, oferă mai multă putere şi echilibru.
Īntr-un cuvīnt, ne modelează corpul dar ne şi imbunătăţeste funcţionarea organismului, ne ajută sa ne simţim mai sexi, mai senzuale si să ne simţim īn largul nostru.

www.poledancing.it

Aceasta postare a fost editata de PoleDancingAcademy: 05 July 2008 - 07:49 PM

0

#2 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 17 July 2008 - 09:49 AM

Astazi Pole Dance-ul, este un fenomen de dans si fitness. Practicāndu-l, poţi obţine multe beneficii. Astfel, te ajuta sa rămai īn forma, īti ridica stima de sine şi siguranţa īn propria persoană şi, īn plus, este şi foarte distractiv!
Pole Dance-ul este adecvat tuturor femeilor. Nu conteaza dacă nu faceţi dans sau nu mergeţi la sală. Īn plus, Pole Dance-ul are un mare avantaj intrucāt este o alternativă mult mai complexă şi mai plăcută la exerciţiile comune de fitness, īmbinānd dansul, exerciţiile fizice, acrobaţia., toate acestea insoţite de muzica preferată!
Văzānd dansatoarele profesioniste care practică Pole Dance-ul ( mi-au lacrimat ochii cat de atent m-am uitat), pare a fi uşor dar, īn realitate, acest tip de dans cere multă forţă! Este de ajuns să vă imaginaţi că, pentru practicarea lui, trebuie suportată greutatea corpului īntr-o mană sau īntr-un picior( ce pentru majoritatea dintre noi e o fantezie), sau este necesar să susţii greutatea din partea superioară a corpului numai cu muşchii abdominali!
Are beneficiile unei lecţii de gimnastică aerobică dar, īn plus, īmbunătăţeşte forţa părţii superioare a corpului, tonifică muşchii, īmbunătăţeşte ritmul cardiac, creşte flexibilitatea corporală( si e mai mare placerea sa vezi tipe cat de flexibile sunt in unele pozitii), rezistenţa, oferă mai multă putere şi echilibru.
Concluzie: fetelor este magia de care aveati nevoie sa ne inebuniti ! :roll:
0

#3 Utilizator offline   Medea Felina 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 July 2008 - 05:32 PM

Vezi postareabahuczki, la Jul 17 2008, 09:49 AM, a spus:

Concluzie: fetelor este magia de care aveati nevoie sa ne inebuniti ! :lol2:

Ce vrei sa spui ca nu am inteles?!
0

#4 Utilizator offline   lena70 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-April 08

Scris 26 July 2008 - 10:03 PM

As dori imagini de gimnastica.Am 70 kg dar am facut burta si nu stiu cum sa ma scap de ea .As dori citeva imagini de gimnastica si citeva sfaturi ce sa fac sa scap de burtica :spiteful:
0

#5 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 27 July 2008 - 11:42 AM

Vezi postarealena70, la Jul 26 2008, 11:03 PM, a spus:

As dori imagini de gimnastica.Am 70 kg dar am facut burta si nu stiu cum sa ma scap de ea .As dori citeva imagini de gimnastica si citeva sfaturi ce sa fac sa scap de burtica :spiteful:

Abdomene, dar miscarile nu cele clasice de stai pe spate, cu maiinele la ceafa si te agiti aiurea. Stai pe o bancuta, in sezand in asa fel ca sa poti face bricege. pozitia o alegi in asa fel sa simti ca-ti lucreaza abdomenul. asta eate unul din exerxcitiile ce le recomenad si in cazul meu a dat roade, cel putin asa ma amagesc eu!
0

#6 Utilizator offline   lena70 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-April 08

Scris 27 July 2008 - 12:03 PM

nu cred ca merge am incercat cu creme ptr celulita si masaje masaje zilnice
0

#7 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 14 October 2008 - 03:05 PM

Vezi postareabahuczki, la Jul 17 2008, 09:49 AM, a spus:

Văzānd dansatoarele profesioniste care practică Pole Dance-ul ( mi-au lacrimat ochii cat de atent m-am uitat), pare a fi uşor dar, īn realitate, acest tip de dans cere multă forţă! Este de ajuns să vă imaginaţi că, pentru practicarea lui, trebuie suportată greutatea corpului īntr-o mană sau īntr-un picior( ce pentru majoritatea dintre noi e o fantezie), sau este necesar să susţii greutatea din partea superioară a corpului numai cu muşchii abdominali!
Are beneficiile unei lecţii de gimnastică aerobică dar, īn plus, īmbunătăţeşte forţa părţii superioare a corpului, tonifică muşchii, īmbunătăţeşte ritmul cardiac, creşte flexibilitatea corporală( si e mai mare placerea sa vezi tipe cat de flexibile sunt in unele pozitii), rezistenţa, oferă mai multă putere şi echilibru.
Concluzie: fetelor este magia de care aveati nevoie sa ne inebuniti ! :)

Si cat castigi pe noapte :) ?
Sau se face si ziua :salut: ?
0

#8 Utilizator offline   Medea Felina 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 November 2008 - 04:57 PM

Vezi postareanicnic3, la Oct 14 2008, 04:05 PM, a spus:

Si cat castigi pe noapte :- ?
Sau se face si ziua :focus: ?

Dupa parerea ta scolile de dans sunt deschise si noaptea?
0

#9 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 27 November 2008 - 08:08 AM

Vezi postareaPoleDancingAcademy, la Nov 26 2008, 04:57 PM, a spus:

Dupa parerea ta scolile de dans sunt deschise si noaptea?

Dupa parerea ta...astfel de 'sporturi' cand ar fi mai indicat sa le practici: ziua sau noaptea :think: ?
0

#10 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 27 November 2008 - 08:15 AM

seara
0

Reclama