La Orange am acelasi numar din '98. sunt foarte multumit de ei.
Ce folositi si de ce Orange, Vodafone, Cosmote, RDS
Scris 09 December 2005 - 11:18 PM
Scris 10 December 2005 - 06:44 PM
Parerea mea
Scris 10 December 2005 - 07:52 PM
Annomalia, la Nov 2 2005, 08:29 PM, a spus:
Nu ma pot gandi decat ca ai abonament si de aceea nu merge; trebuie sa iti ativezi nu stiu ce ca sa poti trimite mesajele. Daca ai cartela reincarcabila ar trebuie sa se poata.
Scris 10 December 2005 - 11:51 PM
am si pe connex si pe orange si connex mi se pare mai bun in caz ca ai cartela ( pe connex cartela are o perioada de valabilitate mai mare, ai avantajul cu cele 3 mesj gratuite/zi
da o sa renunt la orange cred, sunt mai multi pe connex
Scris 12 December 2005 - 09:42 PM
observ, la Dec 10 2005, 12:18 AM, a spus:
Era ceva soi de pachet pre-pay in banda de 4500 MgHz, cred ca era de fapt o oferta a Telemobil inainte sa apara Zapp....sau ma insel? Cred ca nu...
iulya19, la Dec 11 2005, 12:51 AM, a spus:
am si pe connex si pe orange si connex mi se pare mai bun in caz ca ai cartela ( pe connex cartela are o perioada de valabilitate mai mare, ai avantajul cu cele 3 mesj gratuite/zi
da o sa renunt la orange cred, sunt mai multi pe connex
Subscriu, sint de-a dreptul cumplite, dar fara ele nu mi-as fi deschis firma niciodata. N-o sa uit cum, ca angajat dadeam anunturi in " piata" si suna telefonul in buzunar, in timp ce eram la servici eu luam lucrari in particular....La un moment dat cistigam mai mult, asa ca....am plecat. Si sunt multe exemple. Un mobil iti schimba viata mult in bine, te ajuta sa cistigi si sa tii legatura cu cine trebuie, dar este stresant pe masura.
Scris 14 May 2006 - 11:01 AM
Pe Connex e cam nasol,deoarece nu am atat de multe optiuni ca pe Orange.Ce sa mai:Connex e o abureala!
De exemplu,pe Connex nu poti sa-ti activezi gprs-ul pe cartela,ci doar pe abonament,pe cand pe Orange ai shi gprs shi ai shi 7 zile gratuite pe wap...
so Orange roooolz!
Scris 14 May 2006 - 06:01 PM
Scris 26 May 2006 - 02:48 PM
amonis, la Oct 25 2005, 08:20 AM, a spus:
Si eu folosesc Orange si Connex, dar am si Zapp. Si am remarcat o problema legata de penalizarile pentru intarziere la plata:
De exemplu: e normal ca in contracte sa poata fi trecute penalizari, dar valoarea practicata de Connex (0,5% pe zi) sau de Zapp (1% pe zi) depaseste dobanzile de la casele de amanet! Intr-adevar, contractul il semnezi, se presupune ca esti de-acord cu conditiile, dar de fapt nu e o clauza negociabila, ca sa ai posibilitatea de a o accepta sau nu.
Daca o firma nu e interesata de propria imagine si practica penalizari oneroase, multimea de agentii guvernamentale ar trebui sa aiba totusi un punct de vedere in favoarea consumatorului.
Daca firma care nu-si incaseaza facturile ajunge sa apeleze la credite, nici o banca nu-i va cere 180% sau 360% dobandă. Penalizarile asta ar trebui sa acopere, eventualele pierderi datorate neachitarii, nu sa devina o sursa de profit in sine.
La Orange, nu stiu cat scrie in contract, cred ca 0,2% pe zi, dar nu mi-au facturat niciodata penalizari, indiferent de intarziere
Aceasta postare a fost editata de harald: 26 May 2006 - 02:49 PM
Scris 28 May 2006 - 11:26 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Help vodafone. | Lovele | 1 | 1.252 |
|
Cautare nr telefon Republica Moldova | brahms | 0 | 3.131 |
|
Ce parere aveti de COSMOTE?