Ce folositi si de ce Orange, Vodafone, Cosmote, RDS
Scris 21 August 2005 - 10:03 AM
Connex, pentru ca atunci cand mi-am luat eu tel era cea mai buna alegere, plus sunt multumita de el. Majoitatea prietenilor mei au,,,iar comunicarea e un lucru fff important. :oca:
Scris 21 August 2005 - 10:51 AM
connex am de vreo 2 ani...acum sunt constienta ca daca ar fi sa-mi fi facut acum abonament, orange-ul e o alegere mult mai buna ca idee, dar chestia e ca aproape toti cunoscutii sunt pe connez, so..
dar oricum, connex-ul e o retea super asa in mare..mai ales ca au tot felul de promotii samd, ca toate retelele, de altfel, nu-si permit sa fie otherwise...
dar oricum, connex-ul e o retea super asa in mare..mai ales ca au tot felul de promotii samd, ca toate retelele, de altfel, nu-si permit sa fie otherwise...
Scris 21 August 2005 - 11:54 AM
orange :oca: de 2 ani si ceva il am si e super.am prins un abon foarte misto 7$-180 min(acum 240) sunt foarte multumit si pentru ca toti cunoscutii mei au tot pe orange
Scris 10 September 2005 - 12:17 AM
Zapp folosesc. Pentru ca sunt genul de om schimbator si tot timpul am nevoie de mai multe alternative. Zapp imi indeplineste aceste dorinte si imi ofera tot ce vreau eu pe bani putini....
Scris 10 September 2005 - 09:35 AM
Orange, abonament cu multe, multe minute incluse...pt ca sunt dependenta de telefonul mobil!
Scris 10 September 2005 - 10:49 AM
Connex de 3-4ani (sunt pe cartela, nu prea mai stiu). Acum am impresia ca Orange are oferte mai bune (si la cartela si la abonament), dar majoritatea cunoscutilor sunt pe Cnx . Am si o cartela de orange pe care o folosesc pt cei care au ab orange sa ma sune...
Scris 10 September 2005 - 03:20 PM
hmmm...ce folosesc?
Pai stai sa vad... am 3 nr de Connex(1 abonament 1 an) si 5 nr de Orange (1 abonament 2 ani si...)
Dar nush ce imi place mai mult... oricum consider ca Orange e mai dezvoltat in privinta aplicatiilor... iar Connex ca si calitate a semnalului... cel putin in zona mea... !!!
A si cei de la Orange sunt mai atenti cu clientii... +ca au mms si pe Prepay!
pt e aproape = !
Pai stai sa vad... am 3 nr de Connex(1 abonament 1 an) si 5 nr de Orange (1 abonament 2 ani si...)
Dar nush ce imi place mai mult... oricum consider ca Orange e mai dezvoltat in privinta aplicatiilor... iar Connex ca si calitate a semnalului... cel putin in zona mea... !!!
A si cei de la Orange sunt mai atenti cu clientii... +ca au mms si pe Prepay!
pt e aproape = !
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Transfer credit orange | neuron | 2 | 18.654 |
|
Help vodafone. | Lovele | 1 | 1.110 |
|
Inchidere abonament Orange
Cei de la Orange devin din ce in ce mai nesimtiti... |