sau Inregistrare

• 296 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Doctor Love Sfaturi pentru inimi ranite! Confeseaza-te si nu vei regreta! Evaluare topic: * * * * -

#1 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-June 08

Scris 03 July 2008 - 09:42 PM

Dragii mei,
Orice problema ati avea, nu ezitati sa o impartasiti cu mine, Doctor Love Gargbird Pasquinel, si va voi ajuta neconditionat si absolut gratuit! De ce sa cheltuiti bani pe la psihologi, cand acum aveti la indemana cea mai sigura cale sa va rezolvati problemele sentimentale? Profitati si spuneti-va durerile! Va garantez ca va voi da cele mai bune sfaturi, si veti vedea cu surprindere cat de bine va veti simti dupa aceea!
Va astept povestile cu nerabdare, in fiecare seara, de luni pana sambata, intre orele 18.00-23.00. Nu acord sfaturi minorilor. Pentru pensionari, oferta speciala!!! SFATURI SCRISE NUMAI CU MAJUSCULE!!!
Curaj! Deceptia ta se poate transforma in bucurie!
0

#2 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 03 July 2008 - 10:06 PM

:D

Dr Love,

Am o mare problema: sunt deja la categoria ''tanti'' si totusi nu reusesc sa-mi gasesc pe nimeni.
Sunt disperata!!! Ma gandesc sa apelez la ceva chirugie, deja imi remodelez caracterul, ma mai educ, sunt mai evalvioasa... dar degeaba, toti vor numai combinatia super_manechina-bucatareasa-sfanta-doamna-perfectiune_intruchipata-zana-mama_sub_acoperire-fufa_cateodata-etc :baby: ... iar eu nu stiu ce sa mai fac si cum sa le mai suflu ... (scuzati expresia) ca sa nu plece... dar degeaba! Sunt mereu cu ochii in soare...
Ce sa fac?

Multumesc anticipat
Ella Estella
:jester:

Aceasta postare a fost editata de estella: 03 July 2008 - 10:17 PM

0

#3 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 03 July 2008 - 10:09 PM

Ma iubesc atat de mult, incat am ajuns sa fiu gelos pe mine. Ce e de facut... "doctore"?
0

#4 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 03 July 2008 - 10:32 PM

Vezi postareaestella, la Jul 3 2008, 11:06 PM, a spus:

:D

Dr Love,

Am o mare problema: sunt deja la categoria ''tanti'' si totusi nu reusesc sa-mi gasesc pe nimeni.
Sunt disperata!!! Ma gandesc sa apelez la ceva chirugie, deja imi remodelez caracterul, ma mai educ, sunt mai evalvioasa... dar degeaba, toti vor numai combinatia super_manechina-bucatareasa-sfanta-doamna-perfectiune_intruchipata-zana-mama_sub_acoperire-fufa_cateodata-etc :baby: ... iar eu nu stiu ce sa mai fac si cum sa le mai suflu ... (scuzati expresia) ca sa nu plece... dar degeaba! Sunt mereu cu ochii in soare...
Ce sa fac?

Multumesc anticipat
Ella Estella
:jester:

Ella,
Maine vei primi sfaturile care-ti vor schimba viata! Acuma e tarziu a dreaq, femeie! N-ai vazut orarul?! 18.00-23.00. Noapte buna!

Vezi postareaNesimtescu, la Jul 3 2008, 11:09 PM, a spus:

Ma iubesc atat de mult, incat am ajuns sa fiu gelos pe mine. Ce e de facut... "doctore"?

Maine dupa ora 18.00!
0

#5 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 03 July 2008 - 10:36 PM

Vezi postareagargbird, la Jul 3 2008, 04:32 PM, a spus:

Ella,
Maine vei primi sfaturile care-ti vor schimba viata! Acuma e tarziu a dreaq, femeie! N-ai vazut orarul?! 18.00-23.00. Noapte buna!
Maine dupa ora 18.00!

mda, multam de sfat :D

am sa ma duc la alt dr :baby:... care-si cunoaste meseria... :jester: n-ai nici o idee...

Aceasta postare a fost editata de estella: 03 July 2008 - 10:37 PM

0

#6 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 04 July 2008 - 05:35 AM

cauta-ma
te dreg eu
non-stop!
:P

Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 04 July 2008 - 05:35 AM

0

#7 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 July 2008 - 09:03 PM

Vezi postareaestella, la Jul 3 2008, 11:06 PM, a spus:

:cry:

Dr Love,

Sunt disperata!!! Ma gandesc sa apelez la ceva chirugie, deja imi remodelez caracterul, ma mai educ, sunt mai evalvioasa... dar degeaba, toti vor numai combinatia super_manechina-bucatareasa-sfanta-doamna-perfectiune_intruchipata-zana-mama_sub_acoperire-fufa_cateodata-etc :cry: ... iar eu nu stiu ce sa mai fac si cum sa le mai suflu ... (scuzati expresia) ca sa nu plece... dar degeaba! Sunt mereu cu ochii in soare...
Ce sa fac?

Multumesc anticipat
Ella Estella
:cry:

Buna seara, sunt Doctor Love!
Ella, problema ta este destul de complicata, dar cu multa rabdare vei reusi sa scapi de ea.
Stai linistita, si mai ales nu incerca sa te remodelezi in nici un fel, pentru ca doar interiorul conteaza, si oricum toate prieteniile durabile se leaga pe afinitati, pe caractere, nicidecum pe criterii estetice!
Constatare: esti prea independenta, poate chiar putin incapatanata. Sfat: daca tot zici ca esti disperata, incearca sa joci un joc cu tine insati: de cate ori simti ca-ti pierzi cumpatul, in loc sa te inchizi in tine sau sa izbucnesti, incearca sa actionezi total aiurea, razi, sari intr-un picior, tine-ti respiratia 30 de secunde, sau orice pare deplasat fata de reactia normala. Vei constata ca a actiona impotriva ratiunii poate fi unul din cele mai eficiente calmante! Si sa stii ca nu trebuie nicidecum sa te "arunci" in relatii doar pentru a-ti demonstra ca tu esti in regula, asta nu te va face decat sa prinzi o mare neincredere in oameni, daca nu ai facut-o deja... Sfat: fa ceva ce nu ai mai facut de mult, impreuna cu partenerul tau: plecati undeva fara nici o programare, pur si simplu deschide ochii dimineata si spune-i: "Hai sa mergem!" Cu putina imaginatie si vreo doi bani in buzunar va puteti crea o mica insula de fericire pentru o zi, dar cu amintiri gravate in suflet cat pentru o viata! Cauta-ti linistea interioara! Sa auzim de bine! Doctor Love te asculta mereu!
0

#8 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 04 July 2008 - 09:09 PM

eu vreau sa fumez iarba? mi dai? contra depresiilor
0

#9 Utilizator offline   Dally 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 04 July 2008 - 09:11 PM

Vezi postarearise_again, la Jul 4 2008, 10:09 PM, a spus:

eu vreau sa fumez iarba? mi dai? contra depresiilor

:cry: meriti tu...
0

#10 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 04 July 2008 - 09:13 PM

Vezi postareaDally, la Jul 4 2008, 10:11 PM, a spus:

:cry: meriti tu...

si aia e buna macar as sti ca ma baga cineva in seama in viata reala... so i wanna fly
0

Impartaseste acest subiect:

• 296 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Permisibil sau autoritar MiRa  15 4.906
Hot Topic (New) FANTASY CLUB
Suporti sa te simti mai bine?
e-X-plorer  32 10.272
Topic inchis Ce v-ar deranja cel mai mult la o fata/baiat cu care aveti o relatie? BlueColor  14 4.072
Topic inchis Ce faci daca...?! * * * - -
spune ca nu esti genul lui dar ...
Andruta*  66 10.447
Topic inchis Atasamente sex...sex... Dany29  20 23.461