De ceva vreme am inceput sa pun la indoiala sexualitatea lui. Nu pot sa zic ca e metrosexual, dar are totusi niste obiceiuri ciudate...
Intotdeauna isi face probleme despre cum arata, desi nu cunoaste diferenta intre jeansi Calvin Klein si cei de la 39; + ca sta cam 1 ora in oglinda pe zi !
Ii place sa calce (si o face mai bine decat mine) si am vazut ca este obsedat de curatenie !
A inceput sa asculte genuri de muzica mai occidentala, si artisti de care nu mi-a mai pomenit: Alanis Morrisette, Elton John, Carrie Underwood si f.f. mult Frank Sinatra ! !
Acum, ce-l priveste in dormitor - cand facem sex, incepe greu, si niciodata nu ma lasa sa-mi dau bluzita sau camasa jos, imi cere de multe ori sex anal si niciodata nu mi-a facut sex oral ! !
Alta chestie ce mi-a dat de gandit, a fost intr-o seara, cand s-a imbatat f. rau cu cel mai bun prieten al nostru...erau intr-un bar, si a trebuit sa ma duc dupa el cu masina ca nu putea sta in picioare ! Pe drum, a inceput sa-mi povesteasca despre seara lui, si mi-a zis ca a incercat sa-l sarute pe prietenul nostru, dar a 2-a zi dimineata, s-a facut ca ploua si ca el nu a pomenit asa ceva !
Despre relatia noastra, a cam decazut, de la grozav la bine, de la bine la zgaltaieli de genu' asta ! !
Cum pot sa-l descos ? Ce se intampla cu el ? Este prietenul meu gay ? ? ? ?
Astept orice fel de sfaturi si pareri.
XOXO Andreea
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis