izolaţie termică pt apartament - interior
Scris 02 July 2008 - 07:20 PM
As vrea sa stiu care este cea mai buna izolatie termica pentru un apartament.
precizez ca izolatia se va face in interiorul apartamentului
Rigips cu vata minerala, sau Polistiren expandat
Multumesc frumos!
Scris 02 July 2008 - 08:08 PM
Scris 08 July 2008 - 09:21 AM
Scris 08 July 2008 - 12:43 PM
Era atat de afectat de condens si igrasie, incat in unele locuri tencuiala a trebuit indepartata pana la placa.
Dupa ce am curatat si tratat peretii am izolat cu un strat de vata minerala+folie polipropena+rigips.Au trecut doua ierni de atunci si nu a mai aparut nici condens si desigur nici igrasie.
Scris 08 July 2008 - 02:15 PM
b_tavi, la Jul 2 2008, 08:20 PM, a spus:
As vrea sa stiu care este cea mai buna izolatie termica pentru un apartament.
precizez ca izolatia se va face in interiorul apartamentului
Rigips cu vata minerala, sau Polistiren expandat
Multumesc frumos!
Cea mai eficienta metoda este cea cu spuma poliuretanica rigida deoarece este cel mai eficient material de izolatii si nu permite condens,implicit nici igrasie.
CONSTANTIN*, la Jul 8 2008, 01:43 PM, a spus:
Era atat de afectat de condens si igrasie, incat in unele locuri tencuiala a trebuit indepartata pana la placa.
Dupa ce am curatat si tratat peretii am izolat cu un strat de vata minerala+folie polipropena+rigips.Au trecut doua ierni de atunci si nu a mai aparut nici condens si desigur nici igrasie.
Stimat Domn
Aveti curajul sa decopertati o mica bucata de rigips si sa aruncati o privire intre zid si vata?
Va garantez ca 100% veti gasi mucegai....Spuma poliuretanica rigida nu permite asa ceva...cel mai negativ aspect al mucegaiurilor este cel in care se afla in locuri unde nu se pot vedea dar in timp afecteaza sanatatea...
Cu respect
Scris 08 July 2008 - 02:51 PM
euniflor1, la Jul 8 2008, 03:15 PM, a spus:
Stimat Domn
Aveti curajul sa decopertati o mica bucata de rigips si sa aruncati o privire intre zid si vata?
Va garantez ca 100% veti gasi mucegai....Spuma poliuretanica rigida nu permite asa ceva...cel mai negativ aspect al mucegaiurilor este cel in care se afla in locuri unde nu se pot vedea dar in timp afecteaza sanatatea...
Cu respect
Nu pot sa va contrazic.
Vom vedea ce se intampla in timp.
Spuma poliuretanica cred ca este eficienta dar nu aceiasi parere o am despre polistiren expandat folosit la interior.
Scris 10 July 2008 - 08:53 AM
asta acum 7-8 ani
de atunci nu am nici o indoiala ca am facut un lucru bun
Scris 19 July 2008 - 03:37 PM
am inteles ca-i bun, dar as vrea sa stiu daca are cineva si e multumit
Scris 28 July 2008 - 12:27 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS