Pagina 1 din 1
VB tabele
Scris 01 July 2008 - 11:27 AM
ma poate ajuta si pe mine cineva, va rog???
am nevoie de un cod, sau macar o idee de care sa ma agat.
sa va explic: am mai multe casete de text... vreo 5... cum fac ca atunci cand apas pe un buton sa mi preia datele din casetele de text si sa le scrie intr un tabel din aceeasi forma??? cu precizarea ca datele nu sunt aceleasi mereu. cum fac sa pot scrie apoi pe urmatoarle randuri din tabel??
multumesc anticipat, sper sa fie cineva care ma poate ajuta....
sa va explic: am mai multe casete de text... vreo 5... cum fac ca atunci cand apas pe un buton sa mi preia datele din casetele de text si sa le scrie intr un tabel din aceeasi forma??? cu precizarea ca datele nu sunt aceleasi mereu. cum fac sa pot scrie apoi pe urmatoarle randuri din tabel??
Scris 01 July 2008 - 11:42 AM
ailemac9, la Jul 1 2008, 11:27 AM, a spus:
ma poate ajuta si pe mine cineva, va rog???
si vrei sa-l faci in cod masina ?
Scris 01 July 2008 - 12:07 PM
am scris la titlu, visual basic
Aceasta postare a fost editata de ailemac9: 01 July 2008 - 12:07 PM
Scris 02 July 2008 - 02:00 PM
Pai eu iti propun pentru tabel sa folosesti un GridView atasat la un DataSet.
Ca sa adaugi informatia din casetele text in tabel, adaugi valorile in dataset si reatasezi DataSet-ul la GridView.
Ca sa adaugi informatia din casetele text in tabel, adaugi valorile in dataset si reatasezi DataSet-ul la GridView.
Scris 09 January 2009 - 08:45 AM
Se da matricea A cu n linii si n coloane care se citeste de la tastatura.Dupa citire matricea A se va afisa in fereastra aplicatiei folosind un control MSFlexgrid.Se da un nr oarecare care se citeste de la tastatura.Sa se caute nr citit printre elementele de pe diagonala principala a matricei A,folosind o procedura de tip "SUB" creata de programator si sa se afiseze un mesaj care sa "spuna" daca nr e gasit sau daca nu este gasit.
Va rog sa ma ajutati!
Va rog sa ma ajutati!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Adobe ImageReady. | Brindusa | 0 | 4.415 |
|
Test grila | mequiz | 4 | 3.889 |
|
Aflare dimensiuni obiect din fisier .eps .ai sau .jpeg | rafael sanzio | 5 | 6.253 |
|
Medii dezvoltare aplicatii | Zolysoftsolutions | 2 | 1.940 |
|
Flux audio multi-user pe ethernet
Europa FM pe 50 de calculatoare |
harald | 0 | 3.211 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS