Doctrine adventiste false ipocrizia lor de a se face că respectă Scriptura
Scris 30 June 2008 - 04:01 PM
Adventiştii de ziua a şaptea cred... Că există un Sanctuar în ceruri, adevăratul tabernacol, ridicat nu de om ci de Domnul. In el, Domnul Hristos slujeste în favoarea nostră, punând la dispozitia credinciosilor binefacerile jertfei Sale ispăsitoare, aduse o dată pentru totdeauna pe cruce. El a inaugurat activitatea Sa ca Marele nostru Preot si a început lucrarea Sa de mijlocire la data înăltării Sale . In 1844, la sfârsitul perioadei profetice de 2300 zile, El a intrat în cea de-a doua si ultima fază a slujirii Sale ispăsitoare. Ea este o lucrare a judecătii de cercetare, care este o parte a eliminării definitive a tuturor păcatelor, simbolizată de către curătirea sanctuarului ebraic din vechime în Ziua de ispăsire. In acel serviciu simbolic, sanctuarul era curătit cu sângele animalelor jertfite, dar lucrurile ceresti sunt curătite cu sacrificiul desăvârsit al sângelui lui Isus Hristos. Judecata de cercetare descoperă fiintelor ceresti care din cei morti dorm în Hristos si astfel, în El, sunt socotiti vrednici de a avea parte de prima înviere. Ea arată, de asemenea, care dintre cei vii sunt în Hristos, păzind poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus Hristos, si în El, deci, sunt gata pentru înăltarea în Impărătia Sa cea vesnică. Această judecată apără dreptatea lui Dumnezeu în salvarea acelora care cred în Isus. Ea declară că aceia care au rămsa credinciosi lui Dumnezeu vor primi Impărătia. Terminarea acestei lucrări a Domnului Hristos va marca încheierea timpului de probă al omenirii înaintea celei de-a doua veniri a Domnului Hristos.
Este luat de pe site-ul lor http://www.adventist.md/doctrine.htm
Am găsit un video care explică această idoltrie a lor. Sper să vă lămuriţi cu privire la doctrina lor.
Scris 01 July 2008 - 11:26 AM
Scris 01 July 2008 - 04:24 PM
zexelica, la Jul 1 2008, 12:26 PM, a spus:
Coana Mare ........
Dar nu le poti invinui pe ei, pentru doctrina care o respecta ,pentru ca mantuirea depinde numai de Dumnezeu!
Pur si simplu nu pot vedea.
Aceasta postare a fost editata de ionatan: 01 July 2008 - 04:27 PM
Scris 01 July 2008 - 04:43 PM
ionatan, la Jul 1 2008, 05:24 PM, a spus:
Pur si simplu nu pot vedea.
Corect!
La topic: DOCTRINA ADVENTISTA E FALSA DAR NU MAI FALSA DECAT PURGATORIUL CATOLIC SAU BOTEZUL ORTODOX AL COPIILOR MICI
Aceasta postare a fost editata de Grafo_Maniac: 01 July 2008 - 04:43 PM
Scris 01 July 2008 - 08:13 PM
zexelica, la Jul 1 2008, 12:26 PM, a spus:
Tu ai o boala pe adventisti si pe coana mare?
Mi-e imi plac povestile cu sanctuarul si restul...Am citit cartile lui White exact ca pe Isaac Asimov.
Ai tu curajul sa spui ca nu e o lectura frumoasa si incitanta?
Scris 01 July 2008 - 08:17 PM
Gelupanda, la Jul 1 2008, 09:13 PM, a spus:
Mi-e imi plac povestile cu sanctuarul si restul...Am citit cartile lui White exact ca pe Isaac Asimov.
Ai tu curajul sa spui ca nu e o lectura frumoasa si incitanta?
Atata timp cat o iei ca o lectura incitanta ..este OK
Dar cand faci din acea lectura o doctrina a unei biserici si o impui la membrii bisericii sa o respecte, aici se complica lucrurile.
Scris 01 July 2008 - 08:20 PM
ionatan, la Jul 1 2008, 09:10 PM, a spus:
Multumesc!
Am cateva zeci de exemple biblice pana la cateva miliarde ...istorice.Pai toate femeile care s-au botezat de-a lungul timpului erau viitoare mame si unele chiar insarcinate.Odata cu ele si viitorii copii.Femeile care nasc fara sa fie botezate dau nastere la copii fara ingeri...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Preotul din Reviga | Madalina A.M. | 57 | 31.505 |
|
Exercitiul daruirii
O mana de ajutor data celor care au nevoie |
BigDefender | 53 | 13.797 |
|
Isus Hristos este Dumnezeu sau nu? |