Aceasta postare a fost editata de alin boss: 30 June 2008 - 01:32 PM
Pagina 1 din 1
Este Bun Windows Essential? Acum Downloadez De Pe Torrent Windows Essential
Scris 30 June 2008 - 01:32 PM
Buna! Sunt Nou Pe Aici.Imi Puteti Spune Si Mie Daca Este Bun Windows Essentil? nu il pot pune sorry
Scris 30 June 2008 - 02:05 PM
Din cate stiu eu Windows Essential nu este o varinta de Windows, este un manual de utilizare.
Lectura placuta!
Lectura placuta!
Scris 30 June 2008 - 06:21 PM
alin boss, la Jun 30 2008, 12:32 PM, a spus:
Buna! Sunt Nou Pe Aici.Imi Puteti Spune Si Mie Daca Este Bun Windows Essentil? nu il pot pune sorry
alin boss, la Jun 30 2008, 03:52 PM, a spus:
este un windows modat chiar acum il configurez asa ca 
Nu te-a tinut mult politetea bag seama
Asa nu vei castiga multi prieteni pe aici
Scris 06 July 2008 - 04:59 PM
Jugulator are dreptate. Multe variante de Windows Unattended au in componenta rootkituri si alte magarii. Mai bine cumperi o versiune de Windows, sau iei una curata de Service Pack 2.

Asta vrei tu? Sa arate asa? Poti sa faci o copie curata de Windows sa arate asa f. repede si usor cu un transformation pack.

Asta vrei tu? Sa arate asa? Poti sa faci o copie curata de Windows sa arate asa f. repede si usor cu un transformation pack.
Scris 22 July 2008 - 08:02 AM
nullbyte, la Jul 6 2008, 05:59 PM, a spus:
Jugulator are dreptate. Multe variante de Windows Unattended au in componenta rootkituri si alte magarii. Mai bine cumperi o versiune de Windows, sau iei una curata de Service Pack 2.

da dar are nu risc.cel putin la dezinstalarea lui transformation pack risc sa nu imi mai mearga bine unele componente sau chiar trebuie sa formatez caluclatorul aaaa si va rog fara comentarii de genul system restore si se rezolva
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
load needed DLLs for kernel | razcek | 3 | 2.973 |
|
windows 7
probleme |
gyoboss | 3 | 1.734 |
|