Sari la conținut
Forum Roportal
Sartre

Bootcamp - tabara si traininguri

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Anul trecut am fost cu cativa colegi de firma la Bootcamp - o tabara la munte in cadrul careia traineri romani si straini au facut tot felul de workshop-uri incredibil de faine pe teme de dezvoltare personala, tehnici de convingere, chestii de genul asta. Nu stiam multe despre NLP (programare neuro-lingvistica) pe atunci, in tabara am invatat si cateva notiuni, si apoi am aprofundat acasa.

 

Ideea e urmatoarea: tuturor celor care se gandesc cu groaza la concediu si au de gand sa se prajeasca la soare, sa cumpere tone de chestii pe care nu le vor folosi niciodata, sa se ingrase etc etc, le recomand sa se razgandeasca in favoarea bootcamp. E la munte, anul trecut a fost langa Sibiu, anul asta va fi in Fagaras. Si, pe langa traininguri si ateliere, jocuri, exercitii de logica, imaginatie etc, sunt si f multe activitati in aer liber. Iar oamenii de acolo, nu numai trainerii, au fost foarte misto. Adica nu oricine vine intr-o tabara de dezvoltare personala :roll:

 

Va recomand cu caldura bootcamp-ul. Au site, ii gasiti pe google, acolo puteti afla mai multe de cat va zic eu. Ne vedem in Fagaras?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×