multumesc tuturor celor ce isi fac timp sa citeasca acest mesaj , le doresc sa aiba parte de o iubire sincera & oceanica!
Salut , sunt un baiat de 20 ani , provin dintr-o familie bine educata ... ce nu a avut parte de prea multa dragoste de la un timp...
Cand eram mic pe la 12-15 ani eram Don Juan al scolii generale .. toate fetele dupa mine , toti baietii sa imi fie prieteni ma simteam fff high si iubeam viata si totul era perfect!
DAR!, cu timpul lucrurile s-au schimbat in rau! a devenit obsesie si acum depresie grava!
totul a inceput cred cu clasa a 8-a si venirea examenului de capacitate care l-am luat cu 9,30 , examen la care am depus mult efort , timp si devotament ...
in clasa a 9-a am avut prieteni da dar ii numaram pe degete! , dar insa fete nu... erau prieteniile vechi CARE INSA ! au disparut si ele si am ramas singur deodata WTF si neiubit!
clasa a 10, a 11 si a 12 au fost un calvar interior! am plans am suferit ma urcam in varf de pat noaptea si boceam
- in a 8-a pe la final am avut acnee rozacee URAAAT toata zona fetei in 4 saptamani eram de nerecunoscut (eruptii de puroi toata zona fetei imi era greata de mine ma uram de fiecare data cand ma uitam oglinda!) .. plm nimeni nu ma mai placea si toti erau speriati de mine! asa ca am inceput sa ma izolez pt prima data am stat acasa nu scoala zi de zi in pat invatand pt capacitate... dupa faza asta ai mei colegi ma tot priveau ciudat si ma simteam in mine ciudat!
in fine dau capacitatea ma duc la bunici la munte , unde de suparare pt ce am indurat am stat sa pescuiesc zi de zi de la 5 dimineata la 9 seara !!! si era un soare si 0 copaci.. si o lunca deschisa era un izlaz ... si cand ma intorc incep a 9-a... incep a 9-a insa cu cosuri si arsuri si un bronz NEUNIFORM ACCENTUAT PE MAINI SI PE FATZA!!!!... (ceva nou pt mine)
ziceai ca sunt un tzigan cu cosuri si bronzat aiurea ... eu am cearcane ereditare dar odata cu bronzul acela ochii mei devenisera negrii la apearance!
- le faceam sila la toti si am inceput SA OBSERV LUCRUL ASTA... din semestrul 2 .. nimeni numai mergea dupa mine ci eu dupa ei... cu timpul EI NU MA MAI PRIMEAU ziceau ca sunt prea scarbos!
veneam acasa cu lacrimi ma puneam in fatza la oglinda si plangeam , loveam cu mana in ea nu prea tare si ma duceam sa ma culc....
din cauza bronzului am facut o gramada de dushuri , bai , sapun pe fatza si tot felul de creme ba chiar aplicam absolut orice reteta naturista ce gaseam pe net... . Maicamea incepe sa numai ma placa ... era atrasa de mine fizic cred.. taicamio e lafel cum era.
____
Mi-am distrus tenul rau in zona fetei ... insa nu sunt gras am 70 kg am 1,78 m , constitutie sportiva si fac sport 2-3 ore zilnic cu greutati si gimnastica, am devenit un chater imbatabil pe net! IMBATABIL .. am reusit sa fac fete sa ma iubeasca arzator doar din mess! si vorbit telefon .. am avut 4 cazuri , la 2 din ele ne-am intalnit si .... a plecat.. era de asteptat im[presia fizica conteaza cred...
DAR eu banuiesc ca e si starea mea psihica! pt ca observ cum lumea incearca si vine la mine acum prietenoasa iubareata ma cauta dar eu nu stiu cum sa vb cu ei , sunt FF TIMID! numai sunt vorbaret iar in discutii de grup tac si stau si ma uit la ei... am devenit un nimeni
bronzul a inceout sa se duca.. cosurile incep sa dispara , dar nu stiu sa socializez dupa 5 ani de izolare nu am iesit cu prietenii niciodata , nu am iesit cluburi , parc sau ceva de genu .. am stat numai in casa... am inceput sa joc jocuri pc... in a 12 am renuntat la orice joc!
_______
in perioada mea "d glorie" nu am avut nici o prietena de fraier..... venind toate la mine eu nu am fost cu niciuna si credeam ca e ceva normal
vreau sa fiu ajutat sa imi modific mentalitatea! sa pot iesi cu o fata fara sa fiu rusinos! sa nuami fiu virgin , sa imi pot face prieteni si sa fiu iubit si sa iubesc la randul meu.. dupa 5 ani de plans si suferinta simt ca incep sa ies la lumina dar marcat GRAV pe psihic!
IMI ESTE TARSA SA IES DIN CASA
Aceasta postare a fost editata de LIfeproblems: 26 June 2008 - 07:05 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS